Pajper
Poznat
- Poruka
- 9.902
Lepe oči, ružne slike,Narodno pozoriste Sombor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije los komad sve u svemu, ali nisam impresionirana.

hvala za preporuku,ja cu ovo odgledati čim pre.pogotovu sto je i Bandovic tu,jer ga prosto obožavam"Dervis i smrt" u Narodnom je fenomenalna predstava! Naravno, kao i samo delo, ali i odlicna rezija Egona Savina su doprineli gotovo 5-minutnom aplauzu. Glumacka postava je jako kvalitetna, jedino sam imala problem ponekad da razumem Nikolu Ristanovskog u recima sa č, ć, ali mi se dopalo kako igra. I Ljubomir Bandovic naravno, glumcina i poPreporucujem svima!

Nema na cemuhvala za preporuku,ja cu ovo odgledati čim pre.pogotovu sto je i Bandovic tu,jer ga prosto obožavam![]()
i ja isto jako volim Bandovica, gde god igra-komad ne moze da ne valja 

Pseci valcer - morate ici odmorni na predstavu, zahteva dva sata dobre koncentracije. Lecic fenomenalan. djuricko (kao i uvek)protura svoje privatne fazone a steta jer je talentovan(i sarmantan ali preteruje) susljik ok.... dobra predstava
nadam se da cu ovog meseca...a je l' gledao neko predstavu ''U mocvari'' u JDP-u?Šušljik je bio odličan.
Djurička od skora uopšte ne varim.
Predstava je ozbiljna,prožeta sa dosta humora.Ima i nekih dosadnih delova ali Leka je zaista sjajan.Drži celu predstavu i našu pažnju,i imam utisak da je neumoran.
Meni se predstava dopala.

Odlicana predstava!Mletacki trgovac = Micanovic fantastican!!!! Predstava dobra!
evo i sad se nasmejem kad se setim 
svaka mu cast! OK je predstava, sastoji se iz 6 prica, Hitler i berberin, kuvar, fotograf, krojac, lekar i zena...bez Jevtica ne bi mi bila nista posebno predstava, ali bar zbog njega i te kako vredi pogledati.Odlicana predstava!evo i sad se nasmejem kad se setim
rezija Egon Savin-taj covek kad odradi-odradi, ne moze da ne valja
![]()