Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
materijal plavkast na štraftice da drugarici sašijem haljinu za plažu(do pola je gotova, tek mi ej danas javila mere jer je to bilo iznenađenje:lol: pa ću je posle posla završiti)
na stranu što ona što sam kupila pre 2 nedelje za sebe-duga haljina još stoji nesašiven:(

i pre neki dan crnu haljinicu do pola butina, uska na tanke bratelice i srce izrez, ima cvetni print, krupni naranžasti cvetovi i nešto zelenkasto
to me mama častila za imendan:)

Artdeco All In One maskara

274684.jpg

Cula sam samo najbolje...videcemo, javicu utiske :)

Nisam kupila, ali sam dobila na pokon od decka, Dormeo jastuk. Kako je samo udoban, ima da spavam kao na oblaku. Jedva cekam da legnem. :)

Hehe ja spavam na Dormeo jastuku i peni vec par godina. Slaba mi je kicma prirodno. Jedini je zez sto nigde i nikako ne spavam na drugim mestima. Vrti se, prevrci, vileni po citavu noc, dodje mi da zapakujem penu&jastuk u kofer pa gde ja tu i oni:lol:.

U poslednjih desetak dana sam kupila:

- plisani sako u burgundi boji
-dve pasmine, jednu u prelivima (od belicaste preko svetlo sive pa sve do crne) dok je druga crna i pufnasta, ne padne na ramena kad se stavi
-Revlon ampule za regeneraciju kose, svaka preporuka
-crne tesne farmerice

...primetila sam da se skroz okrecem stilu farmerica i sakoa, ko bi rek'o...ja ne bih nikada...

I ja spavam na Dormeo jastuku... ali ne zbog reklame ovo-ono ili jer je moderno. Uvek sam imala problem sa spavanjem, cesto imam nocne more ako mi ne odgovara dusek/jastuk. Ponekad se secam sta sam sanjala, ponekad ne ali sam umornija nego vece pre i preznojim se... sve me boli... ma grozno je, i to se ponavljalo ponekad nedeljno i 2-3x mesecima i mesecima. Mama mi je uzela Dormeo jastuk pre 4 god i jako sam ga zavolela ( i ako sam joj prvo rekla da je to glupost i samo marketing) Taman osecam da mi glava stoji kako treba i u 80% slucajeva ujutro se osecam odmorno i mirno. Ogromna je razlika, bolje razmisljam, raspolozenija sam...srecnija. Jedino mi smeta ponekad preko leta jer me malo greje, pa onda cesto spavam bez jastuka. I naravno menjala sam posle i dusek i to je puno pomoglo.
Dormeo jastuci su odlicni.
Posle je kupio i moj decko i on spava samo na tome od tada... mislim njemu nije toliko drasticna promena kao meni, ali mi je rekao, ako bude menjao jastuk, to ce samo biti na noviji model, nece se vracati na onaj stari perjani, lepse mu je ovako.
Ali recimo kad je moj brat video koliko se ja lepse osecam otkad sam menjala jastuk, uzeo je i on isti i uopste mu se nije dopao. Kaze da mu jako greje glavu i on i dalje spava kao pre na perjanim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back