Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lomim se oko ove suknje... Dopada mi se, ali nisam sigurna koliko je dobra za uklapanje (sa mojom garderobom)...

1639077710_1_1_3.jpg
1639077710_2_1_3.jpg

Meni je ovo iskreno kao neka zavjesa,a ovaj dezen pri dnu necu ni komentarisati. Moj dobronamjerni savjet je da je ne kupujes.

Ne slusaj ih bre, kupuj ako ti se svidja i mozes da je priustis, genijalna je :D
Skroz je boho / retro i statijaznam i sve u svemu mnogo lepa:heart:

Salu na stranu, sad mi je ovo malo smesno...mislim cemu dobronamerni saveti da je ne kupuje.
Devojka je vec rekla da joj se svidja i da oce da je kupi ( jedino ne zna koliko ce joj se ostatak garderobe u to uklopiti). Znaci manje vise je odlucila i ako je vec rekla da joj se DOPADA cemu to dramljenje i molbe i saveti da ni slucajno ne kupi..
Necete Vi nositi to nego ona...mi mozemo reci nase misljenje al ono, po meni je to sasvim dovoljno...

Ja sam dobra, pozajmi mi suknju ponekad :lol:

Poslednja izmena:
Pa, to sam rekla jer mi suknja izgleda bukvano kao zavjesa, ali i to sto kazes, zabole me uho, nosice je ona, hvala bogu ne ja.:D a,, i to sto kazes zasto sam uopste pisala bilo sta, ako je vec odlucila da je kupi, ali ju je okacila ovdje da cujem i tudje misnjeje, pa valjda svako moze da napise ono iskreno sta misli. :) :D

Poslednja izmena:
Pa jeste besmisleno, ali je uvijek i besmisleno pisati samo kad se nekome nesto svijda, sto je prosto nemoguce da se uvijek nekome bas sve svidi, eto ja sam komentarisala iz razloga sto cudniju suknju u zvotu nisam vidjela i sto prosto nisam mogla da cutim, jer kad bih nekoga live vidjala u tome prvo bih pomislila da je obukla zavjesu na sebe. Ali, nije ni bitno, ako se njoj svidja, valjda je to poenta, da se svidja onome ko ce je nositi.

Kupila sam ovaj keksic
Wellness%20integralni%20keks%20sa%20ovsenim%20pahuljicama%20210g.jpg
i dopunila krenit na mobitelu.

meni se sviđa ova suknja od Senši.
Sviđaju mi se tufnice na zavesi.

ja bih je nosila uz neku opuštenu polurokersku majicu i starke ili tako nešto. Prilika-neki Beer fest ili tako neka žurka na otvorenom. Sva je nekako alternativna i to je super.

E sad, verovatno bi me gledali čudno na ulici. Bar dok istu ovakvu ne prošeta JK. Zemlja Srbija, šta ćeš.

Wild, koja je to Kardašijan radnja, baš me zanima? Nekako imam utisak da predviđam šta se može naći unutra.

Meni se taj deo sa tufnicama takođe najviše sviđa:)
Inače otkako je S. okačila tu fotku razmišljam kako bih volela da imam takvu haljinicu...gore da bude čipkica i neki mali rukavići i onda do dole da bude taj materijal na tufnice a ispod bi naravno išla neka haljina -podsuknja. Objasnilla sam to mega skrnavo ali u mojoj glavi izgleda prelepo :lol:

E a ta Kardashian radnja ti je otprilike kinez samo na svakom proizvodu imaš zalepljenu etiketu Kardashian:lol: Drže obuću i odeću, ovde u NS je na Bulevaru Oslobođenja.
Doduše, nije odeća ni upola toliko droljasta koliko sam očekivala - našla sam lepih košuljica recimo.
Bila je jedna teksas košuljica sa ruskom kragnom, prošivena crnevnim koncem, vrlo slatka i retro. Nađe se zgodnih majica . Ali većina krojeva i stvari izgledaju kao kod kineza boljih ili u manjim buticima.
A cipele su naravno sve + 10 i u bojama cirkusa:lol:

Danas kupih dva para gaćica i kaiš

meni se sviđa ova suknja od Senši.
Sviđaju mi se tufnice na zavesi.

ja bih je nosila uz neku opuštenu polurokersku majicu i starke ili tako nešto. Prilika-neki Beer fest ili tako neka žurka na otvorenom. Sva je nekako alternativna i to je super.

E sad, verovatno bi me gledali čudno na ulici. Bar dok istu ovakvu ne prošeta JK. Zemlja Srbija, šta ćeš.

Wild, koja je to Kardašijan radnja, baš me zanima? Nekako imam utisak da predviđam šta se može naći unutra.

pa DIIVA nikada ne bi nosila ovo znaaaas

E a ta Kardashian radnja ti je otprilike kinez samo na svakom proizvodu imaš zalepljenu etiketu Kardashian:lol: Drže obuću i odeću, ovde u NS je na Bulevaru Oslobođenja.
Doduše, nije odeća ni upola toliko droljasta koliko sam očekivala - našla sam lepih košuljica recimo.
Bila je jedna teksas košuljica sa ruskom kragnom, prošivena crnevnim koncem, vrlo slatka i retro. Nađe se zgodnih majica . Ali većina krojeva i stvari izgledaju kao kod kineza boljih ili u manjim buticima.
A cipele su naravno sve + 10 i u bojama cirkusa:lol:

Bila sam tamo pre oko mesec dana i nasla sam 1 lepu majicu... ostalo jeste "cirkus". Nista tamo nije kvalitetno, bas kao kod kineza... ali realno i cene su dosta niske.
Nadje se nesto zanimljivo... ali... sta ja znam, ne volim ja taj stil, sve mi deluje tamo nekako jeftino.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back