Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
to ti je na kraju Zemuna, Batajnički drum... kod fabrike Galenika
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...
....a kako odrediš veličine...malo mi je
to komplikovano...koje se računaju kao evropske...i
...Na primer, britanski 10 kontinentalni 38, 12 je 40, 14-42, 16-44...U Srbiji se nalaze prodavnice koje imaju britanske oznake velicina (Marks&Spencer, na primer) gde je moguce probati odecu ukoliko postoji dilema oko velicine, tako da je online narucivanje mnogo bezbednije u tom smislu...
......aha..ja sam shvatila da kupuješ preko sajta....![]()
to ti je na kraju Zemuna, Batajnički drum... kod fabrike Galenika
...Pored opcije za selektovanje zeljene velicine (obicno neposredno iznad, pored ili ispod) uvek se nalazi opcija "Size Chart" ili 'Size Guide" u kojoj se nalaze uporedne velicine po razlicitim sistemima (britanskom, kontinentalnom, americkom, japanskom...itd.), ili cak obimi izrazeni u centimetrima i/ili incima za svaku konkretnu velicinu, tako da je orijentisanje veoma jednostavno......Na primer, britanski 10 kontinentalni 38, 12 je 40, 14-42, 16-44...U Srbiji se nalaze prodavnice koje imaju britanske oznake velicina (Marks&Spencer, na primer) gde je moguce probati odecu ukoliko postoji dilema oko velicine, tako da je online narucivanje mnogo bezbednije u tom smislu...
...

Ne preporucujem bas kupovinu ove marke preko sajta. Imaju lepe stvari, ali imaju i krpa nevidjenih. Bolje ipak da se vidi.

...zar to još postoji...a mene su ovde neki ubeđivali da ja pojma nemam i da se
vidi da dugo nisam živela tu pa sam van tokova događaja...znači ipak još radi ta
prodavnica........eee..tamo je uvek bilo dosta dobre gaderobe za male pare i sve
uglavnom iz uvoza....
Ne da postoji, nego su ga pre nešto više od godinu dana proširili, modernizovali, napravili pravi tržni centar, od nečega što je više ličilo na skladište. Ima raznih radnji, najviše sportskih, Djak, N sport, ali i drugih... Evo njihov sajt (nisam sigurna koliko ga redovno ažuriraju)
http://www.bnbos.rs/content.php?content_id=17
Neke radnje su autleti, neke normalne. Ali, za moj ukus slabo tu ima šta. Ne bih se kladila u kvalitet, a cene onako, ima prevelikih, a ima i prihvatljivih.
Onda tu pored ima i "Uradi sam", velika "Tehnomanija", "Lili", "Rodić" (običan)....
...zar to još postoji...a mene su ovde neki ubeđivali da ja pojma nemam i da se
vidi da dugo nisam živela tu pa sam van tokova događaja...znači ipak još radi ta
prodavnica........eee..tamo je uvek bilo dosta dobre gaderobe za male pare i sve
uglavnom iz uvoza....
Ne da postoji, nego su ga pre nešto više od godinu dana proširili, modernizovali, napravili pravi tržni centar, od nečega što je više ličilo na skladište. Ima raznih radnji, najviše sportskih, Djak, N sport, ali i drugih... Evo njihov sajt (nisam sigurna koliko ga redovno ažuriraju)
http://www.bnbos.rs/content.php?content_id=17
Neke radnje su autleti, neke normalne. Ali, za moj ukus slabo tu ima šta. Ne bih se kladila u kvalitet, a cene onako, ima prevelikih, a ima i prihvatljivih.
Onda tu pored ima i "Uradi sam", velika "Tehnomanija", "Lili", "Rodić" (običan)....
..ahaa...znači kad odeš tamo zabaviš se pola dana....
..do tamo je išao autobus koji ide za Batajnicu, ako se dobro sećam..al'
kad rešim da krenem tamo proveriću...hvala![]()
.Pa tebi je to verovatno daleko (ja stalno mislim da si ti negde na Vidikovcu ili u tom kraju), pa ko dolazi izdaleka i ne isplati mu se da dolazi na pola sata.
Inače ima autobus 84 sa Zelenog venca koji staje tačno ispred BN bosa. Sa Batajničkim mora malo da se pešači.
Kako vam svima zavidim kad mozete nedeljom da shoppingujete....E ja sam danas kupila nesto posle sto godina.
Crni sako, onako klasican, ali mogu da se podviju rukavi ono sto je sad moderno (fazon osamdeste) pa moze i na farmerke da se nosi.

E ja sam danas kupila nesto posle sto godina.
Crni sako, onako klasican, ali mogu da se podviju rukavi ono sto je sad moderno (fazon osamdeste) pa moze i na farmerke da se nosi.
I da, usput da prijavim da sutra idem do Modusa da kupim neki klasicni baloner crni. Nista posebno al tako nesto uvek dobro dodje, just in case...

@Trojanka
Hvala
@Affrodita
Verovatno na to, da
'Vako nesto
![]()

Ja sam svoj kupila u Modusu ( u Jevrejskoj ulici, u NS) , imas i u bez boji, kao i u beloj
I meni se bezh vise svidjao ali sam nakraju zakljucila da je crno prakticnije
1800 su sada![]()

Pa onako, nije bas ko najlon ali nije ni jako debeo ( ima svilenkastu postavu ).ne znam bas, meni je ovo prvi mantil tog tipa pa ne znam bas kakav treba da bude
Videces, kod nas u razlicitim Modusima imaju razlicitu robu a u ovom drugom Modusu bili su slicni mantili ali dosta kabastiji i spolja sjajniji pa mi se nisu svideli ( ti su kostali blizu 3000 ).

...ček prvo na koji Modus misliš kad kažeš onaj drugi...??
...a meni baš takav treba da nije predebeo, da je postavljen i sasvim ok...ionako
šizim kad mi je nešto mnogo debelo...a opet mantil se nosi na nešto, tako da bi
to bila sasvim dobra varijanta....![]()