Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Materijal za suknju :)
Bice ooodlicna :klap:

...Navijam za midnight blues...;)...Toliko dugo nosim crno i sivo da osecam u poslednje vreme otpor i potrebu za drugim nijansama...Posebno pustim masti na volju kada su punije carape u pitanju koje ne nosim na posao ili ih nosim na pantalone i cizmice (inkognito) - od maslinastih, tamno ljubicastih, bordo, zelenih, plavih do sasavog sarenisa koji nosim kada sam kod kuce uz 'dzunglaske' patofne (sramotno cupave, infantilne i kicaste, ali neodoljivo vesele i tople)...Najvaznije - oproban su recept u borbi protiv olovnog neba i nista 'lakseg' raspolozenja... :D

...Edit:...@Alex, kakav je materijal i kroj u planu?... :)

Evo suknje
2mf1849.jpg

Ne znam kakav je to materijal... ni prodavacica nije znala da mi kaze sta je to :confused:
Uglavnom,ima malo elastina u sebi i tezak je.

Purina pro plan hranu za macke
Malto pasta za izbacivanje dlaka(za macke ;) )
3 ogrlice protiv buva -za macke
stapice kao slatkis- za macke
3 tabletice protiv glista- za macke

a sebi.... nista :(

Da malo ispravim:macke su sad mirne za duze,a ja cu sebe prvom prilikom necime da castim :mrgreen:

Poslednja izmena:
Šta vam toliko privlači pažnju u parfimerijama? Ja se tamo zapucam uvek po nešto konkretno šta mi fali u trenutku i nikad ne bih znala šta još osim toga da kupim. Videla sam da žene pazare tamo pune korpe, ali nikada nisam imala vremena da sagledam sve to. Posle nešto razmišljam...kako to da im je zafalilo sve u isto vreme. :confused:

tema:
Fenjal dezodoranz u DM i grupicu nekih mirišljavih koještarija za poklon.

Šta vam toliko privlači pažnju u parfimerijama? Ja se tamo zapucam uvek po nešto konkretno šta mi fali u trenutku i nikad ne bih znala šta još osim toga da kupim. Videla sam da žene pazare tamo pune korpe, ali nikada nisam imala vremena da sagledam sve to. Posle nešto razmišljam...kako to da im je zafalilo sve u isto vreme. :confused:

tema:

..kako bre Jeko ne razumeš...ako ne fali trenutno uvek može da zafali, a nikad
dosta tih ženskih lepih potrepština...samo što me novčanik odvikava do toga u
zadnje vreme..inače sam znala da napunim korpu začas...:lol:

tema:

odem..."namjenski"...
pa kad sam vec tamo..."sjetim" se kako mi jos stosta treba...i tako...:rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back