Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sanjala sam pre neku noc kako me neko juri
ne vidim ko,smao znam da moram da pobegnem
i odjednom se nalazim u situaciji da mi se taj neko priblizava
ja nemam vise gde,hocu da vristim a ne mogu
glas iz mene ne izlazi
pokusavam nekako,al' kao da su mi usta nekom silom zatvorena
i tu se u tim pokusajima da vristim i probudim.

:neutral:

Sad ce da ispadne da zezam , ali sanjao sam da sam zavrsio na elektricnoj stolici. Moderatore molim te da ovo ispadne u redu, ne mogu da pisem a da neznam sta ce biti sa tim, Evo povlacim da se sexom leci celavost . Odgovor je impotencija. Nema potrebe da budemo suvise ozbiljni. Jel tako?

da sam mali decak, i sa drugarima, 1 osnovne odprilike i uciteljem, lunjamo.
pa provalimo u neku kucu posto ima sobu za vezbanje, gde se nalazi iskopani deo sa nekim aparaturama cisto za fudbal.( mada, vise je licilo za biciklizam )
a vlasnik je lovac na talente, pa uleti i vidi me kako vezbam pa se odusevi ..
pa me neki ganjaju a ja bezim ....

prvog momka
kao došao je kod mene na rođendan, i treba da ga ispratim na bus, i kasnimo
i posle smo jurili bus-rile trans:lol:
a bus je kao iz nekih ludačkih crtanih filmova
i kad smo ga stigli, to uopšte nije bus, nego kao neki kombi u kom su bili neki gastarbajteri na proputovanju sa nekoliko sitne dečice
ne mogu sad da se setimo koliko, al znam da su meni uvalili neko bebče kojem je trebala da se menja pelena :confused:

Nešto sanjam, jer znam po tome, da mi se vrzma po glavi sanjivoj,ali kada se probudim definitivno, kada ustanem, ne mogu da se setim. Nije sigurno ništa lepo, niti sma puno propustila, jer sanjam samo kojekakve gluposti i noćne more, tako da, ako išta nisam ni zapamtila, dobro je. Samo bih se iznervirala. :)

Back