Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2 knjige na sajmu .jedna je wok(prekrasne slike,al treba da reckam limunovu travu,da nadjem garam masalu,susenu morsku travu...:sad2:),a druga je vegeterijanska ishrana.isto su prekrasne slike(meni je to najvazni :rumenko:je)a oni opet kuvaju zajedno pirinac i krompir,pa im je sve nesto vodeno i braonkasto :sad2:

Tašnu na sniženju u Aldu, ova samo u sivoj boji
41oASK0W0tL.jpg

Lepa je. :)

Ja vec 3 meseca kupujem kaput i torbu, nikako da nadjem. :roll:
Ustvari nemam vremena da sad nesto trazim, biram, i kad odem, izgubim par sati a nista ne kupim pa se nerviram.
Mrzim kupovinu.
Poslednje sto sam kupila, dok sam bila u potrazi za torbom, je crna majica.

Modus- Svetogorska ulica,stotinak metara od Politika (bivsa Lole Ribara) :)

...znači još uvek na istom mestu....:hvala:

Ima Modus i u Zemunu, kod Madlenianuma.

....za ovaj nisam znala ni pre....:hvala: i tebi...;)

I u Gospodskoj, bivša Lenjinova....
ali je taj u Lole Ribara najbolje snabdeven

...baš ste zlatne....taj Modus je uvek imao svega i svačega...i nije bio skup
bar nekad...:think:

...baš ste zlatne devojke...:heart::heart::heart:

:lol: Pa nije valjda tol'ko los?

PS. Pre par godina sam i ja tako, kupila kaput, dosla kuci, razocarala se ( molila Boga za malo ukusa :lol:) i ostavila ga u ormar. Stajao tamo bar 2 godine. :D
Prosle godine sredjujem stvari, naletim na njega i odusevim se. :D
Sada ga ne skidam. :D

Ma fora je u tome sto sam vec imala takav slican, nisam ga nosila jer mi smesno stoji. Zato sam i htela da kupim novi, malo kraci i da nije crn.
I odem i kupim slican, samo jos gori. :( Isto crn i duzi.

Ne verujem da ce mi za dve godine bolje stajati. :D

Nego,jedno pitanje- zasto ne vratite stvari koje vam se dopadaju ili se predomislite? Jel su se ovi nasi prodavci `civilizovali` po tom pitanju?

Nemam taj obicaj. Znam da u Robnim kucama, mozes da vratis nesto, tj. zamenis za drugu stvar, uz racun.
Ali po drugim objektima, nemam pojma.
Moraju da ti izadju u susret, po zakonu cak i novac bi morali da ti vrate, ako ne zelis nesto drugo, ali uglavnom te iskuliraju jer kapiraju da nisi sad poludeo da se tuzis sa njima zbog toga.

Ok je Modus,ima lepe stvari za dame i za kancelariju,a i cene su :)
Nego,jedno pitanje- zasto ne vratite stvari koje vam se dopadaju ili se predomislite? Jel su se ovi nasi prodavci `civilizovali` po tom pitanju?

...Iskustvo bliznjih, a u par navrata i licno, govori da je svaki poduhvat u tom smislu nemoguca misija, ili izuzetno tesko ostvariva...Svaki put se neprijatno iznenadim pri suocavanju sa situacijama koje su ovde deo svakidasnje, uobicajene rutine na relaciji kupac-prodavac...

To je jedan od razloga sto ne kupujem krpice u BG. Sam osecaj da sam kupila nesto sto ne mogu da vratim me strasno nervira. Zamisli da ti cuci kaput u ormanu a ne svidja ti se. Pa nisu to ni male pare a cak i da jesu bzvz je.
Nego treba da se razglase butici i prodavnice gde se roba vraca bez problema pa da onda svi samo tamo kupuju. A i tim buticima/prodavnicama bi se isplatilo, uvek se mnogo mnogo vise kupi nego sto se vrati. Sad je kriza i sad je pravi momenat da se ova stvar istera.

Ja sam radila u radnji, gde si mogao da zamenis stvar, ako zelis,kad ljudi znaju da imaju tu opciju, toliko su bezobrazni da je to strasno.
U cemu je fora da kupis nesto, nije te niko naterao, sam si to kupio, i odes i zamenis zato sto si se predomislio?
Nije bilo malo zena koje su vracale da menjaju nesto svaki put kad kupe.
U redu, desi se da se zeznes oko broja, ili je primetis kad dodjes kuci da roba ima feler, ali da dodjes kuci i skapiras da ti se eto to ne svidja, malo je glupavo.

Ja sam radila u radnji, gde si mogao da zamenis stvar, ako zelis,kad ljudi znaju da imaju tu opciju, toliko su bezobrazni da je to strasno.
U cemu je fora da kupis nesto, nije te niko naterao, sam si to kupio, i odes i zamenis zato sto si se predomislio?
Nije bilo malo zena koje su vracale da menjaju nesto svaki put kad kupe.
U redu, desi se da se zeznes oko broja, ili je primetis kad dodjes kuci da roba ima feler, ali da dodjes kuci i skapiras da ti se eto to ne svidja, malo je glupavo.

Pa ako u BG tako misli vecina kupaca onda vam ta mogucnost i ne treba. Meni uopste nije glupavo. Desi se da u radnji nesto izgleda OK pa kad dodjem kuci mi vise ne izgleda tako dobro. I ne vidim niakkav problem sto se predomislim (iz bilo kog raloga), lepo vratim (sa sve racunom i etiketom i u odredjenom roku) i svi srecni. Niko i ne pita zasto vracam, jednostavno imam pravo da vratim. Sama cunjenica da mogu da vratim doprinosi da mnoge stvari kupujem potpuno opusteno i mozda vratim jednu od 100 stvari max. A u Beogradu ne kupim nista zato sto ne postoji mogucnost da se vrati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back