Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ah, danas divnaaa kupovina... :heart:

Pogledajte prilog 237035
Nova Guess haljina, predvina je, jako elegentna... Slikala sam je samu, ali se ne vidi kakva je, pa sam je obukla da docaram kako izgleda...i da, ovo na haljini nije mrlja, vec je od fotoaparata tako ispalo. :)
Pogledajte prilog 237036
Haljinica za plazu,Marks & Spencer...
Pogledajte prilog 237037
i na kraju Guess japanke... :)

Kažem ja, Krstina Kim Kardašijan! :D
Crna haljina mi se ne sviđa, suviše mi vuče na Seku aleksić, Kim K i tako te. Ova prugasta za plažu je bolja i verujem da će izgledati super uz neki veliki šešir. Papučice su odlične. Čist pin up!

Poslednja izmena:
Ja sam danas kupila ove sandale u Metrou:
0898.jpg

platnene su i onako prilično udobne... Navukla sam se na crvene cipele opasno! :D

Dobila sam ovaj sat od kolega za rodjendan:
montres-gogirlonly-montre-696268-5516-5465-268x300.jpg

S tim što mi crveni ne ide uz odeću a i bio mi je veliki (imam jezivo tanke zglobove) pa sam ga zamenila za ovakav samo tamno ljubičasti danas:
montres-gogirlonly-montre-697502-5486-5435-268x300.jpg

E da, i šlag na tortu. Kupila sam danas ovo:
620.jpg

Malo laganije literature za ove prolećno-letnje dane
:)

George, ima al ne za 20 evra.

..to si kupila negde u inostranstvu, kod nas toga nema:(
..ja prosle godine za te pare kupig Geox-ce...:D

ja sam čula da im je u ovom outletu u Inđiji ta cena.
;)

btw, ne znam šta se to dešava sa tim manjim vojvođanskim mestima. Pola mojih drugara sa faksa radi u Staroj Pazovi, u Inđiji se otvaraju veliki tržni centri, svi se sele iz grada bre!
Offtopic, znam.

IMG_20120506_154505.jpg
IMG_20120506_154600.jpg

kožne mafijaške zumbane aahhh
mislim, nisu letnje cipele, ali nema veze, našla sam ih za lepu cenu
u principu, cena nije ni bitna, majku bih prodala za njih
ne sviđaju mi se prilagođeni modeli ovih cipela koji su sad ultrapopularni, pa ih svi i u svim bojama šetaju
više sam za klasiku, zbog toga je bilo i teško naći ih

0.365x365.jpg

a ovo sam uzela juče u second hand-u u užicu :heart:

Ima i bijelih, mada su mi posle crvenih najljepse bile ljubicaste :D
Ali bi super bilo imati ih u svim bojama (zvucim kao pravi mali bolesnik :lol: )

Ma ima svakakvih, i sarenih i jednobojnih, samo sam ja bas zeljela crni i to da bude kao brus, pa sam ga na kraju jedva i nasla, nesto im je slaba ponuda sto se tice tih...

Hahaha, naravno da bi bilo super imati ih sve, :) Od viska glava ne boli. ;)

Kažem ja, Krstina Kim Kardašijan! :D
Crna haljina mi se ne sviđa, suviše mi vuče na Seku aleksić, Kim K i tako te. Ova prugasta za plažu je bolja i verujem da će izgledati super uz neki veliki šešir. Papučice su odlične. Čist pin up!

Hahaha, uvijek poredis sa nekim, moram priznati da mi se to svidja kod tebe, ali opet sa druge strane mi izgleda kao da se previse bavis modom, tj kad moram tako reci da si opsjednuta, ali i to je ok. ;) Mora neko i to. ;)

Hvala za papuce i haljinu, i podredjenje sa Kim K... :D

Naočare su genijalne ali mene zanimaju cipele više...lokacija i cena odma sada odma :lol:

lokacija hmm
unapred se izvinjavam ako se spretljam. neko ko je iz beograda će to jasnije da ti objasni
daklem, kad kreneš sa brankovog mosta ka moskvi, pa imaš onaj tunel /al ne možeš kroz njega jer je samo za aute, pa moraš nekako okolo, ja sam išla busom i nem' pojma kuda pešaka možeš da prođeš/
kad si na drugom kraju tog tunela zapičiš levo trotoarom dok ne dođeš do prodavnice cipela na ćošku ulice

explain like a boss :cool:

i bile su 6000
imale su još jedne divne u tri boje /teget crna bela/ koje su čak lepše, ali su mi ove univerzalnije

Pogledajte prilog 237243Pogledajte prilog 237244

kožne mafijaške zumbane aahhh
mislim, nisu letnje cipele, ali nema veze, našla sam ih za lepu cenu
u principu, cena nije ni bitna, majku bih prodala za njih
ne sviđaju mi se prilagođeni modeli ovih cipela koji su sad ultrapopularni, pa ih svi i u svim bojama šetaju
više sam za klasiku, zbog toga je bilo i teško naći ih

0.365x365.jpg

a ovo sam uzela juče u second hand-u u užicu :heart:

ove naočare su predivne! A i cipeliške su dobre, univerzalne...

:) dve fantasticne sarene marame kod kineza za 180 din po kom....jedna je ruzicasto-zuto-sivo-roza a druga je sivo-belo-crna.....ima da ih iznosaaaam jer su ultra prijatne a i osveze mi moju vec vidjenu garderobu....sve je to kvalitetno ali mi je pomalo dosadilo....planiram jos da uzmem par komada.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back