Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
crvene lakovane kozne sandalice sa rupicom za 2 prsta i malom drvenom petom.

Napokon sam nasla crvene sandale. Trazim ih celo leto...
:)

Mnogo su udobne, kao rukavica. Bas sam zadovoljna kako sam prosla... Prodavnica podred Tifanija na pocetku Bulevara, kod Doma sindikata ustvari. Sve je na super snizenju plus!

Mnogo su udobne, kao rukavica. Bas sam zadovoljna kako sam prosla... Prodavnica podred Tifanija na pocetku Bulevara, kod Doma sindikata ustvari. Sve je na super snizenju plus!

Objasni malo preciznije gde je radnja pls.
Ja celo leto trazim crvene sandale i - corak.

Malu kratku suknjicu u TRN, bela je sa braon dezenom koji podseca na neke lepo definisane sare i cvetice, zatim sirok kais braon boje (pleten) koji jako lepo ide ut nju kad se stavi na kukove i belu top majicu sa Minne Mouse.

Bila sam i u mom voljenom P... S.... Fashionu, kupila sam jako lep zeleni kais, takodje pleten, sa malom zanimljivom snalom koja na seni ima neki talasasti rad... Kupila sam i jedno lance, lance je kao kozica, a na njemu je privezak-okrugli kamen malo secen, koji se bronzano presijava :heart:

51% snizenje u PSu!!!!!!

30% snizenje u Noa Noa.

bankrotiracu...

Cipelice su, joooj, kako sad da objasnim.... Krenes od Doma Sindikata prema onom parku sto ide do Skupstine grada. Cim predjes na onom semaforu kod fontane, odmah je tu prodavnica. E sad, pitanje da li ima broja. Moje su bile 1900 samo, ali su bile poslednji par. Mada je ostalo jos crvenih, samo druge vrste. Eto, valjda sam OK objasnila...

Sad slikaj i pokazi! :rtfm:
Koliko dugo pricas o njima, zasluzujemo da ih vidimo! :D
Kupila sam najlepse i naseksi gacice ikad!!!

Pave su pink boje, satenske, sa strane se vezuju crnom providnom masnicom, a pozadi je srculence od crne providne cipkice i pise true love u sljokicama :heart:

I ti, odmah! :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back