Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta je primer? :rumenko:

Podloga za sminku, kao to stavis pre svega i duze ti traje sminka i bolje izgleda.
Kao neki lepak za sminku -nije u formi lepka:lol:, nego kao krema.
Gledam non stop na youtube one sminkere, pa sam se malo primila:rumenko:
Oni tamo odvaljuju neke cifre, koriste MAC i te fore. U Sephori isto neke cene...
Videla u katalogu da je 250 din, pa reko aj da probam.

Ali stvarno deluje, pre neki dan sam se nasminkala, bila u gradu i svratila kod drugarice pa zaspala na kaucu. I posle 8 sati jos uvek sam imala rumenilo.

( zaspala na kaucu- odvalaila sam 6 sati spavanja :rumenko:

Poslednja izmena:
Podloga za sminku, kao to stavis pre svega i duze ti traje sminka i bolje izgleda.
Kao neki lepak za sminku -nije u formi lepka:lol:, nego kao krema.
Gledam non stop na youtube one sminkere, pa sam se malo primila:rumenko:
Oni tamo odvaljuju neke cifre, koriste MAC i te fore. U Sephori isto neke cene...
Videla u katalogu da je 250 din, pa reko aj da probam.

Ali stvarno deluje, pre neki dan sam se nasminkala, bila u gradu i svratila kod drugarice pa zaspala na kaucu. I posle 8 sati jos uvek sam imala rumenilo.

( zaspala na kaucu- odvalaila sam 6 sati spavanja :rumenko:

:lol: A nisam znala da se to zove primer, mislila sam da si omanula, da si mislila na trimer :lol:

Kariranu maramu u crno-roze kobinaciji, ogrlicu koja se presijava u raznobojnim providnim kamencicima i tirkizni satenski svetic sa crnom cipkicom i malim cironima (snala za kosu, ali cu je ja stavljati na teksas jaknu kao bros), i sve to u radnji za 120 dinara, za po 120 dinara, a sve je bas lepo :)

Roze krznaste kucne papuce
i ledeni caj
NF137562S.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back