mali_cile
Primećen član
- Poruka
- 625
dva sesira
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...gde to nalete, jel sve u jednoj prodavnici..![]()

![]()
samo su moje nekako...diskretnije dezenirane
mislim, smedje je skoro sve, al te ne mogu naci...
+ majicu
+ O. sestri torbu i dva super shala...
i sve na snizenju
ukupan ceh oko 7500 din
al sam skroman te efikasan, jbte...![]()

...lepe su baš...gde su kupljene ako nije tajna...i koja im je cena na sniženju....![]()
u Zari, nadam se da cu je nositi .... da me T ne zavede samo inspirisana sa Trilijan, kupila "ala baka" kosuljicu sa cvetomu Zari, nadam se da cu je nositi .... da me T ne zavede samo
![]()
I mene inspirisala u par navrata, ali sam odolela inspiraciji jer znam da mi ne bi stajalo valjano. Vas dve ste slicne gradje, tebi ce stajati lepo, sigurna sam.
isla sam logikom- pristaje mojim godinama 
ako je budem nosilaisla sam logikom- pristaje mojim godinama
![]()
![]()

inspirisana sa Trilijan, kupila "ala baka" kosuljicu sa cvetomu Zari, nadam se da cu je nositi .... da me T ne zavede samo
![]()

![]()
samo su moje nekako...diskretnije dezenirane
mislim, smedje je skoro sve, al te ne mogu naci...
+ majicu
+ O. sestri torbu i dva super shala...
i sve na snizenju
ukupan ceh oko 7500 din
al sam skroman te efikasan, jbte...![]()

...![]()
...meni se ova haljina dopala sa tog sajta...a kako odrediš veličine...malo mi je
to komplikovano...koje se računaju kao evropske...i koja je ovo valuta
u pitanju
...e da bluza ti je lepa...![]()

Na sajtu su funte, british pound, a ja ovde u Atini u evrima naravno placam.
Ima svega 1 radnja ovde i 1 na Kritu.
Moja bluza je velicina 36 i dobra mi je.
Hvala![]()

Ima taj Peacocks u Zemunu u BN BOSU. Baš sam pre mora zagledala neke bermude. Ali su sve bili preveliki ili premali brojevi. Moglo bi da se nadje ponešto. I cene su onako - prihvatljive. Šta znam šta je kome skupo. Doduše modeli su prilično moderni.
Danas sam baš u BN BOSU probala neke bermude. Sad su snižene na 504 dinara. Ali plitak pojas, milion džepova, meni to ne stoji. A kome se svidja... cena je zaista povoljna. Ima maslinasti, drap i crni. I nedostajale su mi neke takve bermude na moru.
Ja se uvek setim kad treba da krenem, a onda nemam vremena da tražim ili para da kupim još i to pored svega što je neophodno. Onda kažem, kad se vratim to ću na tenane, biće rasprodaje, ja ne kupujem poslednju modu, nego više klasično, onda ne smeta što je od prošle ili neke ranije sezone. Ali, onda opet ništa. Ko će sad da kupuje bermude ili kupaći kad je odmor gotov.... Ili opet ima nužnijih stvari...