Lecic je stvarno neverovatan, koliko taj covek ima energije to izgleda skoro nemoguce!
Nije to energija, to je kokain.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lecic je stvarno neverovatan, koliko taj covek ima energije to izgleda skoro nemoguce!
"cigani lete u nebo".....gledao jos neko?
izgleda da imamo isti ukus,i meni se `odumiranje` dopalo.Odumiranje, Atelje 212
cim sam videla da je rezija poverena Egonu Savinu, obecavala mi je i dopala mi se.
Izgleda imamoizgleda da imamo isti ukus,i meni se `odumiranje` dopalo.
da li si gledala `zmijsko leglo`?jako mi se dopalo!
`putujuce posoriste sopalovic`?meni je bilo uzasno dosadno.ali bas uzasno

nadam se da neces sedeti na sceni,kao jaIzgleda imamo
Nazalost, nisam gledala Zmijsko leglo, a Sopalovice 17og gledam pa cu preneti utiske

Nije to energija, to je kokain.
cula sam za to da su glumci i reziser na sceni, tj. da predstava izgleda kao proba...bas mi zanimljivo zvuci i jedva cekam da pogledamnadam se da neces sedeti na sceni,kao ja

dobro.ja te opomenuhcula sam za to da su glumci i reziser na sceni, tj. da predstava izgleda kao proba...bas mi zanimljivo zvuci i jedva cekam da pogledam

Ove nedelje sam par predstava uspela pogledati, pa da krenem redom
Odumiranje, Atelje 212
cim sam videla da je rezija poverena Egonu Savinu, obecavala mi je i dopala mi se. Prica o izumiranju (odumiranju) sela, nerazumevanju generacije starih koji su citav zivot proveli na selu i mladih, koji svoju buducnost ne vide tu...definitivno najjaca scena, kad sin (Igor Djordjevic) govori majci (Dari Dzokic) da ga ne moze okovati medju 4 zida. Posebno cu izdvojiti glumu Borisa Isakovica i Dare Dzokic, a (po prvi put) mi se nije dopalo kako je odigrao Igor Djordjevic...
[
ovo sam tek sad videlaNije to energija, to je kokain.

to je nesto toliko bilo odvratno za moje usi.jezivo.zbunjujuci elemenat mi je bilo ono citanje scena 1 pa sta se radi u toj sceni
Bila je ta ista zena i predstavila se na kraju kao telefonistkinja Ateljea...sta znam, nije gresila u citanju a boja glasa joj nije neka...to je nesto toliko bilo odvratno za moje usi.jezivo.
ne znam da li je ista osoba koja cita na svakoj predstavi-to je bila jedna sredovecna zena,useparajuceg glasa,odvratne boje i tonaliteta...a povrh svega zena ili ne vidi dobro (iako je nosila naocare) ili ne zna da cita,vrlo cesto je gresila pa se vracala na pocetak recenice.
inace,tada sam cula komentare ljudi oko mene da je to telefonistkinja atelje-a...ne znam dal` je tacno.
a glumacka postava je zaista odlicna.nada sargin me je odusevila glumom,a i vrlo je slatka i zgodna.djuza i renata se zadivljujuce dobro drze za svoje godine.i svetozar cvetkovic je bio harizmatican.bar meni.

Odlicno izgledaju, ko bi im dao 80. godina?!djuza i renata se zadivljujuce dobro drze za svoje godine

Malo zakasnih sa pocetkom ove pozorisne sezone, ali je zato sinoc zapoceh na velika vrata i to gledajuci "Macku na usijanom limenom krovu" u Madlenijanumu.
Kako sam istinski zaljubljenik u istoimeni film posteno sam se namucila da se sto pre dokopam karata i za predstavu.
Utisci: Hm... nije film! Salu na stranu, odlicno je odradjena predstava. Glumci su sjajni. Nenad Jezdic u ulozi Brika i Natasa Ninkovic u ulozi Megi. Sve pohvale sa moje strane idu Natasi koja iz uloge u ulogu sve vise pokazuje svoj raskosan glumacki talenat.
Scenografija i kostimi su izvrsni. Jedina zamerka koju mogu da dam je to sto je bukvalno prekopiran film, pa to mozda umanjuje kompletan utisak.
Sve u svemu, moja preporuka ovoj predstavi

Bas ti hvala za ovu preporuku!
I ja volim taj film..Madlenijanum bas i ne,ali cu pokusati da dodjem do karata.
To me podsetilo kako sam pre par god. gledala Snezanu Bogdanovic i Gordana Kicica u "Diplomcu" po istoimenom filmu. Mislim da je bilo BDP i da se davalo nesto kratko..samo mesec dana.
Svi su bili dobri,ali Snezana Bogdanovic...neverovatna!
p.s.
I naravno..sve uz muziku Simon And Garfunkel-a "Mrs Robinson "
 i jako mi se dopao kraj predstave, kad se svi skupe i zapevaju pesmicu o ljubavi...od glumacke postave bih izdvojila posebno Milicu Mihajlovic, a i ostali su dobri...
 i jako mi se dopao kraj predstave, kad se svi skupe i zapevaju pesmicu o ljubavi...od glumacke postave bih izdvojila posebno Milicu Mihajlovic, a i ostali su dobri...