Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nisam nista sanjala, sve cekam da mi se javi isus ili nekakvo slichno prosvetljenje ali nista sad od toga ili sam promasila. ali ajde nista od toga :I
pa dobro javlja se to u malim veryijama ali nekako ultimate, sad mi je taj ultimate neka recca. ne pamtim nesto snove

Opet sam noćas polagala ispit koji nisam spremila
nemam čak ni knjige, jurim po faksu, tražim bar da vidim o čemu se radi a ni profesora ne mogu da se sjetim.

Nedavno slična morica, ja ležerno ćaskam sa koleginicama, i listam svoj elaborat a tamo samo da zadatka urađena, kad koleginica javi da se danas radi ovjera, gledam njen, a ono deset zadataka i sve teži od težeg...šlog.

Kopiracu post:

Imala sam kosmar da sam trudna-sacuvaj me Boze i sakloni preplakala sam ceo san i nervirala se.

Koje olaksanje kad sam se probudila al* kako jeziv kosmar .

Ne ponovilo se .

Jeste da pise kako to znaci sledece: "Sanjati da si trudna: - ocekuje te uspeh i ostvarenje svih zelja."

Al* san je bio kosmar nad kosmarima .

Kopiracu post:

Imala sam kosmar da sam trudna-sacuvaj me Boze i sakloni preplakala sam ceo san i nervirala se.

Koje olaksanje kad sam se probudila al* kako jeziv kosmar .

Ne ponovilo se .

Jeste da pise kako to znaci sledece: "Sanjati da si trudna: - ocekuje te uspeh i ostvarenje svih zelja."

Al* san je bio kosmar nad kosmarima .

А што си га копирала?

Иначе, мени је то био кошмар до 30.

После је неких осам година била само безгранична жеља.

И данас волим да сањам да сам трудна, диван је осећај, само сам после тужна кад се пробудим и схватим да сам само сањала.

Mina kopirala sam da ne pisem opet isti post.

Meni je to najgori kosmar do sad koji sam ikada sanjala-a ja sam imala jako gadne kosmare nakon kojih sam se budila prestravljena al* ovaj je bio najgori ikada.

Sanjala sam noćas neku pesmu, baš pesmu... nikad mi se to ranije nije desilo... Pevala sam pesmu, ne znam zašto, sećam se samo teksta koji sam pevušila, ali me isuviše blam da napišem o kojoj se pesmi radi :zcepanje:

Pozitivna je, to me nekako razveselilo. :)

A preksinoć sam sanjala neko putovanje brodom, čekam na red da se ukrcam i nosim onaj balon vode od 5 litara (računam u sebi biće mi to dosta za nedelju dana na brodu :lol:) i onda mi prilazi neko sa leve strane i ljubi me u obraz. Okrenem se i ugledam poznanika (koji očigledno isto putuje, a fazon na drugom kraju smo sveta, nije logično da se sretnemo), nasmeje se i uzme mi taj balon vode iz ruke da se ja ne mučim. :)

E, da i voda koju sam u snu videla po prvi put u snu nije bila mutna, već kristalno čista. I nisam se udavila, pa je i ovo kao cool san. :lol:

tako sam i ja kao dete sanjao da me neki vitez u onaj komplet limeni oklop uzeo u ruke i doveo do ivice provalije i pustio me i ja sam padao i padao i padao i kad bubnem u zemlju probudim se :sad2:

et tema...štaznam....svaki put legnem i pomislim aj sad lepo da sanjam noćas neku forumašicu, neki divlji seks na peščanoj plaži Rio De Žaneira il tako neko kul mesto...al šipak...tad najčešće ne sanjam ništa :/

Ja sam kao mala sanjala da mi je neko ukrao sestru. :sad2:

Deda me držao u naručju, on okrenut leđima, ne vidi uljeza, a ja pokušavam da mu kažem da se okrene, ali nemam glasić. :rida:

Onda sam ga malo, dobro malo više :lol: udarala, al opet se nije okrenuo. Samo me zbunjeno spustio i to kasno. :(

Potrčah za uljezom, kad on ode na tavan i odnese sestru. Nestade. Kao da je leteo, jbt...

Koja trauma od sna.

Odo da zovem seju na kafu, sad sam se raznežila. lol

Back