smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Nije nesto, ali pogledaj. Meni se nije nesto previse dopala, ali je ok.
kasno,vec sam kupila karte
nadam se da se necu razocarati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije nesto, ali pogledaj. Meni se nije nesto previse dopala, ali je ok.
kasno,vec sam kupila karte
nadam se da se necu razocarati
Mislim da neces. Meni je malo nadrealna. Je l' bila vec u Novom Sadu? Kako ti se svidela?
Cak su i Vuku potekle suze
, ali ljudi sa kojima sam gledala, dele mišljenje...Opera ultima. Novosadsko pozorište Újvidéki Színház. Odlična predstava. Odlično pozorište. Odgledao sam 7-8 njihovih predstava i ni jednoj ne mogu da nadjem manu.

ovo cu gledati
Представа „Црвена љубав”, по мотивима романа Алексадре Колонтај, у режији и драматизацији Олге Димитријевић, биће премијерно изведена 12. фебруара у Битеф театру,најавило је то позориште.
Представа настала по мотивима романа „Слободна љубав” руске списатељице и револуционарке Александре Колонтај, бави се револуционарном идејом љубави, другим речима, доводи у питање патријархалне и капиталистичке друштвене механизме који су обликовали данашње љубавне односе и произвели њихове, још увек актуелне, друштвене форме.
Прича прати љубавни, политички и друштвени живот Василисе и Владимира, који су се упознали за време револуције као убеђени идеалисти. Пет година касније, Василиса и даље остаје верна својим идеалима, док Владимир, успињући се на позицију директора и присвајајући све привилегије које то са собом носи, изневерава, колико њихову заједничку политику, толико и љубавну везу.
Постављајући њен роман на сцену, ауторски тим који стоји иза представе прати црвену нит љубави која води у друштвену имагинацију (не)могућег свакодневног и слободног друштвеног живота, наведено је у саопштењу. У представи играју Владимир Алексић, Јелена Илић, Милица Стефановић и Ана Ћурчин, која је била задужена и за музику.