Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U Solunu. I jako su udobne. Slicnih ima i ovde, ali ja ladno samo u Grckoj ove godine nalazim nesto u cemu mogu da strapaciram, a da me ne zabole stopala. Nekako su im kalupi drugaciji, prirodniji. Ipak, cene u toku leta su neuporedivo vise nego kad sam bila u aprilu, ali opet povoljno je kad se insistira na udobnosti.

36841_350_A.jpg

samo su moje nekako...diskretnije dezenirane
mislim, smedje je skoro sve, al te ne mogu naci...
+ majicu
+ O. sestri torbu i dva super shala...
i sve na snizenju
ukupan ceh oko 7500 din

al sam skroman te efikasan, jbte...:rumenko:

Ovako

Kupila dva para starki ( kvazi) jedne svetle, trava zelene boje , druge crno sive.
Kupila prelepu kvalitetnu majicu, bela sa sivim strafticama i tri cetvrt rukavcicima ( koji se mogu podvrnuti i zakaciti posto ima malo dugmence)
Indie sarenu torbu

+ dobila majicu na bretele, crnu sa nekim belo zelenim cveticima

Ima taj Peacocks u Zemunu u BN BOSU. Baš sam pre mora zagledala neke bermude. Ali su sve bili preveliki ili premali brojevi. Moglo bi da se nadje ponešto. I cene su onako - prihvatljive. Šta znam šta je kome skupo. Doduše modeli su prilično moderni.
Danas sam baš u BN BOSU probala neke bermude. Sad su snižene na 504 dinara. Ali plitak pojas, milion džepova, meni to ne stoji. A kome se svidja... cena je zaista povoljna. Ima maslinasti, drap i crni. I nedostajale su mi neke takve bermude na moru.
Ja se uvek setim kad treba da krenem, a onda nemam vremena da tražim ili para da kupim još i to pored svega što je neophodno. Onda kažem, kad se vratim to ću na tenane, biće rasprodaje, ja ne kupujem poslednju modu, nego više klasično, onda ne smeta što je od prošle ili neke ranije sezone. Ali, onda opet ništa. Ko će sad da kupuje bermude ili kupaći kad je odmor gotov.... Ili opet ima nužnijih stvari...

Ima taj Peacocks u Zemunu u BN BOSU. Baš sam pre mora zagledala neke bermude. Ali su sve bili preveliki ili premali brojevi. Moglo bi da se nadje ponešto. I cene su onako - prihvatljive. Šta znam šta je kome skupo. Doduše modeli su prilično moderni.
Danas sam baš u BN BOSU probala neke bermude. Sad su snižene na 504 dinara. Ali plitak pojas, milion džepova, meni to ne stoji. A kome se svidja... cena je zaista povoljna. Ima maslinasti, drap i crni. I nedostajale su mi neke takve bermude na moru.
Ja se uvek setim kad treba da krenem, a onda nemam vremena da tražim ili para da kupim još i to pored svega što je neophodno. Onda kažem, kad se vratim to ću na tenane, biće rasprodaje, ja ne kupujem poslednju modu, nego više klasično, onda ne smeta što je od prošle ili neke ranije sezone. Ali, onda opet ništa. Ko će sad da kupuje bermude ili kupaći kad je odmor gotov.... Ili opet ima nužnijih stvari...

...gde tačno Bi???
...ne kupujem ni ja po poslednoj modi, a nekad ni po onoj od one godine, već ono
što mogu da platim i naravno da mi odgovara model...tu se skroz slažemo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back