Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
...Livac na zmajeve je fantastican...
Heh, to sam joj i ja na pdf-u Knjizevnost rekla...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Livac na zmajeve je fantastican...

Heh, to sam joj i ja na pdf-u Knjizevnost rekla...![]()

GDE si ovo našla?!?!?!

Megi, nemoj nas držati u neizvesnosti.
Kako je odrađen runvay report? Kakve su slike, kako su izdeljeni trendovi, neki sneakpeak jel može?
Megi, nemoj nas držati u neizvesnosti.
Kako je odrađen runway report? Kakve su slike, kako su izdeljeni trendovi, neki sneakpeak jel može?
, nepodnosljivo se oseca na boju da je moj primerak magazina zavrsio u klozetu a za dan, dva ide napolje, slike su male, fino su razdvojeni trendovi, njihova opsednutost Pradom traje i dalje, editorijali su losi, ovi nasi strani su standardno dobri, medjutim sve to pada u vodu jer je nemoguce citati a da te miris ne udari u mali mozak. Ne znam zasto malo ne povedu racuna, bar malkiceodradjen je da prostis - smrdljivo, nepodnosljivo se oseca na boju da je moj primerak magazina zavrsio u klozetu a za dan, dva ide napolje, slike su male, fino su razdvojeni trendovi, njihova opsednutost Pradom traje i dalje, editorijali su losi, ovi nasi strani su standardno dobri, medjutim sve to pada u vodu jer je nemoguce citati a da te miris ne udari u mali mozak. Ne znam zasto malo ne povedu racuna, bar malkice

a gornji deo je turkizno plav, ima nekog kao leoparda valjda koji dzonja na slovima, pishe love cat nap 
1200dinzi
))
sniženje ofkors 
u dm piling za telo i piling za lice,baleino
dva laka deborah,bas su bezveze(i onako nikad ne mazem nokte,vi ste me navukle)
karmin loreal
labelo od nara
toniranu bb garnije kremu
balein sampon posle suncanja
valjda nista vise

sad je u tubi,ranije je bio u bocici
u dm piling za telo i piling za lice,baleino
dva laka deborah,bas su bezveze(i onako nikad ne mazem nokte,vi ste me navukle)
karmin loreal
labelo od nara
toniranu bb garnije kremu
balein sampon posle suncanja
valjda nista vise
meni se cini da sam juce videla da ima svetla i medijum,mada megi kaze da ima samo ta srednja,proverice ona.dosta je ova tamna,ali dobro se uklopi uz lice.ja imam zuti ton koze...dobro, nego sad razmisljam ti imas svetli ten, i mnogo ti je lakse da nadjes adekvatan tecni puder,
ili tu toniranu kremu...mene tu ten mnogo zeza...moram da pogledam koje nijanse postoje....
meni se cini da sam juce videla da ima svetla i medijum,mada megi kaze da ima samo ta srednja,proverice ona.dosta je ova tamna,ali dobro se uklopi uz lice.ja imam zuti ton koze

sad je u tubi,ranije je bio u bocici
ne znam da li je isti,pa su mu samo promenili pakovanje

ja mislim da se ona ne čudi što je sad u tubi a pre bio u bočici nego se čudi GDE se ti SUNČAŠ u ovo vreme pa da ti to treba...![]()
...dobro, nego sad razmisljam ti imas svetli ten, i mnogo ti je lakse da nadjes adekvatan tecni puder,
ili tu toniranu kremu...mene tu ten mnogo zeza...moram da pogledam koje nijanse postoje....