- Poruka
- 21.194
nego sta,samo da neko stigne kuci,sama sam ,da me uslika.ja ne znam to u ogledalu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nego sta,samo da neko stigne kuci,sama sam ,da me uslika.ja ne znam to u ogledalu
pa samo okrenesh aparat ka ogledalu
ja poslednje kupila dva diiiiiiiiiiivna materijala, jedan je leprshav i sharen i providi se malo, diiiiiiivan za tunikucu neku, a bice i za bluzicu bez rukava, a drugi je isto lep dominira ljubichastabice neshto sa karnerchicima, majichica neka
jedva chekam da odem kod krojachice![]()
...tapet ARTE u Polydec-u...
...2kg akrilne boje ( da majstori prefarbaju jedan zid...jer sam maloomašila nijansu...
... naručila trpezarijski sto i stolice...I ugaonu garnituru...
.....I ostala liht roze što se tiče para...Nemam ni za leba....![]()
...znači- ubiće me nijanse... I boje...
Ja sam crno -bela-bež i tu odlično plivam...Tu sam svoja, znam kako mi stoji i osećam se "moćno"...Tek sad shvatam zašto sam godinama krečila zidove u belo- to je za mene bio 'vr :uz sve se uklapa i ide uz svaki nameštaj ...
E, sad rešila da novi prostor bude maaaaalo u nijansama nekih boja...Unazad dve godine kupujem uredno časopise, gledam po internetu, čitam ovde razne komentare....Jao žene- omašujem samo tako i uklapam neuklopivo...Došlo je dotle da sam uzorke mebla ( sa sve katalogom) vukla da bih videla uzorak tapeta koji sam uzela.I pogađate-za onaj koji mi se svideo i za koji sam ruku mogla da dam da "najbolje čuči" uz tapet- nema blage veze...Na kraju sam odabrala boju mebla koju sam u početku odbacila kao:ne, nikako-bljak...
O zidovima ne bih da pričam...Izgleda da ćemo ih sve prekrečiti jedan po jedan...![]()
Danas...
Devojci haljinu, baletanke i rukavice, macehi majicu i klompe, drugarici majicu i esarpu...
Nema nista bolje od kupovine poklona zenama, a pritom da su u pitanju odevni predmeti. Nije mi tesko da 7 sati blejim po zenskim odeljenjima, pravo uzivanje.
nije da mi nesto treba,ali volela bih da naletim na takvog koji bi me na taj nacin obradovao.to mi je na nekako vrlo intimno,cak i ako se ne pogodi ni ukus ni velicina.
Treba samo poznavati zenu, njen stil i ukus i zamisliti je u tome sto joj se kupuje. Eventualno voleti zensku garderobu. Ja se ne secam kada sam pogresio?
Evo, setih se. Pre par godina sam bio sa tadasnjom devojkom. Izmedju par odevnih predmeta kupio sam joj i najklasicniju belu kosulju, za najregularnije casual prilike, dnevne, vecernje, poslovne. Rekla mi je da sam potpuno pogresio?!
Ni dan danas ne razumem kako je bela kosulja 'potpuni promasaj'?
I to je zaista bio trud, bez preterivanjaKao i za svakog drugog, na putovanjima odvojim puno vremena (sto znaci dani, obilasci tolikih zenskih shopova, pridajuci maksimalno paznje u svakom kontekstu) ne bi li im se dopao moj izbor poklona.
Ivana je bivsa iz drugih razloga, ali i danas, kada mi citava ta prica ne znaci bas puno, nikako da razumem gresku uslovljenu 'klasicnom belom kosuljom, dugih rukava', koja joj je pritom sjajno stajala. Non sense.