Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Daa, kad ideš s Limana osmicom, siđeš na predzadnjoj stanici ( mada nije frka ni ako odeš do zadnje - GSP okretnica - samo se vratiš nazad, to je dva minuta šetnje):)
I videćeš kao jedan četverougao , mali trg uvučen i tu imaš pekare, piceriju , frizeraj, razne gluposti...E pa ova radnjica ti je pored kafanice :lol:
Nači s leve strane:D

Maybelline-Dream-Fresh-BB-Cream-tube.jpg

potpuno je nemasna, gel strukture te moze i za masnu kozu, nije potrebna hidratanta krema ispod jer je ovo ustvari obojena krema....vrlo lagana na osecaj, laganog pokrivanja, najtamnija nijansa daje zdrav, preplanuli izgled....idealna za vrucine i natural look....ipak ne mogu MF tecni puder u sred leta....

Poslednja izmena:
Novi Maybelline Colour Sensational Pop Sticks karmin, ne onaj sa ljubičastim kapicama, već sa pink poklopcima. Samo što su stigli u Lili.

Inače ne volim karmine, ali ovaj je providne (!) teksture, ima efekat sjaja, na usnama uopšte ne izgleda kao karmin, osim što ih od sjaja lepše boji. Nema onu težinu sjajeva u tubi i nije lepljiv (idealan za letnje poljupce).

Nisam mogla da se odlučim za nijansu, uh, sve do jedne su sjajne!

Evo kako izgledaju:

m224118266.jpg

Ja sam kupila ovaj:

http://3.***************/-FbNl4-r3QjU/Tj7oX52X6vI/AAAAAAAABnY/R7sKLrBvLts/s400/104_9424.JPG

Na usnama je boja suptilna i nežna, diskretna.

Maybelline-Dream-Fresh-BB-Cream-tube.jpg

potpuno je nemasna, gel strukture te moze i za masnu kozu, nije potrebna hidratanta krema ispod jer je ovo ustvari obojena krema....vrlo lagana na osecaj, laganog pokrivanja, najtamnija nijansa daje zdrav, preplanuli izgled....idealna za vrucine i natural look....ipak ne mogu MF tecni puder u sred leta....

Odlična je, ja samo čekam da potrošim L'orealovu, pa da krenem da koristim ovu.

Ne mogu da se odlučim između srednje i i ove najjače nijanse, jer zapravo tester uopšte ne pokazuje da je nešto mnogo jaka, može lepo da se prilagodi licu da ne odskače mnogo od ostatka boje tena tela.

ja sam pre 2-3 godine koristila
Dr Murad Sun block toniranu kremu sa narom

oil-free-sunblock-sheer-tint-spf-15_1.jpg

i bila je fantasticna, koza je prosto blistala :zaljubljena:

medjutim, muradova kozmetika je preskupa, i uopste ne zelim ni da udjem u apoteku da pitam kolika joj je sada cena
a vidim da se dosta pise o tim bb kremicama, i ako su i priblizno dobre kao ova kupila bih bez razmisljanja :aha:

neizreciva, koliko si platila tu tvoju?
koliko nijansi ima uopste?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back