Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo da se i ja pohvalim sa svojim sopingom na letovanju u Turskoj:zper:

DSCN0669.jpg
DSCN0670.jpg
DSCN0671.jpg

Ova crvena mozda deluje siroko ali nije, kad se obuce bas je uska i ima zlatne cibzere sa strane i na rukavima. Ove dve su prave letnje haljine a poslednja je malo svecanija.

Uff mozda mi i nije bila najpametnija ideja pojesti sve :D Malo mi je lose sada...

Uzela sam gooomilu jogurta jer je plan bio da danas idem na vadjenje umnjaka ... pa znam onda sta mi treba brufen i hladan jogurt danima. Pre 4 mes su mi vadili levi donji, sad je na redu desni.
Pre nego sto sam usla kod oralnog hirurga malo sam se tesila sopingom i uzela te farmerke. I na kraju ispalo da ni jedan hirurg ne radi svi su na godisnjem odmoru. :mrgreen:
Ah... steta. :cool:

Sad pauziram od shoppinga jer planiram da provedem min. sat vr u Rossmannu u sredu kad budem isla u Segedin. (Idemo u Aquapark :lol: jejj ) Nekako uvek zaobidjem Rossmann, ne moze to tako.
Planiram da kupujem samo to sto bas nema u Su i NS, tj Catrice, NYC, Astor, Alterra, Isana... videcemo.
Moj decko jedva ceka taj deo puta: zna kakva sam kad udjem u dm, jadan nema pojma kakva cu biti negde gde jos nisam bila! :zcepanje:
"Like a fat kid in the candy shop" :mrgreen:

:) bili u Arkadu u Segedinu i za sitne pare kupili gomilu stvari: sinu 4 majice kratkih rukava, 3 dugackih, jedan duks i tri donja dela trenerke.....muzu: dva dzempera u springfildu.....meni koslju i tunikicu-haljinu u tom tejloru.....15 krpa za nekih 130 evra....extra povoljno....

I ja idem u Arkad. :D Ali samo zbog Rossmann-a i kineske hrane. Obozavam kineski fast food tamo. Eventualno cu da odem u apoteku da kupim Solutio Antisudorica ... tj jako sredstvo protiv znojenja (nije bas zdravo) ali stvarno najbolje deluje. Ne planiram to da koristim cesto ali ponekad dobro dodje.

4590.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back