Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
image.inc.jpg

:)

Kupila Massimo Dutti crni dzemperak, kardigan varijanta, moze se svezati spreda u cvor, klasican.

U Moni sam uzela tasnu, sta znam, ne volim da nosim kozu ali ova deluje drugacije, poput tasni iz '70-ih, svetlo braon, na preklop, duzi kais, moze da se nosi unakrsno preko grudi ili samo preko jednog ramena. Lepo pase njena svetla braon nijansa uz crnu boju.

Pazarila sam i lak za nokte, teget, teget, skoro pa crn. Uz to mi je bila potrebna sveska pa sam pustila masti na volju, Nici, bezobrazan andjelak koji kvarno baca strelicu, spirala, debela sveska za debelu pisaniju. Htela sam djavolka ali se prodao tako da mi je zapao drzak i cupav andjelak:lol:. Naravno, andjelku se najvise radujem, neki ljudi nikad ne odrastu:(

Juce sam u Mng kupila kardigan u mornarskom stilu, nezno tkanje, teget pruge na podlozi boje slonove kosti, s tankom zutom prugom na porubu i zlatnom dugmadi. Svevremenski komad. :)

Decku u Zari pantalone s tregerima, fenomenalno mu stoje. :)

U Vulkanu uzeh Uliksa, vec dugo zelim svoj primerak.

I rolere, kajsija, nezno lila i mint (1, 2. i 16. na fotografiji)

Najdivnije, kupila sam karte za put na odmor, jos je samo potrebno docekati polazak. :manikir:

Juce sam kupila kardigan u Mangu, koralni s neznobelim srcima. Veoma lepo stoji.

Mami Mng prsten s tigrovim okom. Odgovara njenom senzibilitetu.

Senku Loreal Color Infallible 02 Hourglass Beige, takodje mami. :)

Veoma mi se dopao Mng kardi, mislim da cu se vratiti po njega. :)

Dvoumim se izmedju nezno zute i nezno roza boje. :think:

vs

Mohito! Njami! :)
Slurp slurp

Uzivaj Koko. :) Mirisan, osvezavajuci koktel, savrsen za tople, lenje, grimizne letnje noci, bremenite osmesima.

Svom gardaroberu sam dodala jos jedan basic komad.
Prirodan materijal + pruge + zlatno dugme sa sidrom = ljubav! :)

Na policu kucne biblioteke stavih Midlseks, Nesto izmedju, Dz. Eugenides.

Vec dugo zelim procitati ovaj nagradjivani i toliko hvaljeni roman.

Sinoc sam opazila da je haljina koju prizeljkujem izvesno vreme, na snizenju.

Zurila sam pa je nisam stigla kupiti, ali sam zato jutros pohitala do Zare.
Kako to obicno biva, haljina je prodana. Poslednji komad.

Videla sam divne baletanke u Benetonu, blago zasiljenog vrha, vrlo decentne, s ovlas uvezanom masnom, kozne.
Dopadaju mi se senf zute, tamno zelene, teget i boje peska. Mozda se utesim jednim parom. :)

Videla sam divne baletanke u Benetonu, blago zasiljenog vrha, vrlo decentne, s ovlas uvezanom masnom, kozne.
Dopadaju mi se senf zute, tamno zelene, teget i boje peska. Mozda se utesim jednim parom. :)

Ja sam jednom kupila 5 pari baletanki (različiti modeli) u Benetonu, jer nisam mogla da odlučim koje su najlepše i najpotrebnije. Zvuči grozno, a u stvari je super - posle godinama nisam morala da mislim o cipelama, uvek sam imala odgovarajuću boju i model za svaku kombinaciju. (Ovo je prikriveni savet - ako si u mogućnosti, kupi sve, makar i na kredit)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back