Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala na komentarima u vezi sa mojim gestom. :)

Malopre sam u Lilly-ju kupila sjajan ženski brijač:

product.png

Već sam ga isprobala na svojo (osetljivoj) koži i mogu reći samo jedno - vau!

Super glatka!

E, ovaj brijac je odlicna, koristim ga vec neko vrijeme... :ok:

Stekam parice za veliki soping u H&Mu, medjutim pazarila sam Brandy <3 Melville top s izrezom na ledjima.
Nacinjen od neznog, podatnog materijala, s efektnim otvorom. Asimetricno secen, spreda nesto kraci, u cudesnoj, ledeno lila nijansi.
Na sajtu su ovu boju nazvali antique rose.

Zamisljam ga u boho kombinacijama. :zaljubljena:

Emi tank

http://brandymelvilleusa.com/tops/tanks-2/emi-tank-antique-rose.html

Pazarih i kardi bez rukava, istog brenda. Od tankog pletiva, sive boje. Poput dugackog prsluka. :)

Na sajtu ne nadjoh identicnu fotografiju, te cu ilustrovati ovom -

Moj nema dzepove. :)

U skrinjici s nakitom jedan novitet, doduse nije kupljen. Isplela sam macrame narukvicu, s pokretnom bravicom. :)

Vrlo jednostavno a efektno. :)

Kupila sam malenu belu (blistavo belu) top haljinicu koja mi savršeno stoji, presvučenu jednako snežno belom čipkicom.

Uz nju sam odabrala tanak, capuccino bež kaiš u vidu pojasa, koji se nosi visoko uz nju, ne na kukovima ili struku, već malo ispod grudi.

Inače, sečena je srcasto, ne ravno.

A tek što sam našla i potpuno neplanirano prisvojila sjajnu, kremasto bež jaknu koja izgleda magnifique!!!

I na vešalici i na meni mi je govorila: "Uzmi me, krojena sam samo za tebe!" :zaljubljena:

Kupila sam lanene, zelene pantalone sa tankim a dosta razmaknutim narandzastim prugicama ( onako bas letnje, lagane, komotne) i neku
roze/kajsija majicu ( Megi da nisi pisnula) lepu sa 3/4 rukavima koji su onako nabrani...
Zadovoljna bas bas:)

I love you, too! :prstic:

Lepo zvuči to što si kupila, ti si to sparila u kombinaciju, da tako zajedno nosiš?

U biti mi to nije plan bio ali ispalo je da će moći da se ukombinuje!:)
Samo mi sada fale neke bež platnene patikice ali i to će doći na red.

Ali me oduševilo što pantalone idu genijalno na onaj narandžasto - beli prugasti džemper što sam vam nedavno ovde kačila a majica ide na dugu belu suknju i baletanke kao san snova :)

Bila sam na otvaranju tog nazovi "outlet-a" i nisam kupila ama baš ništa! Cene su katastrofalne, za jedan outlet. Za tržni centar poput DC ili Ušća cene su prosečne.

Zato sam sinoć prošetala centrom i u jednoj od lokalnih prodavnica kupila mnogo slatke cipela-patike potpuno bele :brus: I dve mnogo slatke satenske spavaćice :per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back