Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ja sam gledala na sajtu i skoro se razboleh..:(
...a kako ti izgedaju ove polu espadrile, ili kako da ih nazovem jer je dole pluta, a ne kanap:)?

Dopada mi se kako su uklopljeni materijali, ali o izuvenim cipelama na oko je teško dati pravi sud, dok se ne obuju. :)

Uvek drugačije izgledaju na nozi.

Ovaj prednji deo nije po mom ukusu, ali ako meni ne bi nešto zapalo za oko, ne znači da mi se ne bi svidelo na nekom drugom. ;)

Dopada mi se kako su uklopljeni materijali, ali o izuvenim cipelama na oko je teško dati pravi sud, dok se ne obuju. :)

Uvek drugačije izgledaju na nozi.

Ovaj prednji deo nije po mom ukusu, ali ako meni ne bi nešto zapalo za oko, ne znači da mi se ne bi svidelo na nekom drugom. ;)

...istina drugacije izgleda kad se nesto obuje, ali posto imam njihovu obucu i prezadovoljna sam jer je udobna i lagana, a kalupi su im kao
da su mi meru uzimali nisam se dvoumila...pritom su nepunih 15 eura sto je pristojna cena....
...jedva cekam da dodju do mene:)

...istina drugacije izgleda kad se nesto obuje, ali posto imam njihovu obucu i prezadovoljna sam jer je udobna i lagana, a kalupi su im kao
da su mi meru uzimali nisam se dvoumila...pritom su nepunih 15 eura sto je pristojna cena....
...jedva cekam da dodju do mene:)

Znaš li koliko sam samo puta na nečiji nagovor probala cipelice i kupila ih oduševljena njima, a da me na polici ne bi privukle slovima nikada? :D

Verujem da su na stopalu mnogo lepše nego ovako. ;)

...slazem se sve drugacije izgleda kada se obuje ili obuce...
...mada je kod mene slucaj da ako mi se dopadne ono sto vidim okom, dopada mi se i kad obucem/obujem,
ako ne uzalud cu probati:)

...tacno kad nesto vidim mogu da zamislim kako ce mi stajati...verovatno su to godine iskustva...i zato mi je
recimo zao sto ne mogu tako da kupim farmerice, i bilo sta od pantalona ili sukanja to ipak mora da se proba
zbog velicine i krojeva....ovo drugo sve moze kad znam velicinu...

Moje! :zaljubljena:

403257_2334393618001_1794636309_1490902_1247335325_n.jpg

Sat je strava. Meni se retko koji sat svidja, al ovaj je savrsen.
Affro, super si strvari izabrala. Sve mi se svidja i uzivo, da znas da su sandalice lagane i bas fino izgledaju.
Ja sam kupila obicne, najobicnije ravne sandale sa dva debela kaisa. Boja oker i skroz kozne. I cvetne-dzungla pantalone u fazonu salvara.

Sat je strava. Meni se retko koji sat svidja, al ovaj je savrsen.
Affro, super si strvari izabrala. Sve mi se svidja i uzivo, da znas da su sandalice lagane i bas fino izgledaju.
Ja sam kupila obicne, najobicnije ravne sandale sa dva debela kaisa. Boja oker i skroz kozne. I cvetne-dzungla pantalone u fazonu salvara.

...hvala Trojo, samo cekam da mi potvrdi drugarica da je nasla i kupila inace cu se ziva pojesti, ako joj izmaknu dok ona stigne da ode
do h&m-a....meni je njihova obuca odlicna, sve sto sam prosle godine tamo uzela jos je kao novo....a bas nosim nonstop..
...a oker me drzi od proslog leta, ispade da mi je skoro sva obuca oker, ali posto imam dosta odece bez, teget i zelene lepo mi se uklopi....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back