Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
23f9f9fc9dbad4b8fe545b806ce50c1e_content_medium_noaspect.jpg

inace za one neupucene to je u stvari stara cuvena, najbolja
pravi je ista fabrika po originalnoj recepturi jedino su izgubili licencu na ime :)

snizenja su vise nego smesna, samo u u srbiji 10e nisu neki novci.
realno vise se ispalti u avgustu otici u budimpestu i u istim prodavnicama kupovati stvari za par evra koja ovde ne idu ispod 20-10e...
a o realnoj vrednosti tih krpetina i da ne pricam...

u istanbul, tj. tursku - tamo se siju stvari za h&m, zaru, berschku (ili kako se vec pise), levis i milion drugih popularnih firmi - na tezgama sve kosta po euro, dva (ostaci iz fabrike) :lol:

kah, kah: (od danas)

teget siroki prsluk i zuti kardigan na kratke rukave u Alemaru u terazijskom prolazu. Imaju super kosuljice kao za posao a i domaca je proizvodnja, obidjite...

ljubicastu plasticnu narukvicu u Modusu i slicnu takvu sarenu u nekom Indijan shopu.

Teget mornarsku suknju na bele prugice skroz usku do kolena, isto u Modusu.

jednu skroz blesavu ljubicasto-sarenu sa karnericima siroku majicu u Cumicu, zatvaraju prodavnicu pa je sve ekstremno snizeno

zelene baletanke u Milenijumu-porucila costume made samo za mene! Ima prodavnica u suterenu, imaju niz modela koje prave, a ti samo odaberes boju koze i boju podstave. Moje su tamno zelene i imaju sedefasto zelenu veliku masnu i ljubicastu koznu podstavu. Fenomenalna prodavnica, jako zanimljiva obuca. Uslikacu cim mi stignu pa ih kacim na temi.

beli svecnjak za moju cuvenu spavacu sobu koju voli Maricicak

luster za predsoblje, u obliku fenjera sa abazurom od mozaickog stakla u prodavnici persijskih tepiha u General Zdanovoj.

malo zlatno ogledalce za tasnu

belu cipkanu lepezu u Knezu na ulici

drveni starinski stoni sat. Moja opsednutost satovima se jako tesko kontrolise...

Valjda nema nista vise, prosto me sramota ovde.

E da, u ponedeljak idem prvi dan na poso na novom radnom mestu, tako da imam opravdanje!!!!

kuca poso poso kuca, necu ja skoro opet u kupovinu :P

Poslednja izmena:
čarobna reč je "Modus"...

:D

Pa nadje se ponekad nesto lepo svugde, sta da ti kazem. Modus je mnogo jeftin, realno. A od istih materjala (isti dezen u fas, tacno se vidi da je kupljen na istom mestu) siju i u ST George-u i u Passage-u i u Katrin pa cak i u PS Fashion-u. Sve mu to dodje na isto. Samo sto ovi iz PS-a nadignu cene preko svake mere.

U principu, ja sam trenutno u strajku protiv Zare u kojoj 100% poliester majica bez rukava na snizenju kosta 1000 dinara. A u Modusu slicna majica kosta 500, ali je za promenu pamucna.
Nema smisla...:mrgreen:

aha.
Tamo je u Svetogorskoj.

Ima i u Zemunu na par mesta ali taj u Svetogorskoj je najveci.
Ma to je najobicnija prodavnica samo sto imaju bas jeftinih stvari.
Imaju neke obicne majice sa Popajem i Olivom i Mikijem i Mini, 3 za 900 dinara, ja ih merkam odavno za aerobik, al nikako da odaberem boju npr.

Sve sto ima u vecini nasih "visokobudzetnih butika", vani moze da se kupi za male pare. Ne zna se sta je gore, ovde odvojiti pare pa ziveti u iluziji da je kupuljen dobar komad, ili kad kupis otici van i videti koliko kosta. Manje-vise to je sivenje u Turskoj ili Madjarskoj, a jos je gore kad oni to uvezu sa Dalekog Istoka (na pr. Kine), isklasiraju, srede malo, pa preslede nasim "butikasima" , a oni nama kao "markirano" i "brendirano".

