Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...slazem se da cipelice tako izgledaju, samo sto ja nikad nisam volela te suknje do nekle:lol:
...zato uvek biram ove do kolena, kad ne moze krace...kad dodje vreme da takve ne mogu nositi
onda cu potpuno preci na pantalone...

Ja suknje do pola lista nikada nisam nosila, nekako imam osjecaj da mi skracuju noge i ne bih da eksperimentisem sa njim. Probacu da ih nosim na suknjicu malo iznad koljena i neki duzi sako ili kardigan da razbije ozbiljnost. Mozda i ne ispadne lose :)

Meni se cipele svidjaju. Ja bih iste nosila sa debelim, vunenim carapama sa radom i kratkom suknjom, velikim salom i kratkom jaknom, neki koledz stil...

Evo moje tasne...i moje nove vestice "ludace"...

tasna.jpg
vestica.jpg

Dakle ovako, u poslednjih 10 dana

Sebi
Majicu na zeleno-ljubičaste prugice
Ravne sandale
Platforme, krem na tufnice

Momku
Pederastu hipstersku majicu u H&M. Ubiće me kad je vidi al ko mu kriv što je izabro devojku koja voli pedersku modu. Ima da je nosi.

Drugarici i momkovoj kevi neke sitnice.

Moj mali Rossmann shopping danas prepodne :zaljubljena:

Catrice lakovi After Eight & Dirty Berry (nisu moji nokti) da vam pokazem nijanse, malo su neobicne ali sam ih bas zato i uzela... stvarno sam se zaljubila, prelepe su mi nijanse... tesko mi je bilo da izaberem 2.

Catrice-After-Eight-3.jpg

http://4.***************/-U42J4tNdraY/UAbWz7S4bqI/AAAAAAAADXE/3nMGT_9Q3is/s1600/DSCN2213.jpg

Essence Better Than Gel Top Sealer - cula sam samo najbolje o ovome pa da probam...

Essence-Studio-Nails-Better-Than-Gel-Nails-Top-Sealer-3-316x390.jpg

Astor Big& Beautiful False Lash Look ...

big-beautiful-false-lash-look_produkt-kopie.jpg

Catrice Intesif'Eye - 040- Have You Seen Alice - odmah sam se zaljubila kad sam probala tester i Gel Liner - 020 - It's Mambo Nr.2 (na slici se ne vidi bas ali je prelepa braon boja sa jako sitnim sljokicama)

http://1.***************/-zaweig43vO0/T3xlbpGqerI/AAAAAAAAHgU/PotaaAMacmY/s320/Have+You+Seen+Alice.jpg
IMG_0328.JPG

Jedva cekam da probam sve!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back