Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sestro mi smo u paklu. Bar mi koji posecujemo ovaj pdf.

Mogu ti reći da sam u snu već znala da će biti smaka sveta i pozdravila sam se sa poznatim i nepoznatim ljudima.
Bilo je prethodnog grljenja, a kad sam već otišla na onaj svet, setila sam se s kime se još nisam pozdravila i pošla u snu u rikverc.
A kako u snu možeš da radiš svašta, krenem kao na video kaseti da premotavam događaje i vratim se na početak sna.
Tu ustanovim da sam neke bitne detalje sna zaboravila, pa se u snu prisećam sna.
Slučaj za posmatranje sa ja.:(

Ноћас сањала да се фарбам у жар црвено.

И то,као, немам фарбу, него узела ћеркине темпере и четкицу, па фарбам ли фарбам.

А онда, пошто ми је то било споро, узела четку за молерисање :zcepanje:

Ваљда је на радост, или је стварно дошло време да опет почнем да се фарбам :think:

И то,као, немам фарбу, него узела ћеркине темпере и четкицу, па фарбам ли фарбам.

Ваљда је на радост, или је стварно дошло време да опет почнем да се фарбам :think:

Ma kakvi na radost.
To si ti udarila neke ratničke boje kao indijanci kad iskopaju ratnu sekiru.:think:

treba da farbas jaja. pa se mozda jezis od toga.

treba da farbas jaja. .

Svoje simbolicke kompenzacije prebacujes na druge a snovi im ne aludiraju na seksualni sadrzaj. U pitanju su zivotni ciklusi i faze, svretak jedne i ulazak u drugu. Kod tvojih postova je obrnuto, zalepis se doterivanje jajca sto nije strasno jer smo svi seksualna bica, ali stavljas se u ulogu tumaca (mudrog starca) koji inace ima kitu a ti je po prirodi nemas..... rascep zenskog dela licnosti Anime.

Svoje simbolicke kompenzacije prebacujes na druge a snovi im ne aludiraju na seksualni sadrzaj. U pitanju su zivotni ciklusi i faze, svretak jedne i ulazak u drugu. Kod tvojih postova je obrnuto, zalepis se doterivanje jajca sto nije strasno jer smo svi seksualna bica, ali stavljas se u ulogu tumaca (mudrog starca) koji inace ima kitu a ti je po prirodi nemas..... rascep zenskog dela licnosti Anime.

bolesniku...mislila sam na uskrsnja jaja. znas ona farbana jaja u koje neke zene ulazu trud da bi bila sto lepsa.

a ko je opsednut kitom i kome ista fali, a bogami i mooda...to me vec ne zanima. samo vidim frustriranog vegana koji trckara za mnom.

Trcim za tobom :lol:.. samo grobovi koje niko nece dizu sebi cenu.

Kulturno ti kazem, citaj Frojda i znaces odakle potreba zena za farbanjem. I tvoja reakcija ko iz topa da iste pomenes na mestu gde im nije mesto. Mada, otpori su suvise jaki cim podlezes emotivnoj oluji, jos nisi zrela za psiho.

treba da farbas jaja. pa se mozda jezis od toga.

Није, волим да фарбам јаја, уживам у томе.

Јутрос сам офарбала црвена, пред зору, у суботу остатак.

Али сам провалила шта је кад сањаш да се фарбаш у црвено: јуче цело поподне нисмо имали струје, остали без ручка, а и телевизор се покварио :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Ma kakvi na radost.
To si ti udarila neke ratničke boje kao indijanci kad iskopaju ratnu sekiru.:think:

Ти си ближа истини :mrgreen:

Нећу више да се фарбам у сну.

Back