Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sinoc sam sanja' skolu razgovor sa priajteljima i nastavnikom,smrt dvije moje drugarice koje su se kao bacile u neko veliku tamnu provaliju...poslije srijecem njihove majke u crninu...cuda nekakva ne mogu se sjetiti svega svasta je bilo :D....vidjecemo sto je nocas na tapetu :D

Edit:Tek sad vidim da je ovo podforum za zene :hahaha:

Poslednja izmena:
Na ovu temu me je naveo moj nocasnji san..Setala sam moje kuce..vec je pao mrak..odjednom nas je napao copor pasa lutalica niodkuda...Uzela sam je u ruke plaseci se da je ne rastrgnu i krenula..oni su kidisali na mene pokusavajuci da nju dohvate..ujedali su me za nogu ..ruku ..branila sam se i trcala .zvala u pomoc...nigde nikoga ..uhh takav stah nisam osetila odavno..osetila sam bol na listu noge i videla krv..trceci sa njom u rukama..stigla sam do raskrsnice na kojoj je bio neki auto cekajuci zelno na semaforu ..lupala sam na prozor i otvorila vrata ...ubacila sam kuce na zadnje sediste i ja sam uletela..podivljali psi su skakali na kola..covek je krenuo i tu sam se probudila sva drhteci..Bio je to horor od sna i nepamtim kada sam ovako grozno sanjala...
ne znam dal ti je neko odgovorio ali evo i ja cu..P.S. mnogo ima komentara pa me mrzi da ih citam sve.. elem..i ja imam ceste snove bezanja i sakrivanja od necega ili nekoga, i bas u poslednjih par meseci cesto to sanjam, tako da sam postavila na sajtu ako te ne mrzi procitaj jedan od mnogih http://www.sanovnik.rs/San-koji-sam-sanjao/la/736-ne-znam-ni-sama-kako-da-protumacim.html i rekli mi (ne za ovaj nego jedan stariji koji sam tri puta sanjala u toku nedelje) za bezanje moguce je da u stvarnom zivotu bezis od necega..tj da imas neke strahove... nadam se da sam koliko toliko pomogla :mrgreen:

inace zelim i ja da dam neki moj cest san a to je da sam sanjala da trcim ali u prazninu (ali ne znam da li mene neko juri ili ja njega ili pak u prazno) odnosno pod mi je crn i cvrst a sve oko mene belo ..pa onda se stvorim u centru grada nocu i trcim i odjednom poletim i tako letim do odredjene destinacije pa opet trcim i poletim.. malo je rtd al pomozite mi ako znate..
ili jedan jos veoma cest ali cudan san ja sam kao na plazi i udjem u more ali vidim bele meduze kako plivaju ka meni i ja izlazim iz vode, ali tad nailazi plima i nivo mora na obali plaze se uzdize i meduze plivaju u tom smeru.. ja sam se popela na ulici i more je stalo tacno do ulice odnosno nije se vise uzdiglo ali meduze plivaju i dalje i nikako da krenu u drugom smeru... prelazim ulicu i penjem se na nekakav balkon i vidim sa druge strane da je plima bila i sa druge strane ulici i da je isto poplavila do ulice.. znaci more je na sve strane meduze samo sa jedne a voda nece da poplavi ulicu. ako iko od vas moze da pomogne POMAGAJ TE..xD

Da li neko moze da mi kaze , da mi protumaci sledeci san... Moj deda je umro pre svega 10-ak dana

Umro je 9. juna 2011. a ja sam vece pre toga sanjao dedu, kako lezi na krevetu i gleda me i kao da pokusava nesto da mi kaze, ali ne moze.... Zatim pred sedam dana od njegove smrti sam ga sanjao u jednom trenutku kako je bolestan i bespomocan, a u drugom trenutku kako je zdrav, i kako seta po dvoristu sa mnom i kako se smeje, a evo sinoc sam sanjao kako je dedi bila sahrana, kako sam ja plakao , sto je tako bilo i na sahrani i kako njega sahranjuju, a na krstu prelepljena ogromna slika iz dedine mladosti... A on sa slike direktno gleda mene i nesto pokusava da mi kaze... (ostatka sna se ne secam)

Da li neko moze da mi kaze , da mi protumaci sledeci san... Moj deda je umro pre svega 10-ak dana

Umro je 9. juna 2011. a ja sam vece pre toga sanjao dedu, kako lezi na krevetu i gleda me i kao da pokusava nesto da mi kaze, ali ne moze.... Zatim pred sedam dana od njegove smrti sam ga sanjao u jednom trenutku kako je bolestan i bespomocan, a u drugom trenutku kako je zdrav, i kako seta po dvoristu sa mnom i kako se smeje, a evo sinoc sam sanjao kako je dedi bila sahrana, kako sam ja plakao , sto je tako bilo i na sahrani i kako njega sahranjuju, a na krstu prelepljena ogromna slika iz dedine mladosti... A on sa slike direktno gleda mene i nesto pokusava da mi kaze... (ostatka sna se ne secam)
Dugo sam sanjala oca kad je umro, to je normalno. Jednom sam cak sanjala kako me zove da idem sa njim, pa mi se majka pojavila vristeci u snu i odvukla me. Taj mi je bio bas jeziv.

Sinoc sam (kao, uostalom, i mnogih noci u skorije vrijeme) imala nocnu moru :(
Toliko je bilo stvarno i grozno da sam na kraju preshla kod mame u krevet (jest' mozda sramota za reci, al bash sam se istraumirala)
Naime, sanjam kao da lezim u svom krevetu, noc je, i gledam kroz prozor kako moj momak izlazi iz stana, i pokusavam vikati da ne ide, ali ne mogu nishta reci, rijeci ne izlaze. Zatim pokusavam ustati,ali ne mogu. Na kraju vidim ispod zavjese noge u nekim crnim cipelama i sablju... i polako se sablja dize, a ja i dalje niti mogu prichati, niti se pomjeriti... I taj lik kome ne vidim facu me bode sabljom, ja pokusavam vristati, a ne ide...
Ali izgleda da sam zapravo vrishtala jer me mama chula u susjednoj sobi i doshla me probuditi...

Uzas... :(

noćas ništa, a preksinoć leteće tanjire...
...ne pantim šta tačno, al znam da nije bila invazija, Armagedon il nešto slično...bilo dobronamerno...znaš...ko ono...bliski susret treće vrste... i sav sam se probudio u milini...

...a veče pre toga sam gledo pomračenje mjeseca, pa možda to imalo uticaj...ko zna...

vozim ja tako niz trandzament nocas,kad ispred mene putem vozi jedan gliser.
nije da ga vuku kola...
ide lepo gliser putem
kad ja malo bolje pogledam,a ono put pod vodom...
ja to po plitkoj vodi vozim...
i aj sad ja polako,da mi se ne ugase kola,
kad odjednom na okuci put nestade i ja upadnem u dunav
i sta cu,izadjem iz kola,jednom rukom uhvatim za branik
i izvucem kola na obalu.
ii mobilni mi se pokvasio,pa krenem peske gore uz trandzament
kad sam dosla do gore,kafana .
morala sam da prodjem kroz nju da bi izasla na put.
al sam zdraknula za svaki sto ljudima u tanjir,da vidim ko sta jede

sanjala sam, da mi je ptica stajala na vratima i da je dosla macka i uhvatila je, i naravno kao svaki debilan san, nisam mogla da joj pomognem jer nisammogla da se pomerim i tako sam bespomocno gledala i nervirala se, joj sad kad vidim tu macketinu ima da je prebijem za svaki slucaj

Back