Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
opet sam isla do "prodavnice" i ne smem da kazem sta sam sve kupilapostajem za posmatranje
uslikacu posle
Join the club.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opet sam isla do "prodavnice" i ne smem da kazem sta sam sve kupilapostajem za posmatranje
uslikacu posle
evo, poslednje sandalice nisu nove, ali sam ih tek ovo leto iskopala iz ormara, pa ću u kolaž staviti njih umesto crnih platformi koje sam kupila, slažu se lepše po koloritu
Meni se taj deo sa tufnicama takođe najviše sviđa
Inače otkako je S. okačila tu fotku razmišljam kako bih volela da imam takvu haljinicu...gore da bude čipkica i neki mali rukavići i onda do dole da bude taj materijal na tufnice a ispod bi naravno išla neka haljina -podsuknja. Objasnilla sam to mega skrnavo ali u mojoj glavi izgleda prelepo![]()
kod kineza kuvalo jer od kad me je drmnula struja na poslu pre 2 nedelje, umirem tamo bez kafe..i kaišić beli na kom sad ne mogu da probušim još jednu rupu
probušila mi 3 dodatne, mislila sam da je dosta
Pogledajte prilog 246891
u nekoj radnji u jevrejskoj 3 minijaturna bikinijasviđa mi se što ova dva mogu da se kombinuju sa ovim ciklama
donji deo na slici nešto izgleda velik, al verujte mi nijePogledajte prilog 246892
inače pakovani su zajedno, ta tri su 2400
pojedinačno svaki je 1000
i jednu zelenu bluzicu da je nosim sa onom crnom plisiranom suknjom iz mng
ne da mi se da kupim neku koral boje nikako
Pogledajte prilog 246893
Mama nema kombinezone
Prvo sto je 20 cm vislja od mene i bivsa sportistkinja, odbojka, rukomet, nije izlazila iz trenerki i vijetnamki a ja opet sva retardirana za sport i gadim se ' sporske elegancije'![]()
...ja koristim njihov balzam i prezadovoljna sam....a od kad mi je frizerka kojoj verujem preporucila Afroditin sampon od koprive sa vitaminom E,
vise nemam problem sa masnom kosom....a 3x je jeftiniji od bilo kog drugog sampona koji se smatra kvalitetnim i pakovanje je od 1l...
kad već pomenu odličan je i bio melemov sa kantarionom, meni super paše jer sam prije kosu prala svaki drugi dan, sad mogu nedeljno.
Idem sjutra da pazarim neke sendale za sitnu lovu, kačim sliku kad ih kupim.
Danas kupih suknja-bermude u Spf, s divnim printom razleprsanih ptica.
![]()
Mng leprsavu suknjicu na tufne.
![]()
Zara bluzu, u beloj boji. Meka, podatna, romanticna.
![]()
I novu futrolu za tablet u Carpisi, medjutim ne mogu pronaci fotografiju na njihovom sajtu.
Decentna, od crnog cvrstog platna sa koznim detaljima. Odmerena je i stilizovana, bas mi se dopada.
Pazarih i Essie lakic.![]()
![]()
Danas kupih suknja-bermude u Spf, s divnim printom razleprsanih ptica.
Mng leprsavu suknjicu na tufne.
Zara bluzu, u beloj boji. Meka, podatna, romanticna.
I novu futrolu za tablet u Carpisi, medjutim ne mogu pronaci fotografiju na njihovom sajtu.
Decentna, od crnog cvrstog platna sa koznim detaljima. Odmerena je i stilizovana, bas mi se dopada.
Pazarih i Essie lakic.![]()