Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
... Zeleno, volim te, zeleno... :)

aco0001grn_01

..ja kupila danas svašta...bio mi dan D
...2 donja dijela trenerke, 3 majice...kantu za smeće, onu srebrnu, što stalno treba da se glanca...šta sam još..aha dux, koji nema veze ni sa čim, mislim boja njegova...od svega nabrojanog je najskuplja ubjedljivo kanta za smeće....

..ja kupila danas svašta...bio mi dan D
...2 donja dijela trenerke, 3 majice...kantu za smeće, onu srebrnu, što stalno treba da se glanca...šta sam još..aha dux, koji nema veze ni sa čim, mislim boja njegova...od svega nabrojanog je najskuplja ubjedljivo kanta za smeće....

...kakve su te trenerke...ja gledala ovde pristojne u Teranovi 1.500dinara...jel slična
cena ili???

nemoj da gledas samo cenu nego i kvalitet, dzaba ti jeftina trenerka ako ces kupiti 3 u periodu u kome bi iznosla jednu skuplju (i dati duplo vise para) :)

i da..kapa ima povoljne cene, narocito kad je rasprodaja a kvalitet im je sasvim solidan. imam jedan kapin donji deo vec dve godine.

...jesi sigurna...:eek:
...ja gledala donje delove trenerke i samo je na pijacama jeftinije nego u Teranovi,
a doduše u Kapu nisam ni ulazila:confused:..mada samo znam onu radnju tamo
kod Američke čitaonice....

Ja kupila dve majice za pilates. jedna je bila 360 din, druga 430 :eek: Donje delove nisam uzimala jer nisu imale one sa ranflom a meni ti lepše stoje. Imaš dve radnje na Terazijama, relativno blizu jedna druge, jedna je kod Terranove a druga malo ka Slaviji, sa iste strane...

Ja kupila dve majice za pilates. jedna je bila 360 din, druga 430 :eek: Donje delove nisam uzimala jer nisu imale one sa ranflom a meni ti lepše stoje. Imaš dve radnje na Terazijama, relativno blizu jedna druge, jedna je kod Terranove a druga malo ka Slaviji, sa iste strane...

...e, hvala pogledaću ovih dana....a vidiš ja samo znam za onu jednu koju sam već
pominjala...:confused:

...e, hvala pogledaću ovih dana....a vidiš ja samo znam za onu jednu koju sam već
pominjala...:confused:

I jedna Kapa u Nusicevoj.
Kada udjes od Terazija, pa kroz prolaz, pa onaj drugi deo Nusiceve kada se presece sa Kosovskom, pa negde na polovini tog drugog dela, sa leve strane. Tu.
A onda se spustis ka Politici, pa skrenes desno, pa pored Radio Beograda, malo napred u Lole Ribara i eto te u... Modusu:) .
Jednim udarcem dve muve.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back