Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nego sta,samo da neko stigne kuci,sama sam ,da me uslika.ja ne znam to u ogledalu

pa samo okrenesh aparat ka ogledalu:)

ja poslednje kupila dva diiiiiiiiiiivna materijala, jedan je leprshav i sharen i providi se malo, diiiiiiivan za tunikucu neku, a bice i za bluzicu bez rukava, a drugi je isto lep dominira ljubichasta:) bice neshto sa karnerchicima, majichica neka:)
jedva chekam da odem kod krojachice:mrgreen:

...znači- ubiće me nijanse... I boje...

Ja sam crno -bela-bež i tu odlično plivam...Tu sam svoja, znam kako mi stoji i osećam se "moćno"...Tek sad shvatam zašto sam godinama krečila zidove u belo- to je za mene bio 'vr :uz sve se uklapa i ide uz svaki nameštaj ...
E, sad rešila da novi prostor bude maaaaalo u nijansama nekih boja...Unazad dve godine kupujem uredno časopise, gledam po internetu, čitam ovde razne komentare....Jao žene- omašujem samo tako i uklapam neuklopivo...:lol: Došlo je dotle da sam uzorke mebla ( sa sve katalogom) vukla da bih videla uzorak tapeta koji sam uzela.I pogađate-za onaj koji mi se svideo i za koji sam ruku mogla da dam da "najbolje čuči" uz tapet- nema blage veze...Na kraju sam odabrala boju mebla koju sam u početku odbacila kao:ne, nikako-bljak...:lol:

O zidovima ne bih da pričam...Izgleda da ćemo ih sve prekrečiti jedan po jedan...:rumenko:

...znači- ubiće me nijanse... I boje...

Ja sam crno -bela-bež i tu odlično plivam...Tu sam svoja, znam kako mi stoji i osećam se "moćno"...Tek sad shvatam zašto sam godinama krečila zidove u belo- to je za mene bio 'vr :uz sve se uklapa i ide uz svaki nameštaj ...
E, sad rešila da novi prostor bude maaaaalo u nijansama nekih boja...Unazad dve godine kupujem uredno časopise, gledam po internetu, čitam ovde razne komentare....Jao žene- omašujem samo tako i uklapam neuklopivo...:lol: Došlo je dotle da sam uzorke mebla ( sa sve katalogom) vukla da bih videla uzorak tapeta koji sam uzela.I pogađate-za onaj koji mi se svideo i za koji sam ruku mogla da dam da "najbolje čuči" uz tapet- nema blage veze...Na kraju sam odabrala boju mebla koju sam u početku odbacila kao:ne, nikako-bljak...:lol:

O zidovima ne bih da pričam...Izgleda da ćemo ih sve prekrečiti jedan po jedan...:rumenko:

...Svrati do teme 'Moda i Vas stan' ...Mozda mogu da ti pomognu odlicni, kreativni i prakticni online prgramcici pomocu kojih mozes da virtuelno menjas boju zidova i namsetaja u prostoriji - naravno da se ne radi o idealnoj pomoci, ali moze da pruzi odlicne smernice i suzi drasticno izbor...Prosla sam kroz obimno renoviranje (sa rusenjem etaza i poluetaza) pre 5 godina, uz kompletnu promenu enterijera i strucnu pomoc, tako da naslucujem agoniju... :)

http://www.bhg.com/decorating/color/colors/welcome-to-color-a-room/

Poslednja izmena:
...hvala ti draga...Probaću i ovo...
Sve sam ovako nešto isprobavala, ali ono što je najinteresantnije: boje se savršeno uklope na papiru, ili slikama, ili na malim površinama...Ali- na dnevnom svetlu ili kad se stave na velike površine- totalno drugačije "reflektuju"...Užas...:confused:

No, ne dam se...Majstori malo kolutaju očima (gazdarice, je l ste sigurni ovog puta??!:lol: - a ja onda još više poludim na ovo boldirano i pomešam sve u glavi!)...:lol:

me:
Danas...

