Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...

....a kako odrediš veličine...malo mi je
to komplikovano...koje se računaju kao evropske:confused:...i

...Pored opcije za selektovanje zeljene velicine (obicno neposredno iznad, pored ili ispod) uvek se nalazi opcija "Size Chart" ili 'Size Guide" u kojoj se nalaze uporedne velicine po razlicitim sistemima (britanskom, kontinentalnom, americkom, japanskom...itd.), ili cak obimi izrazeni u centimetrima i/ili incima za svaku konkretnu velicinu, tako da je orijentisanje veoma jednostavno...:)...Na primer, britanski 10 kontinentalni 38, 12 je 40, 14-42, 16-44...U Srbiji se nalaze prodavnice koje imaju britanske oznake velicina (Marks&Spencer, na primer) gde je moguce probati odecu ukoliko postoji dilema oko velicine, tako da je online narucivanje mnogo bezbednije u tom smislu...:)...

to ti je na kraju Zemuna, Batajnički drum... kod fabrike Galenika

...zar to još postoji...a mene su ovde neki ubeđivali da ja pojma nemam i da se
vidi da dugo nisam živela tu pa sam van tokova događaja...znači ipak još radi ta
prodavnica........eee..tamo je uvek bilo dosta dobre gaderobe za male pare i sve
uglavnom iz uvoza....;)

...Pored opcije za selektovanje zeljene velicine (obicno neposredno iznad, pored ili ispod) uvek se nalazi opcija "Size Chart" ili 'Size Guide" u kojoj se nalaze uporedne velicine po razlicitim sistemima (britanskom, kontinentalnom, americkom, japanskom...itd.), ili cak obimi izrazeni u centimetrima i/ili incima za svaku konkretnu velicinu, tako da je orijentisanje veoma jednostavno...:)...Na primer, britanski 10 kontinentalni 38, 12 je 40, 14-42, 16-44...U Srbiji se nalaze prodavnice koje imaju britanske oznake velicina (Marks&Spencer, na primer) gde je moguce probati odecu ukoliko postoji dilema oko velicine, tako da je online narucivanje mnogo bezbednije u tom smislu...:)...

...hvala, za ovako detaljno objašnjenje....ja ni ne mogu kupovati preko sajta, ali me
zanimalo da znam kako to ide...:lol:

Ne preporucujem bas kupovinu ove marke preko sajta. Imaju lepe stvari, ali imaju i krpa nevidjenih. Bolje ipak da se vidi.

...sad ni nisam u situaciji, ali eto želela sam da znam kako ide to sa veličinama,
a bilo bi lepo kad bi neka od vas ponekad preporučila neki sajt, sa koga je kupovala,
čisto da znamo, gde je sigurnija kupovina, i gde nam neće eto tako umesto neke
lepe stvari poslati neku krpu...:think:

Ja se iskreno nisam nikad usudila da kupim preko sajta. Mada je moj decko kupovao, i sebi i meni i bilo je sve ok.
Ja kad treba nesto da kupim prvo pretrazim po sajtovima. Kad sam kupovala kaput tako sam uradila, jer ko ce obilaziti sve prodavnice. I kad sam suzila izbor isla sam da probam. Iako nosim 8 po engleskom, a nekad mi je i to veliko, kaput sam morala da uzmem 10. Tako da bih se zeznula. Aj tamo i nije problem, vratis i oni ti posalju drugo.
Tako da broj uvek varira, meni eto izmedju 8 i 10. Zavisi kako sta.
Uskoro cu morati da kupim neku haljinu preko neta, pa cu vam javiti kako sam prosla.:)

vidi da dugo nisam živela tu pa sam van tokova događaja...znači ipak još radi ta
prodavnica........eee..tamo je uvek bilo dosta dobre gaderobe za male pare i sve
uglavnom iz uvoza....;)

