Sta ste poslednje gledali u pozoristu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa cak i u jdp puste kad ima mesta :) nama su cak za mletackog trgovca i karte delili(doduse za balkon) . mada su odvratne razvodnice u sali a i momci sto stoje na ulazu su dosta neprijatni, jedino onaj glavni je skroz ok!

najbolji su u bdp, tamo su super i uvek puste.

u nardonom su najgori ubedljivo, tamo sat vremena molimo da upadnemo i cesto nas i ne puste,a ako puste,oteraju nas na trecu galeriju.

u ateljeu su isto ok

"ne znam shta je pitanje, ali sex je odgovor'' na vechernjoj sceni boshka buhe.
premijera bila pochetkom meseca.
muziku za predstavu je radio skaj vikler :roll: ,ali se na neki nachin i uklapa u celu prichu.

nekog glumca smo chekali, jer se zaglavio u kolapsu, skoro sat i neshto vremena.
glumachka ekipa....hmm.... ja pola tih ljudi ne smatram glumcima:andrija miloshevic, marijana micic, viktor savic, ivan jevtic(ajd on nekako i djene-djene). utisak vecheri su mi bile borka tomovic, u ulozi prostitutke i glumica za koju ne znam kako se tachno zove igrala je andrijinu zenu.

celokupan utisak pa hm.... i to je proshlo.

"ne znam shta je pitanje, ali sex je odgovor'' na vechernjoj sceni boshka buhe.
premijera bila pochetkom meseca.
muziku za predstavu je radio skaj vikler :roll: ,ali se na neki nachin i uklapa u celu prichu.

nekog glumca smo chekali, jer se zaglavio u kolapsu, skoro sat i neshto vremena.
glumachka ekipa....hmm.... ja pola tih ljudi ne smatram glumcima:andrija miloshevic, marijana micic, viktor savic, ivan jevtic(ajd on nekako i djene-djene). utisak vecheri su mi bile borka tomovic, u ulozi prostitutke i glumica za koju ne znam kako se tachno zove igrala je andrijinu zenu.

celokupan utisak pa hm.... i to je proshlo.

eh da...
moram da dopunim sebe.
glumica koju sam juche spominjala je anja mandic.
poshto sam izashla,tj.istrchala pre aplauza kako bih stigla na prvi nocni, drugar mi reche da je kasnio andrija miloshevic i da se izvinio publici na kraju.
dzaba ti, nece ga oprati ni sava ni dunav.
ni do sada ga nisam volela.

Gledao sam skoro Malu Sirenu u Bosko Buhi.......hm..gluma je ok..sama zamisao i izvodjenje je ok..svidja mi se kako su ispostovali pricu u oreginalu..i songovi su cool ...scenografija je bulja..najvihse para je spucano u kostim..za te pare su mogli da urade josh 3 predstave da budu jednako dobre.

a sto ti se ne dopada?doduse ja ga samo gledala u zmijskom leglu,i dopao mi se..
a i dobar bajaz:mrgreen:

o ukusima ne treba raspravljati, ali mislim da je kao glumac i frajer nikakav.
mozda mogu jedva da ga prezivim u srvajveru .
verovatno chovek jednostavno nije dobijao uloge u kojima moze da se istakne. uvek ce mi ostati onaj tupavi banjo iz ,,mjeshovitog braka,,
moj profesor je zavrshio sa njim akademiju na cetinju, kaze da je jako talentovan lik.
upisao je fax sa nepunih 17 godina,... ali hebesh ti to, kad uvek igra neke tupavce, ili on ulogama da taj pechat. z:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back