Devojci haljinu, baletanke i rukavice, macehi majicu i klompe, drugarici majicu i esarpu...

Nema nista bolje od kupovine poklona zenama, a pritom da su u pitanju odevni predmeti. Nije mi tesko da 7 sati blejim po zenskim odeljenjima, pravo uzivanje.

nije da mi nesto treba,ali volela bih da naletim na takvog koji bi me na taj nacin obradovao.to mi je na nekako vrlo intimno,cak i ako se ne pogodi ni ukus ni velicina.

nije da mi nesto treba,ali volela bih da naletim na takvog koji bi me na taj nacin obradovao.to mi je na nekako vrlo intimno,cak i ako se ne pogodi ni ukus ni velicina.

Treba samo poznavati zenu, njen stil i ukus i zamisliti je u tome sto joj se kupuje. Eventualno voleti zensku garderobu. Ja se ne secam kada sam pogresio?
Evo, setih se. Pre par godina sam bio sa tadasnjom devojkom. Izmedju par odevnih predmeta kupio sam joj i najklasicniju belu kosulju, za najregularnije casual prilike, dnevne, vecernje, poslovne. Rekla mi je da sam potpuno pogresio?!
Ni dan danas ne razumem kako je bela kosulja 'potpuni promasaj'?

me:
Treba samo poznavati zenu, njen stil i ukus i zamisliti je u tome sto joj se kupuje. Eventualno voleti zensku garderobu. Ja se ne secam kada sam pogresio?
Evo, setih se. Pre par godina sam bio sa tadasnjom devojkom. Izmedju par odevnih predmeta kupio sam joj i najklasicniju belu kosulju, za najregularnije casual prilike, dnevne, vecernje, poslovne. Rekla mi je da sam potpuno pogresio?!
Ni dan danas ne razumem kako je bela kosulja 'potpuni promasaj'?

...mozda, samo mozda, zato sto voli sama da bira sta ce pazariti?:think:

...ako bi decko zeleo da me otera od sebe potrebno je samo da kupuje robu koju ocekuje da cu voleti i nositi...uhhhhhh nikako to nije za mene:brus:

I to je zaista bio trud, bez preterivanja :) Kao i za svakog drugog, na putovanjima odvojim puno vremena (sto znaci dani, obilasci tolikih zenskih shopova, pridajuci maksimalno paznje u svakom kontekstu) ne bi li im se dopao moj izbor poklona.
Ivana je bivsa iz drugih razloga, ali i danas, kada mi citava ta prica ne znaci bas puno, nikako da razumem gresku uslovljenu 'klasicnom belom kosuljom, dugih rukava', koja joj je pritom sjajno stajala. Non sense.

me:
I to je zaista bio trud, bez preterivanja :) Kao i za svakog drugog, na putovanjima odvojim puno vremena (sto znaci dani, obilasci tolikih zenskih shopova, pridajuci maksimalno paznje u svakom kontekstu) ne bi li im se dopao moj izbor poklona.
Ivana je bivsa iz drugih razloga, ali i danas, kada mi citava ta prica ne znaci bas puno, nikako da razumem gresku uslovljenu 'klasicnom belom kosuljom, dugih rukava', koja joj je pritom sjajno stajala. Non sense.

...pa zato sto nije njen ukus...odgovor je jednostavan...iskreno i meni da si je kupio isto bi prosao jer nikada ne bih obukla kosulju, upravo zato je najbolje kada ljudi sami odaberu sta zele da nose a ne da im neko (makar iz najvece ljubavi na svetu) namece...bilo da ti neko sugerise ili kupi rezultat je isti = postajes on a ne ti i zato sam zbilja protiv kupovine garderobe, naravno ne kategoricno, pokloncic tu i tamo naravno ali da mi neko oprema orman nema sanse...ni da zamislim ne mogu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back