Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala... meni imaju nekako mnogo jak miris, pa sam morala nekoga da pitam. Cak nekada ne volim u Uscu da prodjem pored njih, osjetljiva sam na te mirise, glava me zaboli, ali mi izgledaju kao dobri proizvodi, a sad si me i uvjerila... :)
Mislim da sam i ja vidjela tu torbicu u Moni, razmisljala se da li da je kupim ili ne, pa ipak nisam, bas je prakticna...a nije skupa, bas sam se iznenadila kad sam vidjela da im je koza tako jeftina... Gledala sam i blejzere, ali mi nekako imaju bajat materijal, bar meni, jer ne volim sintetiku...

Hvala... meni imaju nekako mnogo jak miris, pa sam morala nekoga da pitam. Cak nekada ne volim u Uscu da prodjem pored njih, osjetljiva sam na te mirise, glava me zaboli, ali mi izgledaju kao dobri proizvodi, a sad si me i uvjerila... :)
Mislim da sam i ja vidjela tu torbicu u Moni, razmisljala se da li da je kupim ili ne, pa ipak nisam, bas je prakticna...a nije skupa, bas sam se iznenadila kad sam vidjela da im je koza tako jeftina... Gledala sam i blejzere, ali mi nekako imaju bajat materijal, bar meni, jer ne volim sintetiku...

Nema na čemu, zanima li te nešto konkretno možda?
Imaju jak miris jer toliko mirišljavih proizvoda, neupakovanih u ambalaže (mislim na masažere, prenušave kugle i sapune koji stoje sami od sebe, otvoreni u korpicama i na tanjirićima, policama) ne mogu a da ne stvaraju toliko jak miris zajedno.
Daj im šansu pojedinačno. ;)
Torbica je oko 60e koliko se sećam, imaju dve slične i slične cene, razlika je 10-ak evra, a jedna je baš veća od druge.
Mahom su mi preozbiljni njihovi sakoi i blejzeri, ali ne i ovaj, kačila sam ga na nekoj od poslednji strana.

Trenutno me ne zanima nesto konkretno,ali kad me bude zanimalo, budi sigurna da cu ti se obratiti... ;) A, da, vidjela sam te razne masazere i ostale stvarcice, raspakovane tamo koji siree svje opojne mirise, prosto mi se jede slatko kad prodjem pored njih... :D
E, da, gledala sam taj blejzer, on je od ok materijala, sjetila se da si ga kupila, pa reko da vidim kakav je... :D Ne mogu se sad sjetiti tacno koliko je kostala torba, ali mislim da je bila tako oko 60 eura. :) sto po menij nije mnogo, jer je kozna.

Ti si taj šoping juče obavila u Ušću?

Baš sam dugo bila u Fashion & Friends-u, probala jedne Fornarina sandalice, kajsijasto roze, sa nekim providnim kamenčićima napred.

Da, u Uscu, sve osim moninih stvari, naravno, hehee...
Znam te sandalice,preslatke su mi, imaju cini mi se i u boji koze, koliko mogu da se sjetim. Ima tamo finih stvarcica, moze se naci.

Trenutno me ne zanima nesto konkretno,ali kad me bude zanimalo, budi sigurna da cu ti se obratiti... ;) A, da, vidjela sam te razne masazere i ostale stvarcice, raspakovane tamo koji siree svje opojne mirise, prosto mi se jede slatko kad prodjem pored njih... :D
E, da, gledala sam taj blejzer, on je od ok materijala, sjetila se da si ga kupila, pa reko da vidim kakav je... :D Ne mogu se sad sjetiti tacno koliko je kostala torba, ali mislim da je bila tako oko 60 eura. :) sto po menij nije mnogo, jer je kozna.
Volim da lepo mirišem i da mi je koža super glatka.
Sa njihovim sapun-pilingom i masažerom posle dobijaš ruke, noge, ma, celo telo nežno, ko iz snova! :D
A traju li traju, posebno masažeri... ;)
I parfemi duže ostaju na koži kad imaju njihov masažer za podlogu, oni im daju kao neku osnovu.

Činjenica je:
Frizerka mi je pohvalila kosu, koja je prirodna, nikad farbana, al' svejedno je primetila da sam promenila proizvod.
Otkad koristim American Cream nisam se šišala dva meseca i ne treba, krajevi su savršeno zdravi!
A pre sam ih kratila na četiri nedelje obavezno.

Da, u Uscu, sve osim moninih stvari, naravno, hehee...
Znam te sandalice,preslatke su mi, imaju cini mi se i u boji koze, koliko mogu da se sjetim. Ima tamo finih stvarcica, moze se naci.

Da, znam, eh, bilo bi dobro da je Mona imala neko sniženje sinoć, nameračila sam se na tu torbu, biće moja kud puklo da puklo! :lol:
Nije to mnogo za dooobru kožnu torbu, posebno ne zato što znam da ću slatko da je iznosam.
Moja majka ti je Mona i Lisca fan.
Sve što je ikada kupila u te dve radnje, bilo pre godinu ili pet godina ili više, izgleda kao novo i dan danas. :)
Nadam se da će torba biti moja sledeće nedelje, izgaram od želje za njom, a kaiš mi se baš zato svideo, jer uz nju ide kao poručen! :)

Zaboravih da prijavim padobransku kupovinu No name cipela u No name radnji, svega su 1900 dinara, ali su baš ono što sam tražila.

Sličnih ima i u Aldu i Bershkoj, dva, tri puta skupljih, a ove su lepše. Na onima u Aldu se vidi lepak, ove nemaju mane. :manikir:

tumblr_ly7kxvOfyY1rnm5eyo4_500_large.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back