Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ništa.

već 2 nedelje.

uhvatila me panika od pada dinara i gomile ekonomista koji mi sad već i iz frižidera iskaču sa upozorenjima da štedim.

(dobro, kupila sam jedne braon letnje hipsterske čizme sa kaubojskom štiklom, al to se ne računa pošto su bile na ekstra sniženju i gledam ih već 2 meseca i za ta dva meseca, gledano u evrima, cena im je još duplo pala.)

Eh, što ne primam i platu u evrima pa da ovo preračunavanje cena ima nekog smisla. :(

Dobila sam dva para pantalona, jedne su Dior, bele, prave letnje, a druge su Versace, kajsijasto roze, više za proleće nego za leto.

Poklonila mi ih je majčina prijateljica koja ih je kupila u inostranstvu za ćerku, al' su njoj male, pa su me se setile.

Mislim da je to karma u pitanju kad me ovakva sreća zadesila. Voila!

Dobila sam dva para pantalona, jedne su Dior, bele, prave letnje, a druge su Versace, kajsijasto roze, više za proleće nego za leto.

Poklonila mi ih je majčina prijateljica koja ih je kupila u inostranstvu za ćerku, al' su njoj male, pa su me se setile.

Mislim da je to karma u pitanju kad me ovakva sreća zadesila. Voila!

karma je ako ti fali napr. 500 evra za nesto i u dzepu od jednih nadjes 300 a u nogavici od drugih 200
ovako je prezent od srca ko sto majke poklanjaju deciju nenosenu odecu rodbini ili prijateljicama kojima ista pase

Juce sam se iznervirala u kupovini sto mi se inace vrlo retko desava. Prosla sam sve meni poznate radnje, kad kazem meni poznate to su casual, everyday, normalne radnje u kojima suknja nije 300evra ali nije ni jeftinija od 30, dakle obicne prodavnice koje u sebi sadrze obicne stvari, valjda - za svaki dan. U svim tim radnjama nisam uspela da pronadjem obicnu letnju suknju, nesto iznad kolena, pufkastu, laganu, tanku za ravne sandale i menjam-majice fazon. Ja obozavam takve suknje i zbilja nije ok da one zavise od trenda jer spadaju u - bazicnu garderobu. To je kao da neko ne moze da pronadje crni dzemper jer su moderni zeleni. Suludo. I posle me pitaju zasto se tovarim u inostranstvu, ne tovarim ja trend vec neophodne zalihe najklasicnije moguce garderobe.

Na kraju sam pronasla crnu nesto kracu nego sto sam zelela, nesto vise pufnastu, skoro pa sasvim providnu ali pamucnu i klot. Doslo mi je da kupim jos neku boju ali sam onda videla da imaju samo pinkasticnu, zelenu i zutu. Bokte, k'o da sam lilihip a ne covek.

Fruttini-Raspberry-Cream-Shower-Gel-250ml.jpg

Fruttini-Raspberry-Cream-Body-Spray-200ml.jpg

Fruttini-Raspberry-Cream-Body-Lotion-200ml.jpg

:klap::klap::klap:

ništa.

već 2 nedelje.

uhvatila me panika od pada dinara i gomile ekonomista koji mi sad već i iz frižidera iskaču sa upozorenjima da štedim.

(dobro, kupila sam jedne braon letnje hipsterske čizme sa kaubojskom štiklom, al to se ne računa pošto su bile na ekstra sniženju i gledam ih već 2 meseca i za ta dva meseca, gledano u evrima, cena im je još duplo pala.)

Eh, što ne primam i platu u evrima pa da ovo preračunavanje cena ima nekog smisla. :(

svi sa politike kaazu da si pametna

ništa.

već 2 nedelje.

..a da zamenis platu u evre cim primis....tako smo mi nekad u marke ako smo hteli da ima neku vrednost....

Juce sam se iznervirala u kupovini sto mi se inace vrlo retko desava. Prosla sam sve meni poznate radnje, kad kazem meni poznate to su casual, everyday, normalne radnje u kojima suknja nije 300evra ali nije ni jeftinija od 30, dakle obicne prodavnice koje u sebi sadrze obicne stvari, valjda - za svaki dan. U svim tim radnjama nisam uspela da pronadjem obicnu letnju suknju, nesto iznad kolena, pufkastu, laganu, tanku za ravne sandale i menjam-majice fazon. Ja obozavam takve suknje i zbilja nije ok da one zavise od trenda jer spadaju u - bazicnu garderobu. To je kao da neko ne moze da pronadje crni dzemper jer su moderni zeleni. Suludo. I posle me pitaju zasto se tovarim u inostranstvu, ne tovarim ja trend vec neophodne zalihe najklasicnije moguce garderobe.

Na kraju sam pronasla crnu nesto kracu nego sto sam zelela, nesto vise pufnastu, skoro pa sasvim providnu ali pamucnu i klot. Doslo mi je da kupim jos neku boju ali sam onda videla da imaju samo pinkasticnu, zelenu i zutu. Bokte, k'o da sam lilihip a ne covek.

