Sehnsucht
Domaćin
- Poruka
- 3.663
Hocu da vidim to cebe! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
omsa corape i helanke...naci, nikad vise onaj neki gerbi;
umalo da ostanem bez corapa putem : ((((((((((((((
e, Babac da znas da sam gledala neke onako..."ponocno plave" i dvoumila se...
pa kupila crne...danas, al planiram za koji dan otic i opskrbit se za zimu;
imaju neke vrlo lijepe vunene helankice : ))))))))))
...Navijam za midnight blues......Toliko dugo nosim crno i sivo da osecam u poslednje vreme otpor i potrebu za drugim nijansama...Posebno pustim masti na volju kada su punije carape u pitanju koje ne nosim na posao ili ih nosim na pantalone i cizmice (inkognito) - od maslinastih, tamno ljubicastih, bordo, zelenih, plavih do sasavog sarenisa koji nosim kada sam kod kuce uz 'dzunglaske' patofne (sramotno cupave, infantilne i kicaste, ali neodoljivo vesele i tople)...Najvaznije - oproban su recept u borbi protiv olovnog neba i nista 'lakseg' raspolozenja...
![]()
ma ja tu...boju inace sto nosim, sto koristim...mislim, slikam šnjom....tj. nju..., takodjer...
kao i ultramarin, indigo, maslinastu zelenu, van dajk smedju, razne okere i tako...![]()
...Slikas!......Paleta zvuci Van Gogh-ovski - meni laiku...
..Mislila sam da je fotografija u pitanju, iz neznanih razloga...
...Bas danas sam pazarila 6 izdanja sa carobnim ilustracijama tradicionalnih sara i motiva - eksplozija boja i dezena...:
![]()
Materijal za suknju
Bice ooodlicna![]()
...Navijam za midnight blues......Toliko dugo nosim crno i sivo da osecam u poslednje vreme otpor i potrebu za drugim nijansama...Posebno pustim masti na volju kada su punije carape u pitanju koje ne nosim na posao ili ih nosim na pantalone i cizmice (inkognito) - od maslinastih, tamno ljubicastih, bordo, zelenih, plavih do sasavog sarenisa koji nosim kada sam kod kuce uz 'dzunglaske' patofne (sramotno cupave, infantilne i kicaste, ali neodoljivo vesele i tople)...Najvaznije - oproban su recept u borbi protiv olovnog neba i nista 'lakseg' raspolozenja...
...Edit:...@Alex, kakav je materijal i kroj u planu?...![]()
tis gora od mene
da vis kakve ja..."knjige" kupujem i zasto...obilazim ducane...
inace, nekad bila hiperaktivni akvarelist (dobro, i gvash, isto...)
sad mahom crtam kad ne pichim vektore i 3d za zivot...
i bas nesto kontam da bih opet trebala pocet aktivnije slikat i to...al nikako vremena... : ((((((((((
Nisam kupila, ali idem danas da kupim.
Juce sam snimila jedne pantalone, bas su mi se svidele.
Visok struk, bas visok, dole siroke nogavice pa imaju faltu po sredini.
Dugo zelim jedne takve, ali sad ne znam koje da uzmem...
Ima crne- crne ne nosim, svetlo sive, tamno sive i neke prugaste...
E pantalone su me razocarale skroz kad sam ih probala. Mnogo bolje izgledaju na ofingeru, kad se obuku bezveze...
Al sam kupila teksas pantalone, skroz tamne sa sirokim nogavicama i niskim strukom. Bas mi se dopadaju![]()
...I ja ih veoma volim, jer se mogu nositi u kancelariji, ukoliko nije rec o strogom dress code-u, a posebno su udobne i prijatne za setnju, putovanje, boravak u prirodi, kupovinu - odlicno izgledaju uz blejzere od tvida i rolke...Moje imaju procenat elastina, tako da mirno sedim u parku na travi, klecim, cucim i ne brinem da ce se izguzvati, ili 'izvuci' na kolenima...![]()
Ja sam se zaljubila u tvoju jaknicu..ima li jos toga i koliko si platila?
Super su!...Maslinaste ili ljubicaste?......Prijavljujem manjak u Waterstone's - u (7 izdanja), dva para prakticno-pozerskih rukavica i kaktus...
![]()
![]()
![]()
![]()