Ne da postoji, nego su ga pre nešto više od godinu dana proširili, modernizovali, napravili pravi tržni centar, od nečega što je više ličilo na skladište. Ima raznih radnji, najviše sportskih, Djak, N sport, ali i drugih... Evo njihov sajt (nisam sigurna koliko ga redovno ažuriraju)
http://www.bnbos.rs/content.php?content_id=17
Neke radnje su autleti, neke normalne. Ali, za moj ukus slabo tu ima šta. Ne bih se kladila u kvalitet, a cene onako, ima prevelikih, a ima i prihvatljivih.
Onda tu pored ima i "Uradi sam", velika "Tehnomanija", "Lili", "Rodić" (običan)....

uglavnom iz uvoza....;)

Ne da postoji, nego su ga pre nešto više od godinu dana proširili, modernizovali, napravili pravi tržni centar, od nečega što je više ličilo na skladište. Ima raznih radnji, najviše sportskih, Djak, N sport, ali i drugih... Evo njihov sajt (nisam sigurna koliko ga redovno ažuriraju)
http://www.bnbos.rs/content.php?content_id=17
Neke radnje su autleti, neke normalne. Ali, za moj ukus slabo tu ima šta. Ne bih se kladila u kvalitet, a cene onako, ima prevelikih, a ima i prihvatljivih.
Onda tu pored ima i "Uradi sam", velika "Tehnomanija", "Lili", "Rodić" (običan)....

..ahaa...znači kad odeš tamo zabaviš se pola dana....:lol:

..do tamo je išao autobus koji ide za Batajnicu, ako se dobro sećam..al'
kad rešim da krenem tamo proveriću...hvala :zag:

Pa tebi je to verovatno daleko (ja stalno mislim da si ti negde na Vidikovcu ili u tom kraju), pa ko dolazi izdaleka i ne isplati mu se da dolazi na pola sata :).
Inače ima autobus 84 sa Zelenog venca koji staje tačno ispred BN bosa. Sa Batajničkim mora malo da se pešači.

@Trojanka
Hvala;)

@Affrodita
Verovatno na to, da ;)
'Vako nesto
1209_big.jpg

Pa onako, nije bas ko najlon ali nije ni jako debeo ( ima svilenkastu postavu ).ne znam bas, meni je ovo prvi mantil tog tipa pa ne znam bas kakav treba da bude :D

Videces, kod nas u razlicitim Modusima imaju razlicitu robu a u ovom drugom Modusu bili su slicni mantili ali dosta kabastiji i spolja sjajniji pa mi se nisu svideli ( ti su kostali blizu 3000 ).

Pa onako, nije bas ko najlon ali nije ni jako debeo ( ima svilenkastu postavu ).ne znam bas, meni je ovo prvi mantil tog tipa pa ne znam bas kakav treba da bude :D

Videces, kod nas u razlicitim Modusima imaju razlicitu robu a u ovom drugom Modusu bili su slicni mantili ali dosta kabastiji i spolja sjajniji pa mi se nisu svideli ( ti su kostali blizu 3000 ).

...ček prvo na koji Modus misliš kad kažeš onaj drugi...??
...a meni baš takav treba da nije predebeo, da je postavljen i sasvim ok...ionako
šizim kad mi je nešto mnogo debelo...a opet mantil se nosi na nešto, tako da bi
to bila sasvim dobra varijanta....:think:

...ček prvo na koji Modus misliš kad kažeš onaj drugi...??
...a meni baš takav treba da nije predebeo, da je postavljen i sasvim ok...ionako
šizim kad mi je nešto mnogo debelo...a opet mantil se nosi na nešto, tako da bi
to bila sasvim dobra varijanta....:think:

E to za Moduse, imamo 4 Modusa u NS ( koliko sam ja izbrojala) ali recimo taj u Jevrejskoj nema isti asortiman kao taj drugi u Maksima Gorkog ( tu su ti ruzni, kabasti) . Ima jedan u centru Modus ali taj je uvek nezanimljiv i ima jedan malecni nedaleko od tog u Jevrejskoj koji ima slicnu robu kao ovaj u Maksima Gorkog :D

Dakle sve je to Modus samo je jedan baziran na vise svecanoj odeci, drugi je kao vise "mladalacki" itd :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back