Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iju, i ja sam kupila voca i voca...izmedju dvoje punih kolica u diskontu...sa hranom naravno:rumenko: ... Nismo imali 'de ta turamo toliku hranu...al nek ide zivot-I'm happy!:zjede: Nego, kupila sam i divnu posteljinu- slikacu je kad je sredim, morate da vidite!:manikir:
A decko mi je sinoc ovo kupio -

Мини, трудна си?:klap:

Е, а какво ви то воће купујете? Ја апстинирам од воћа силом прилика већ пар дана, јер нигде не могу да нађем ништа лепо, свеже, зрело, све неки суварци или зелембаћи.:sad2:

Е, а какво ви то воће купујете? Ја апстинирам од воћа силом прилика већ пар дана, јер нигде не могу да нађем ништа лепо, свеже, зрело, све неки суварци или зелембаћи.:sad2:

Nisam trudna nego mi ( moj decko-vecinom:whistling:) planiramo da zatrudnimo...paaa, ja kontam od pocetka sledece godine da mu ga damo po pravljenju a moj boyfriend jako zeli da to bude krajem ove...Jeeee, nesto u poslednje vreme sve bre muskarci zele bebu a zene ne :dontunderstand: Ono, ne da ne zele, al ne tako jako ko oni.Tako da mi je kupio knjigu, da me zainteresuje vise :ceka: Mogu reci da je knjiga jako korisna!

Sto se voca tice...pa nem pojma, mi uzimamo od mojih i njegovih ili s pijace...Doduse, kupili smo kajsije u Rodicu ore neki dan i bile su lepe, dok su sljive bile manje/vise kisele...A tu su i jabuke,narandze,grejp...Pa onda on pravi sokove kombinujuci malo i to bude....mmmm njam njam :heart:

ja se pa ubi od lepog voća sa pijace -breskve i kajsije su....
prednost pijaca mi je 200m od kuće, istina to je klasična preprodavačka pijaca (30% skuplja od ostalih) ali je ispred nogu za sezonsko voće -leti
Zimi kupujem u megamarketima

ne znam kako samo zaboravi da prijavim takoooo veeeeeliku kupovinu
30 kvadrata granitnih pločica za terase
a posle mora me čeka kupovina od još 20

dok neko kupuje garderobu, ja stenje i kamenje:dash::dash::dash:

Nema veze!Bitno da se kupuje!Stagod!:lol: Ja sam uvek presrecna, pa makar kupila ... novine!:zaljubljena: E da, kupila sam sliku!Sad cu i to da vam slikam!:lol:
Ovo je slika, bez svetla

A super mi efekat sa lampom od gore :)

Nisam trudna nego mi ( moj decko-vecinom:whistling:) planiramo da zatrudnimo...paaa, ja kontam od pocetka sledece godine da mu ga damo po pravljenju a moj boyfriend jako zeli da to bude krajem ove...Jeeee, nesto u poslednje vreme sve bre muskarci zele bebu a zene ne :dontunderstand: Ono, ne da ne zele, al ne tako jako ko oni.Tako da mi je kupio knjigu, da me zainteresuje vise :ceka: Mogu reci da je knjiga jako korisna!

fino, fino..
ja i mm planiramo poceti raditi na bebici krajem sledece godine zajedno sa svadbicom...pa sad... Daj Boze zdravlja..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back