Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....narucia iz h&m-a....stize za 15-ak dana...
....http://www.hm.com/se/product/96662?article=96662-F...ovde
....i ovu torbu....http://www.hm.com/se/product/96670?article=96670-A#shopOrigin=SA....ako

....i bluzicu..http://www.hm.com/se/product/99281?article=99281-I#article=99281-G...sarenu sa ovim kao palminim listovima u raznim bojama...

...jedva cekam da stigne...:)

Divno :)

Moje! :zaljubljena:

403257_2334393618001_1794636309_1490902_1247335325_n.jpg

Preslatke su cipelice,kao sladoled! ;)
I sat ti je EXTRA,baš takve volim!:D

koleginici za rođus
pepeljaru kao širi ćupić na kojoj poše ТУРБО СМОКЕР(jer ne mož da dočeka da dođem pa da istrči napolje da zapurnja koju:confused:), jes da bih trebala da je motivišem da batali opet, al ne mogu više da je gledam kako gura pikavce u flašu :evil:
i mali notes od palminog lišća, jako lepo izgleda..kaže prodavačica 100% organski:zcepanje:
Pogledajte prilog 241224Pogledajte prilog 241225
i malu čestitkicu ručno rađenu:)

a meni kod kineza set gumica za kosu jer kradem od cimerke:rumenko:
i one neke uparene narukvice, 5-6 komada, al mi se čini da neću nositi :think:

Poslednja izmena:
kupila danas Rolling Stones majicu u novom Kaliopiju koji je otvoren umesto Terranove ispre Terazija.
Maštala sam o Rolling Stones majici još od njihovog koncerta koji mi je bio najbolji koncert u životu i verujem da neću otići na bolji.

Ma lažem, gde od koncerta, još od srednje škole kad sam sekla vene na Anybody Seen My Baby i Angie.

Ma ne, nego još od kad sam bila klinka i puštala tatine vinile.

:orkestar:

Kupila sam poklon sestri i drugarici..
Sestri Pupa toaletnu vodu, ovaj plavi cvet, u prvom redu :)

parfemiwo2.jpg

Drugarici u Sephori kupku, losion, tecni sapun, toaletu vodicu, so (radi dekoracije, onaj maleni paketic) i ulje u obliku patkice (malena malena malena patkica, ali je lepa za dekoraciju). :)
Sve to su mi upakovali u srebrnu kadicu. :)
I sad cu da jedem hleb i so narednih mesec dana, jer sam totalno dekintovana.

parfemiwo2.jpg

Drugarici u Sephori kupku, losion, tecni sapun, toaletu vodicu, so (radi dekoracije, onaj maleni paketic) i ulje u obliku patkice (malena malena malena patkica, ali je lepa za dekoraciju). :)

Sehnsucht, baš imaš stila i ukusa kad poklanjaš, ove toaletne vode sa priložene fotografije su idealne za obradovti nekoga! :D

A znam i na šta misliš, i na patkicu i na kadicu u Sephori, uh, sigurno ćeš je oduševiti! :D

parfemiwo2.jpg

Divni pokloni :zaljubljena:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back