:lol:

Hocu i ja na more! :D Boja farbe je divna! :ok:
Ja sam danas kupila Dior parfem i Dior bazu koja se stavlja na trepavice prije maskare, vec sam je koristila i super je... Fornarina majicu, koznu jaknu i kozni kajis u Moni... :) i trebala sam jos da kupim Guess cipelice, ali su mi maleneeeeee.... tako da nisam :sad2:
Pogledajte prilog 242046 Pogledajte prilog 242047 Pogledajte prilog 242048 Pogledajte prilog 242049
Jakna je savrsena!
Moja kupovina :
2458810800_1_1_3.jpg
2458810800_2_1_1.jpg

1000666638_1_1_3.jpg
1000848638_2_1_1.jpg

Samo je i majica je u boji kosulje...

Ja sam danas kupila Dior parfem i Dior bazu koja se stavlja na trepavice prije maskare, vec sam je koristila i super je... Fornarina majicu, koznu jaknu i kozni kajis u Moni... :) i trebala sam jos da kupim Guess cipelice, ali su mi maleneeeeee.... tako da nisam :sad2:
Pogledajte prilog 242046 Pogledajte prilog 242047 Pogledajte prilog 242048 Pogledajte prilog 242049
Divan parfem, za bazu ne znam, ali verujem da je dobra.

Jakna je odlična, ali me je potpunio osvojio kaiš, prelep je, savršen!

Prvo da prokomentarišem tvoj post iznad, da ga ne citiram zbog fotografija velikih dimentija.

Dopada mi se tvoja kupovina, a tek ova suknja dole!!! Sjajna je!!! :D

Moj jučerašnji šoping:

Nov L'orealov prajmer:

http://4.***************/-RkZ07qwX5Sg/TtwVDKOwtbI/AAAAAAAABGY/0QuXgYyoUAs/s400/DSC00501.JPG

Šampon, balzam za kosu i žele za tuširanje u Lašu:

http://1.***************/-aCYHAy4Y5rY/TxRI4hoD2EI/AAAAAAAAAso/Rkqm6y6fWyg/s1600/IMG_0625.JPG

http://2.***************/-Tys9QBFtCDg/TsSv3zsOnLI/AAAAAAAABq8/wWC-qD3Aty4/s1600/Photo0292.jpg

Hocu i ja na more! :D Boja farbe je divna! :ok:

Jakna je savrsena!
Moja kupovina :
2458810800_1_1_3.jpg
2458810800_2_1_1.jpg

1000666638_1_1_3.jpg
1000848638_2_1_1.jpg

Samo je i majica je u boji kosulje...

...i modeli i boja mi se dopadaju bas, bas, cak bih majicu i ja rado nosila:rumenko:
...bogteoculisesabratis'godinama:eek:
...e boja je odlicna, meni zbog mog tena koji je malo "zuckast" bas dobro stoji mnogo sam
zadovoljnija nego dok sam bila crna iako mi je to prirodna boja kose...koja je naravno odavno
seda:)

Hvala svima! :heart:
@ Anybody Seen My Baby Hvala ti! Kajis uopste nije skup, oko 1300din, ali je kozni i sama sam se iznenadila, bas je jeftin, tako da... mozda ga nekad i ti kupis...
Nego, zeljela sam da te pitam, jer vidim da cesto kupujes proizvode u Lush-u, pa me zanima kakvi su... Da li im je miris onako jak kao kad se prodje pored radnje, kakvi su ovako sto se tice njege?
Da dobijem informaciju iz prve ruke... ;) Hvalaaaa unapred!

Kupih druge iz drugog reda :) Pink, plavo zelene :))))) :klap:

385703_3256519415066_1930478700_n.jpg
Prave letnje! :ok:
Hvala svima! :heart:
@ Anybody Seen My Baby Hvala ti! Kajis uopste nije skup, oko 1300din, ali je kozni i sama sam se iznenadila, bas je jeftin, tako da... mozda ga nekad i ti kupis...
Nego, zeljela sam da te pitam, jer vidim da cesto kupujes proizvode u Lush-u, pa me zanima kakvi su... Da li im je miris onako jak kao kad se prodje pored radnje, kakvi su ovako sto se tice njege?
Da dobijem informaciju iz prve ruke... ;) Hvalaaaa unapred!

Znam da im kaiševi nisu mnogo skupi, ovaj tvoj je baš po mom ukusu, na skali od 1 do 10 je za 10+++!!! :D
Nedavno sam kupila blejzer u Moni, počela sam mnogo više da obraćam pažnju na njih.
Imam i njihovu kožnu jaknu i kaput, ali ranije na ostalo nisam obraćala pažnju.
Bacila sam oko na jednu belu tašnu kod njih, podseća na klasičan Chanel model. :)
Zaljuuubila sam se u nju!!!

Što se Lusha-a tiče, da, oni su mija Meka! :D
Imam samo najlepše reći hvale za njih.
Već sam tamo domaća, kao kod svoje kuće.
Nega je fabtastična, a tuširanje i kupanje njihovim proizvodima su pravi doživljaj čulima dodira i mirisa.
Slobodno me pitaj sve što te zanima, rado pričam o njima, mogla bih napisati esej za svaki proizv ponaosob! :D

Ko me terao da izlazim iz kuće po sladoled, kad ga nisam kupila, al' zato jesam novi L'oreal ajlajner, Cleo kupku sa mirisom vanile i Neutorgena sredstvo za skidanje pminke sa lica i očiju.

Predobar je!!!

http://2.***************/-hCY_QgCrsYg/T8EQueWUDyI/AAAAAAAARS8/f9sohFDgdSk/s1600/L%2527Oreal+Perfect+Slim+Super+Liner+in+Black+Review+Swatch+001.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back