Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Simpa šoping, bejbi. :)

Afrodita, kraj avgusta je i kraj sniženja, odlazi nam čika Sale iz grada do novogodišnjih praznika, ali ako prošetaš, verujem da ćeš naći i u P....S...Fashionu-u i u Moni bar nešto, a sad-šta... :smajlikojisležeramenima:

Joj bre...inače stvarno mrzim da *****m al bog vas mazo, pa to je teksas suknja..šta tu košta 17000...meni je baba radila takve kad sam bila klinka od starih farmerki :/
Jest lepa al baš mi je mega previše dati za suknju od teksasa ko za kožne cipele...pa čak i na sniženju tolikom
Ali ako si ti srećna:)

Bejbic, hvalaaa:heart:

Sehnsucht Hvala ti! :)

wild_child Da, je skupa, jeste, ali nisam ni ja htjela dati 17 000, pa sam sacekala popust, koji mi je vec bio prihvatljiv, jer su joj bas bas spustili cijenu... a i trazila sam bas na mnogo mjeste takvu, i neka, imaju kao nesto slicne, ali ni jedna mi nije odgovarala kao ova... :)

Dva lakica :D
nails-of-the-day-flormar-nr-420-aka-textmarke-L-4BUfJ_.jpeg

608379950265702818889293-151068-700_700.jpg

Nekom misterijom sam pronasla haljinu iz maste kojoj na javi nisam smela ni da se nadam.

Teske purpune boje, ravnog kroja, pada do nekih 15cm iznad kolena i ide oko tela ne dodirujuci ga.

Sama tkanina je teska (neki stofic sa mrvom elastina) tako da se moze nositi i zimi ili s' jeseni iako su rukavi kratki...zamislila sam je uz oxfordice i carapice ili baletanke sa uvezanom svilenom maramom oko vrata na mornaski nacin...nekako me asocira na Francusku, ne znam zasto...

Uzela sam i sljampav kardigan rebraste strukture sa sal kragnom u istoj "teskoj, purpunoj nijansi":lol:...da prica bude kompletna nisam odolela ni snalama za kosu, u pitanju je klasican model pljosnate i siroke snale za rep u dve boje, jedna je crna a druga leopardasta...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back