Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa, kako da ozbiljno pricamo, kad se ti samo smejes?:confused:
a, kako da uspostavimo neku vezu, ako ne pricamo ozbiljno?
znam, znam, sad ces ti da kazes da ti ne pada na pamet uspostavljenje nikakve veze sa mnom
ali, ja znam da to nije tacno
jel tako maleni? :malav:
jer, vidis, ti mene tu i tamo citiras, sto znaci da obracas paznju na mene, sto znaci da sam ti interesantna, a mozda volis starije, korpulentne, iskusne dame, kakva sam i sama, sto znaci da mozda neceg ipak ima medj nama, a? :flert:
ajde, ajde, dodzi teta cica-maci :heart:

Setam oko zgrade i nagazim na zmiju.
I pogledam, vidim da je oooogroman piton, ne vidim mu ni glavu ni rep
preskacem ga i ttrcim ka ulazu zgrade i vidim jos zmija
sto manjih, sto vecih, pokusavam da ne nagazim ni na jednu
i da udjem u zgradu i da zatvorim vrata a da ni jedna ne udje...
kad u zgradi ih vidim jos...

:confused:

Menstruacija

Ukoliko ste sanjali menstruaciju, a žena ste, budite oprezni.
Moguća je neka bolest ili, ako vam kasni, očekujte veliku novost.
Također možete očekivati da ćete biti svadljivi i nezadovoljni.

Šta znači sanjati trudnicu,trudnoću,trudnu ženu

Ako sanjate da je trudna neka žena koju znate a niste u dobrim odnosima, neprilike po vas.

Sanovnik sanjati auto automobil

Ako sanjate da ste udarili ili pregazili nekoga kolima, onda to podrazumeva da ste povredili nekoga svojim rečima ili delima.
Pregaziti nekoga – dospećete u vrlo neprijatnu situaciju.

Imam vrlo kompleksne snove, maltene ko stvarnost sa zivim bojama i podosta uverljive. Toliko bude masta razvijena maltene ko ni u jednom filmu jer takve filmove i ne gledam, pa i sta ce mi :) kad sanjam za njih pet.
Sanjam ljude i zive i upokojene i ono sto mi se desava svakodnevno i ono cega se nisam setila makar 10-15 god u budnom stanju.
Cula sam da su ljudi koji tako mnogo zivo sanjaju emotivniji, ne znam da li je pravilo.

Nocas sam sanjala kako trazim adekvatnu farbu da se ofarbam, ali to je samo okvirna tematika, san je bio skroz nestvaran i ludacki.... : ))

Back