Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E to za Moduse, imamo 4 Modusa u NS ( koliko sam ja izbrojala) ali recimo taj u Jevrejskoj nema isti asortiman kao taj drugi u Maksima Gorkog ( tu su ti ruzni, kabasti) . Ima jedan u centru Modus ali taj je uvek nezanimljiv i ima jedan malecni nedaleko od tog u Jevrejskoj koji ima slicnu robu kao ovaj u Maksima Gorkog :D

Dakle sve je to Modus samo je jedan baziran na vise svecanoj odeci, drugi je kao vise "mladalacki" itd :)

...aahhaa...nismo se razumele...ja sam shvatila da ti pričaš o Modusu u Bg..ali
nema veze pogledaću ovih dana ima li toga kod nas...:hvala:

Odgovara naravno... s tim da još ne znam gde je tačno Modus, ali ako su stvarno ovakve cen naći ću ga u roku od o'ma :lol:

Cene u Modusovim radnjama su uglavnom povoljne, recimo da su nešto skuplji nego kinezi, a dosta jeftiniji od privatnih butika....

Ja znam za nekoliko njihovih radnji:

dve se nalaze u Zemunu, prva u Glavnoj ulici između Madlenianuma i apoteke malo uvučeno kao Dositejevoj, a druga je u Gospodskoj (bivša Lenjinova).

a dve su bile u Svetogorskoj ulici (bivša Lole ribara) u Beogradu, odmah jedna do druge s leve strane kad kreneš iz Makedonske kao Takovskoj...

Btw, stalno imaju neka sniženja, npr lanena haljina u stilu Jackie O. je oko 1.000 - 1.500 din.

Cene u Modusovim radnjama su uglavnom povoljne, recimo da su nešto skuplji nego kinezi, a dosta jeftiniji od privatnih butika....

Ja znam za nekoliko njihovih radnji:

dve se nalaze u Zemunu, prva u Glavnoj ulici između Madlenianuma i apoteke malo uvučeno kao Dositejevoj, a druga je u Gospodskoj (bivša Lenjinova).

a dve su bile u Svetogorskoj ulici (bivša Lole ribara) u Beogradu, odmah jedna do druge s leve strane kad kreneš iz Makedonske kao Takovskoj...

Btw, stalno imaju neka sniženja, npr lanena haljina u stilu Jackie O. je oko 1.000 - 1.500 din.

....e, Ceci svaka ti čast...pa da ja znam za tu u Lole Ribara...nisam ni znala da je
i ta ulica promenila ime...:eek:
....idem preksutra znači pravo tamo čim završim obaveze koje imam....javljam
šta sam videla i jesam li šta kupila...:ok:

za rubriku verovali ili ne, ja kupila patike :eek:

Prilozi

• 25082010820.jpg
    25082010820.jpg
    32,6 KB · Pregleda: 30
Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back