Sta ste poslednje gledali u pozoristu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nikako da svratim do foruma i otkucam utiske sa poslednjih par predstava ;)

Sabrane price (Atelje 212)
Prica mi se do zapleta dopala...odnos studentkinje i dokazane knjizevnice u odnosu tutor-mentor...odlicna gluma i scenografija...

X+Y=0 (BDP)
Simpaticna, opustajuca komedija, dopala mi se :)

Muska stvar (Atelje 212)
Ova predstava mi se bas dopala...par koji se moze naci u svakoj sredini i vremenu...na sta su sve spremni sredovecni (da ne kazem stariji ;)) ljudi da bi izbegli samocu...inace, reziser je Milos Lolic, sve pohvale za mladog reditelja :)

ej! :klap:
daj reci utiske, bash sam se zagrejala za tu predstavu.
kakav je m.timotijevic? :aha:

Predstava je fenomenalna, jedna jako teska zivotna prica data na jako pitaK i humoristican nacin, tako da se donekle moze svrstati i u komediju. Gledala sam par dana pre nje Odumiranje i ta predstava je proglasena za najbolju 2009, al džaba covece kad ja posle nje nisam mogla psihicki da se dovedem u red 2 dana, drugarica s kojom sam isla preplakala pola predstave.

Ovo je kazem ti isto teska prica, ali ispricana na prihvatljiviji i manje potresan nacin. Inace imena glumaca ne znam, ali me je glumom fascinirao lik koji glumi narkomana i koji na pocetku place toliko realno i raspalo da mu je izleteo slinac iz nosa, a ja takvu glumu u zivotu u pozoristu videla nisam.

Inace tema je malo previse puta ispricana i prezvakana, tako da nisam realno na pocetku ni zelela da je gledam, ali nisam se pokajala, a scenografija nema veze sa predstavom, tj jedva da ima veze

Pokondirena tikva u Narodnom pozorištu
Još jedno razočarenje od Jagoša Markovića (nakon Gospođe ministarke u NP, takođe)
Da me je bar neko upozorio pa da ne vodim ćerku koja se smorila, a tako je željno iščekivala predstavu jer je pročitala knjigu.Inače, oko trećine sale su i bila deca.
Dosta ljudi se posle pauze nije ni vratilo u salu.z:cry:

Pokondirena tikva u Narodnom pozorištu
Još jedno razočarenje od Jagoša Markovića (nakon Gospođe ministarke u NP, takođe)
Da me je bar neko upozorio pa da ne vodim ćerku koja se smorila, a tako je željno iščekivala predstavu jer je pročitala knjigu.Inače, oko trećine sale su i bila deca.
Dosta ljudi se posle pauze nije ni vratilo u salu.z:cry:

Kako je uopste moguce napraviti dosadu od Sterije i Nusica?

Kolika je sujeta i nadobudnost reditelja koji takve tekstove preforsira da publika napusta salu pre vremena?

''Igrajući žrtvu'' na maloj sceni Narodnog - sviđa mi se baš. Tekst je zanimljiv, dobro napisan, a nije pretenciozan, tema je i te kako aktuelna i relevantna, ubija u pojam, ali uz smeh. :) Gluma i režija isto dobre. Stvarno sma se prijatno iznenadila, jedna od retkih predstva u poslednje vreme u kojoj me nije ništa iznerviralo. :) Preporučujem.

''Plinska svetlost'' u BDP-u - pa, ono što i očekujete. Ništa nećete propustiti ako ne pogledate, ali opet prijatna zabava ako baš nemate pametnija posla. Milan Čučilović glumi gore od mene, ali nije da to već nismo znali. :)

Razmišljam da l' da gledam ''Sviraj to ponovo, Sem''? Je l' neko gledao? (EDIT: sad videh preporuku na prethodnoj stranici)

Poslednja izmena:
Tartif - Dragan Micanovic sjajan. Stvarno ima nesto posebno sto ga izdvaja...neku prefinjenost....... genijalan je !
:ok:
i meni se jako dopala predstava i Savinova adaptacija da se izbegne cin hapsenja Tartifa. Pogotovo bih izdvojila Anitu Mancic u ulozi Dorine, ali i ostala ekipa je vrhunska. Ko sad igra Elmiru? Ja kad sam gledala Sloboda Micalovic je...

Razmišljam da l' da gledam ''Sviraj to ponovo, Sem''? Je l' neko gledao? (EDIT: sad videh preporuku na prethodnoj stranici)

Gledala. Meni skroz ok. Lepo sam se nasmejala i opustila. Marko Živić meni lično nije neki omiljeni lik, ali je sasvim ok odradio, komičan je sam po sebi.
Ljubinka Klarić mi je fenomenalna, odlična za komediju.
Prijala mi je predstava, baš mi je u tom momentu legla.
Opustićeš se, smejaćeš se...sasvim dovoljno.
Prporučujem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back