Prelepu sarenu Accessorize narukvicu :heart:

Preslatki top u New Yorkeru, plavi na sitne bele tufnice, u njemu s eosecam kao da sma ispala iz spota "California girls" by Katy Perry :heart:

Prelepo elegantno lance u Sixu, jednostavno, a efektno, odisevila sam se kada sam ga stavila oko vrata, iako na prvi pogled, osim sto je simpaticno i neobicno ineteresantno, ne obecava mnogo... :heart:

Crnu majicu neverovatno prijatnog materijala u prodavnii Motivi, stoji bas mackasto :heart:

Nezno roze majicu u TRN, sva je kao da sam iz bajke izasla, kroj joj je skroz cakan :heart:

Jednu lepu kosuljicu,sandalice/papuce(rimljanke),i crnu prelepu torbu.E da,i 12kg Ariela u Tempu na akciji za 1290din :D

Kakve rimljanke?

:(

Ja trazim neke lepe...ali sam na cipele, pogotovo tako otvorene jako izbirljiva..
A videh savrsene na Spensu..ali savrsene.
Naravno pala sam na dupe kad sam cula da kostaju 18 000 XD

Sad sam u potrazi za bilo kakvim, samo da izgledalu lepo i uredno( i da su pristojne cene)...ali svuda manje vise nalazim na neke koje izgledaju ko da su ih rimljani pregazili pa tek onda stavili u izlog..

Grrrrr

...svašta sam nešto kupovala ovih dana...:lol:

...tri lepe majice u Ušću pojma nemam koja radnja, sandale pre toga isto tamo,
jedne lepe lanene pantalone kod Kineza, i još jedne u Zari u Knezu....:super:

...popunih malo rupe u svojoj garderobi......e sad čekam platu da kupim jedan
lep mantil...ako se do tad ne proda, iz principa neću da uzmam akontaciju samo
zbog toga

Sve sto ima u vecini nasih "visokobudzetnih butika", vani moze da se kupi za male pare. Ne zna se sta je gore, ovde odvojiti pare pa ziveti u iluziji da je kupuljen dobar komad, ili kad kupis otici van i videti koliko kosta. Manje-vise to je sivenje u Turskoj ili Madjarskoj, a jos je gore kad oni to uvezu sa Dalekog Istoka (na pr. Kine), isklasiraju, srede malo, pa preslede nasim "butikasima" , a oni nama kao "markirano" i "brendirano".

zavisi sta i gde...
imas marke koje drze cene i renome imas one koje ne drze.
primera radi.. springfild u spaniji je visestruko jeftiniji nego kod nas ali recimo nike ima istre cene kao i mi u delti.
swatch sat je samo par evra jeftiniji u inostranstvu nego ovde. dieselov novcanik je recimo identicne cene ovde i "napolju" i tako mozemo da idemo marku po marku i nasli bi i one jeftinije ali i one slicnih cena.
benetton ima slicne cene ali zato kad raspali po rasrodaji to je zaista dosta povoljnije dok je kod nas benetton i na rasprodaji skup... sve zavisi od marke i njihove politike ...ne moze se uopstenor reci napolju je bagatela ovde je preskupo..nesto jeste..nesto je slicno

Medjutim stoji da su kod nas u globalu prepumpane cene, niti zemlje sa manjim prosecnim primanjem niti zemlje sa skupljim proizvodima :)

Ljudi moji ja imam cesto prilike da putujem po inostranstvu..Madjarska kako kad,Italija,Grcka,Nemacka..Cene su smesne,zara mango i ostale markiCE se tamo prodaju na buvljacima (ok ne kazem ja da te marke nisu kvalitetne) a kod nas se tretiraju kao D&G,Gucci,Prada.. Smesno!..Obucem se za 400 evra za celu godinu..Kod nas vise nikad nista necu kupiti!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back