Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
Mene treba vezati. Lancima. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala... meni imaju nekako mnogo jak miris, pa sam morala nekoga da pitam. Cak nekada ne volim u Uscu da prodjem pored njih, osjetljiva sam na te mirise, glava me zaboli, ali mi izgledaju kao dobri proizvodi, a sad si me i uvjerila...![]()
Mislim da sam i ja vidjela tu torbicu u Moni, razmisljala se da li da je kupim ili ne, pa ipak nisam, bas je prakticna...a nije skupa, bas sam se iznenadila kad sam vidjela da im je koza tako jeftina... Gledala sam i blejzere, ali mi nekako imaju bajat materijal, bar meni, jer ne volim sintetiku...
Ti si taj šoping juče obavila u Ušću?
Baš sam dugo bila u Fashion & Friends-u, probala jedne Fornarina sandalice, kajsijasto roze, sa nekim providnim kamenčićima napred.
Volim da lepo mirišem i da mi je koža super glatka.Trenutno me ne zanima nesto konkretno,ali kad me bude zanimalo, budi sigurna da cu ti se obratiti...A, da, vidjela sam te razne masazere i ostale stvarcice, raspakovane tamo koji siree svje opojne mirise, prosto mi se jede slatko kad prodjem pored njih...
E, da, gledala sam taj blejzer, on je od ok materijala, sjetila se da si ga kupila, pa reko da vidim kakav je...Ne mogu se sad sjetiti tacno koliko je kostala torba, ali mislim da je bila tako oko 60 eura.
sto po menij nije mnogo, jer je kozna.
Da, u Uscu, sve osim moninih stvari, naravno, hehee...
Znam te sandalice,preslatke su mi, imaju cini mi se i u boji koze, koliko mogu da se sjetim. Ima tamo finih stvarcica, moze se naci.
Pa, imas vikend akciju u Moni 10% popust na kozu i 20% na sintetiku, tako sam ja juce kupila jaknu koznu i dobila popust i za tu razliku uzela kajis.![]()
Svakog vikenda? Hvala ti mnogo, nisam znala za to. Ne znam gde rade nedeljom, možda u centru...![]()