Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....ajde i ja da se pohvalim malo....

....bila danas u Modusu....kupila bež mantil..ima i crni ali meni mnogo nešto
mračan..pa sam se ipak odlučila za ovaj drugi, imaju dva modela, sa šlicom
pozadi i bez pa ko šta voli......
....inače ta radnja je za mene otkirće.....eee...šta sve tamo ima i kakvih lepih
sukanja, košuljica, pantalona, sakoa sa dugim i kraćim rukavima, džepera,ma
to je za ne verovati..odande prosto ne može da se izađe a da se nešto ne
kupi......i pazarila sam još i jednu bluza-majica-tuniku...presladak model,
osnova je braon sa nekim šarama raznim..za 300 dinara....eto..moja preporuka
idite u Modus......inače beli mantil je 1200 dinara...

Baš mi drago, Afro, da si našla šta ti se svidja. Ja redovno svraćam u Modus. Ima dva u Zemunu, ali se meni čini da u tom u Lole Ribara imaju lepše stvari. Proletos sam tamo kupila u cugu pantalone (sive), suknju (crnu) i malu crnu haljinu, sve za 4.000. Pantalone sam skoro već iznosila. Toliko su mi bile zgodne da nisam izlazila iz njih. A haljina je za specijalnije prilike....

Baš mi drago, Afro, da si našla šta ti se svidja. Ja redovno svraćam u Modus. Ima dva u Zemunu, ali se meni čini da u tom u Lole Ribara imaju lepše stvari. Proletos sam tamo kupila u cugu pantalone (sive), suknju (crnu) i malu crnu haljinu, sve za 4.000. Pantalone sam skoro već iznosila. Toliko su mi bile zgodne da nisam izlazila iz njih. A haljina je za specijalnije prilike....

...ne da ima, nego mi je ostalo :heart: tamo....:(

...e bile su jedne pantalone onako više sportske, crne, malo tanja, da se celo leto
ne vadiš iz njih...ali, samo sam gledala gde su vrata, imam ja sad važnijih stvari
od kupovine trenutno nepotrebnih krpica...biće valjda još prilike...inače koga zanima
pidžame i spavaćice su im na nekoj akciji...samo 200 dinara...

zanima nas, zanima, kako da ne.
Ja sam sad bila u BN bosu i u onom Peacocksu ako sam dobro napisala, koji smo pominjali pre neki dan. Imaju rasprodaju, ali baš-baš rasprodaju. Naravno, ono što je ostalo. Letnje haljinice pamučne, šarene 490 dinara. Tunike manje-više toliko. Bermude 600-700.....

Rade i nedeljom, mislim svaki dan od 10 do 21. Uhvatiš autobus 84 i sidješ na stanici kad skrene u naselje. Ima i putokaz, a i vidiš ogromna zgrada i ljubičasta slova BN BOS. Autobus staje tačno ispred. Ne možeš da promašiš. Ako ideš kolima, kroz centar Zemuna, Cara Dušana, Batajnički drum i isto tu skreneš. Izgleda kao da si izašla iz grada, drvored pored puta. Ima veliki parking.
A peacocks je odmah levo kad se udje. A kad već dodješ onda ćeš da obidješ ceo tržni centar.
Ima da im tražim procenat za reklamu. :manikir: Da kažeš poslala me Mrs.Bi... :brus:

...e, da videla sam i na jednom mestu one tigraste baletanke što je kupila mislim baš
Trilujan...i koštaju tačno 790 dinara....ako nekog zanima...kad se izađe iz prolaza
na Zelenom vencu pa se krene prema Sremskoj...sa leve strane imaju dve prodavnice
obuće jedna do druge...u obe su rasprodaje...a ove su u drugoj...imaju i bez onog
kaišića oko noge...i one njene...
...mislim da je neko napisao da bi samo takve nosio...pa rekoh da prijavim videla
ima ih još....;)

E izgleda da su i kod nas počele prave rasprodaje. Sa zaista nižim cenama. Danas koleginica kupila cipele za 2.500. Onako klasične salonke, niža peta, lak. Ali nisam shvatila gde je tačno radnja, negde na trasi 28-ice. Kaže, neka skupa radnja, a sada su preko celog izloga napisali "Sve 2.500".... Valjda, svaki par, a ne sve... uglavnom, razumete. Možda neko zna preciznije

E izgleda da su i kod nas počele prave rasprodaje. Sa zaista nižim cenama. Danas koleginica kupila cipele za 2.500. Onako klasične salonke, niža peta, lak. Ali nisam shvatila gde je tačno radnja, negde na trasi 28-ice. Kaže, neka skupa radnja, a sada su preko celog izloga napisali "Sve 2.500".... Valjda, svaki par, a ne sve... uglavnom, razumete. Možda neko zna preciznije

gde, posle Vera ili pre?

..jesu, jesu, pa bilo je i vreme...:think:

..28-ca ide kroz Lole Ribara...a tamo je bilo par radni nekad sa baš dobrom obućom
kvalitetnom..mada ko zna dal su to sad baš te radnje, ali ne znam nešto da posle tamo
negde ima nekih naročitih prodavnica....pre onog tržnog centra Zira, koji nikad nešto
nije bio jeftin......
...mada danas ja u jednoj radnji isto tako sve -50%..uhvatim se za cipele, onako
do zgloba...prave jesenje, pa još na pretle..a lagane kao pero, i zamisli cena nešto
manje od 8.000 dinara.....ja u šoku...a prodavačica će, pa znate to je neki tamo
moš misliti:mrgreen:

...e, da videla sam i na jednom mestu one tigraste baletanke što je kupila mislim baš
Trilujan...i koštaju tačno 790 dinara....ako nekog zanima...kad se izađe iz prolaza
na Zelenom vencu pa se krene prema Sremskoj...sa leve strane imaju dve prodavnice
obuće jedna do druge...u obe su rasprodaje...a ove su u drugoj...imaju i bez onog
kaišića oko noge...i one njene...
...mislim da je neko napisao da bi samo takve nosio...pa rekoh da prijavim videla
ima ih još....;)

e bedak, ja mislila da sam maznula poslednji par... :p

Vidite da vas nisam slagala za cenu!!!!

(danas sam kupila tamno zelenu torbicu na dugacak kais sto se nosi preko ramena. Mnogo je slatka i izgleda bas kvalitetno. I icice divno uz moje zelene detelina baletanke...
U Urban Republic-u u Merkatoru...)
Extra snizena, naravski.:mrgreen:

...Opremu za Hogwarts... ;)

41679080.jpg
dk2f.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back