gost 12141
Elita
- Poruka
- 18.604
Pa ako u BG tako misli vecina kupaca onda vam ta mogucnost i ne treba. Meni uopste nije glupavo. Desi se da u radnji nesto izgleda OK pa kad dodjem kuci mi vise ne izgleda tako dobro. I ne vidim niakkav problem sto se predomislim (iz bilo kog raloga), lepo vratim (sa sve racunom i etiketom i u odredjenom roku) i svi srecni. Niko i ne pita zasto vracam, jednostavno imam pravo da vratim. Sama cunjenica da mogu da vratim doprinosi da mnoge stvari kupujem potpuno opusteno i mozda vratim jednu od 100 stvari max. A u Beogradu ne kupim nista zato sto ne postoji mogucnost da se vrati.
...Upravo...Poseban problem predstavlja kupovina poklona koji se ne mogu zameniti ili vratiti...Kada postoji postovanje klijenta u smislu opcija koje obezbedjuju zadovoljstvo pruzenom uslugom, preporuku i poverenje odredjenom brand-u ili radnji, nema potrebe za manipulativnim kalkulacijama na relaciji trgovac-kupac, ili zloupotrebom datih mogucnosti...Doduse, postavlja se i pitanje opste, pa i potrosacke (ne)kulture...