Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kupila sam i Eveline kemu za ruke sa kozjim mlekom mami. Ona obozava kreme za ruke, uvek ima bar 5... i realno nista drugo od kozmetike je ne zanima... samo kreme i kreme.

31H539RuHUL._SX270_.jpg

Kupila sam kod kineza kao neke male bočice sa nekim prahom. Taj prah je kofol ukras za nokte ali ja sam kupila dve te bočice, jednu malu ( zbog veličine) i veliku ( zbog fantastične zelene boje praha) pa ću u tu malu kapsulicu da presujem deo zelenog praha iz velike i onda ću malu bočicu da stavim na ogrlicu. Glumim kinesku Anđelinu Žoli ( bez krvi)

A kupila sam i metar plavog širokog lastiša da udenem u neke helanke što su mi se malo razlabavile

Poslednja izmena:
Sjajan izbor Baby:).

Ja sam danas kupila sive baletanke od tanke koze koje nisu nista posebno ali sam gledala da ih uparim sa pasminom koju sam vec pominjala pre par dana...

Pogledajte prilog 250236

Hvala, nadam se da jeste (vreme će pokazati). :)

Freya, kako me samo pogađaš u metu ovim tvojim skorašnjim kupovinama, nisi svesna.

Moja jesen će definitivno biti obojena u kafenaste tonove.

Biću hodajući capuccino.

U prevodu, školski si primer kako treba opremiti garderober i cipelar za nadolazeću sezonu. :ok:

Poslednja izmena:
Bila sam juče u Inđiji sa još jednom drugaricom po Starke patike :)

Evo ga moj rezultat:

scaled.php

Do sad sam imala crne plitke još iz srednjoškolske rok faze koje su u poslednje vreme služile samo za festivalske akcije a i pošteno su se raspale.
Plan je bio da kupim maslinasto zelene, ali nije bilo brojeva )oo mi se ponavlja već 3. godinu za redom). :(
(glavno, maslinaste ostaju za drugi put, al nemojte da obavestite Banku Intezu)

Inače, u tom outletu su skuplje stvari nego ovde u gradu. Provereno.
Jedini izuzetak je Converse u kom su duboke starke 3400-4200 a u Conversu kod nas su otprilike 30% skuplje. Inače u ostale prodavnice se ne isplati ni da se uđe. I tako...
BTW, mislim da se outlet centar zove Fashion park iz razloga što to uopšte i nije outlet, ima svega par outlet prodavnica.

I da, ako kupujete karticom, pripremite se za desetominutno čekanje dok se ista očita, linije su im KATASTROFALNE. Doduše, ova stavka će se promeniti za koji mesec kad je moj projekat optičkog kabla završi. Sad kad bolje razmislim, onda bi bio red da maslinasto zelene dobijem za dž.

Poslednja izmena:
Have a good time, girl! :*

hvala bejb :*

Trilijan, lepe patikice.
Ja sam nedavno bas pronasla i odlozila u posebu kutiju sve starke koje sam ikada nosila, i sama sam se iznenadila koliko ih imam..od crvenih, ljubicastih, bez, teget, zutih...imam bas i dva para zelenih, jedne maslinaste, gotovo nove..mislim da sam od kraja osnovne i u srednjoj na svakih par meseci kupovala po jedan par...frik.
Sada ih skoro i ne nosim, sem poonekad crnih i jednih cvethih do kolena..al njih mozda jednom godisnje. Valjda je vremenom doslo do prezasicenja :lol:
Sa ovim ostalim ne znam sta da radim :confused:

Dobila na poklon od majke dečiju Todor haljinicu S veličine, kupila mi ju je na poslovnom putu. :lol:

I nosim je večeras na rođendan, kao lollipop sam u toj preslatkoj mini krpici belo-raspberry bubblegum boje. :lol:

Uh, da mi je da sam je dobila pre letovanja da je nosim i na moru, al' nema veze.

Hvala, nadam se da jeste (vreme će pokazati). :)

Freya, kako me samo pogađaš u metu ovim tvojim skorašnjim kupovinama, nisi svesna.

Moja jesen će definitivno biti obojena u kafenaste tonove.

Biću hodajući capuccino.

U prevodu, školski si primer kako treba opremiti garderober i cipelar za nadolazeću sezonu. :ok:

Hvala Baby-ic (moram da vam smislim nadimke, ti si za mene bejbic a baby girl je baby:lol:) ali daleko sam ti ja od skolskog primera, vecini sam, kontam, tesko smorna ali sta cu, takav sam kakav sam:lol:...

Uzela danas bas dobre farmerice, plavicasto sivkaste, sa nekim crticama, jesu nesto izbledele ali su bile jedine 29/34, nikada ne uspem lako da pronadjem broj i model pa kako me farmerice niti vole niti mi idu na ruku odmah sam ih kupila...pokusacu da ih slikam kad mi se uklopi jer ovako opisane zvuce uzasno:lol:

Ja kupila majicu u C&A, koja je pre par meseci kostala 1790din, a ja je uzela po ceni od 349din, ehehehheheh
Majica je sa, kako ja kazem, zivom slikom napred, od satena, a pozati obican pamuk. Ima lastiku dole, a ramena padaju, diiivna je.
U NewYorker-u sam kupila suknju, tegen plava, duboki struk, rajfeslus, celom duzinom napred zlatne boje po ceni od 1290din
I kod Kineza jedan rupicasti dzemperic, zelenkaste boje po ceni od 1300din
Divna kupovina, jer sam bas takve stvarcice trazila u poslednje vreme <3
;)

Ja sam tek juče saznala za koncert:D
Momak i ja šetamo, idemo na Kališ i ja vidim plakat i zalepim se za njega ko budala:D
Lepo se provedi:)
Da nemam ispite tada i sama bih išla

Ejjj, a ja htela bas da te pitam hoces li ici!
Uh, nista gore nego kad se ispitni rok poklopi sa koncertom...teske to budu dileme :mrgreen:
Srecno na ispitima ;) :*

Inace, i ja sam danas kupila sandalice koje su bile oko 5 hiljada za 1500 :cool:

Dobila sam od mame malo L'oreal Paris šminke, dugotrajni bež sjaj za usne Glam Shine 6h i lagani tečni True match puder. Prijatno me je iznenadila, baš su mi dobro došli. :)

Kupila mi je i Essence nijansirani bronzer, Bourjois Ombre Stretch crnu senku sa šljokicama i L'oreal Double Extension maskaru 2 u 1, ali ju je prodavac prešao za rok trajanja, pa će ih vratiti (what a pitty).

L'oreal Glam Sjine 6h - Everlasting beige

Cos56_6.jpg

L'oreal True Match - C4 - Natural Rose

images

Isprobala, sjajni proizvodi, prezadovoljna! :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back