Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, super je ta nova Deborah kolekcija (videla sam u Lilly)
a gde si kupila taj puder za telo sa mirisom vanile?

Kupila sam ga u Peackocks - London radnji, onoj velikoj. Naci ces ga na kasi. Imaju i sjaj za usne sa ukusom vanile, mami me, ali odolevam, posto sam se namerila na ovaj Deborah :)

Moram samo da te upozorim da nema sljokice u sebi kako sam ja mislila, predivno mirise, ali kozi da tek neki sedefast izgled i barsunastu mekocu na dodir.

Isto Deoborah kolekciju - tečni puder i eyeliner i besplatno se dobije maskara :D.

I omiljeni parfem Clinique Happy Heart :heart:

Jao, da, to je sjajna ponuda, maskara gratis uz kupovinu proizvoda preko 1500 dinara, a ja ionako planiram da kupim lak i sjaj za usne, sto ce me izaci oko 1300 dinara, pa cu izabrati jos nesto, mozda jednu senku koja odavno magnetski privlaci moju korpu :)

Kakva je maskara? Cini mi se da je to neka relativno nova, m? :think:

Konacno sam kupila pantalone...finally...tamno sive, prskane necim belim, visok pojas koji ide do struka, kopcanje je sa strane tako da je preko stomaka sasvim ravno, sire se puuuuunooo, zavrsavaju manzetnama i padaju preko umereno visoke stikle...nadam se da cu moci da uvucem u njih neku siru svilenkastu crnu bluzu...ili svetlije sivu...samo jos nju da nadjem i bicu mirna...

Huh, ja spiskala parice... Ali ne mari, zaista sam svasta lepo prisvojila :heart:

Stigla mi je narudzbina iz Oriflame-a:
Prepreprepreprediiivaaan svetlucavi puder u prahu, nemam reci, narucicu ga i da ga imam u zalihama, jedan od najboljih proizvoda koje sam ikada imala... :zaljubljena:
2 u 1 maskara sa dve super cetkice, jedna je crna, a druga u zlatnoj boji i nanosi se preko ove prve, sjajna stvar, mucho mi se dopada... :heart:
Mleko za telo koje daje suptilan sjaj kozi i bozanstveno je neguje, na dodir je magnifique posle njega... :aha:

Kupila sam tamno plavi Aurin lak za nokte sa diskretnim sljokicama, skroz je dobar, osvezio je moje vecito rozikaste noktce.
Zatim onu najnoviju L'orealovu maskaru i zaista je wow :zaljubljena:
Takodje sam kupila i onaj najnoviji L'orealov puder, sa valjkastim sundjerastim aplikatorom, bas je lepe, lagane teksture i licu daje prirodno svez izgled, prezadovoljna sam :heart:
Plus, kao poklon sam dobila super L'oreal kremu u luksuznom pakovanju koja daje osuncani izgled kozi lica, a i fino mirise.

Vrrrrlo sam zadovoljna svojim, sto kataloskim, sto Lilly shoppingom ;)

ovaj avonov sat i nesto nakita..bas imaju lepe stvarcice...

Prilozi

• clock 001.jpg
    clock 001.jpg
    23,7 KB · Pregleda: 14
ovaj sal i rukavice mnooogo :heart: ali,kupila sam ga pre 2-3 godine...danas sam kupila 1 mindjusice i 2 lancica sa magnetima...bas mi se svidjaju,idu na sve ,moze da se nosi i kao narukvica,a moze i da se namesta kako zelis da ti izgleda s obzirom na velicinu kragne....bas prakticno:ok:

Prilozi

• sal 003.jpg
    sal 003.jpg
    30,2 KB · Pregleda: 8
Konacno sam kupila pantalone...finally...tamno sive, prskane necim belim, visok pojas koji ide do struka, kopcanje je sa strane tako da je preko stomaka sasvim ravno, sire se puuuuunooo, zavrsavaju manzetnama i padaju preko umereno visoke stikle...nadam se da cu moci da uvucem u njih neku siru svilenkastu crnu bluzu...ili svetlije sivu...samo jos nju da nadjem i bicu mirna...

jel mozes da slikas pantalone.meni takve trebaju,a muka mi da trazim,zato ne izlazim iz farmerica

Kupila sam jako lepu ljubicastu ruzu u Peacocksu kao modni detalj, moze da se nosi i kao snala i kao bros, predivna je, savrseno ide uz teksas jaknu :heart:

Zatim sam se prosto zaljubila u predivan beli bolero u P...S...Fashionu-u, tako mekan i nezan, a stoji :zaljubljena:
Moze i uz farmerke i na elegantnu haljinu... Mazim ga o onraz koliko je lep materijal...

I Max Factor Bronzing Powder, posto sam sva u fazonu blage preplanulosti, cokoladnog tena, ociju, kose i usana :)

I, da, novi broj Sensa magazina :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back