Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sanjah da sam na nekom Sajmu bila. I sestra je bila sa mnom. Na nekom sajmu lutaka, a ljudi sa nekim maskama na štandovima. Nešto usko, ne možeš da prodješ, neko pritiskanje vratima, zamračeno...Ne znam. Jedva valjda dočekam u snu, da me neko na javi probudi. Ne pamtim kada sam sanjala nešto lepo u skorije vreme. :)

Sanjah da sam na nekom Sajmu bila. I sestra je bila sa mnom. Na nekom sajmu lutaka, a ljudi sa nekim maskama na štandovima. Nešto usko, ne možeš da prodješ, neko pritiskanje vratima, zamračeno...Ne znam. Jedva valjda dočekam u snu, da me neko na javi probudi. Ne pamtim kada sam sanjala nešto lepo u skorije vreme. :)

Zvuci kao ovako neki sajam...mislim lutke, guzva i to. :mrgreen:

sajam erotike.jpg

po podne sam spavao,i sanjao kako sam u 2.sv.ratu,cuvam neko selo od Nemaca,i pecem neku rakiju:confused:
mislim da sam ipak prerano poludeo....:rumenko:
:rotf:
Mislim da bi se danas sva sela vrlo rado predala Nemcima. :lol:

A sanjala - kako je moja drugarica obukla moje opeglane, spremljene stvari za neko okupljanje i najbezobraznije dosla tako obucena negde gde sam bila u nekoj guzvi. Htela sam da je ubijem. :mrgreen:
( ...a nju nisam videla godinama... :( )

Jaoj, majko neki košmar. Neki bazen, neka jurnjava, trčnjava. Od nekoga bežimo. Užas. Neko čudovište. Neko pentranje na neke stepenice. I konačno neki izlaz, i skapiram da su mi ukrali digitalni foto aparat i tu se budim. Sve nešto koješta sanjam. ♥

Back