Šta ste pazarili danas?

Јелена, којих још има боја и ГДЕ си је тачно купила? Ту ташну.

Узгред, имаш добре плочице у кујни.

zelena,crvena,svetlo plava i roze u kombinaciji sa tamno braon.
ja sam je kupila u 45.bloku u onom trznom centru koji licina onaj u 70.gde su kinezi.
al nije bila kineskinja nego neka nasa bakuta,otprilike na sredini TC prodavala je na kutiji ispred ulaza u TC

a sad mi drugarica kaze da je videla i u 70.bloku u prizemlju TC u jednoj radnji gde se prodaju tasne i novcanici ,al tamo su kostale 900 dinara

Kupila sam ono sto sam mislila da nikada kupiti necu, koznu, crnu suknju oko kolena...visok pojas na struku, cela u faltama pun krug, kao plise...mnogo mi se svidela...kad ce jesen da se okacim na visoke stikle, uvucem tesnu, crnu, rolku u nju i napravim visoku pundju i ufckani, visoki rep...

ma jok, šampon... jer ide u sve to šampon od koprive...doduše tebi ni ne treba sa tvojom kosom;)

znam mace, nego ti kazem, takvo isto pakovanje za kosu mozes da napravis, mnogo je efikasnije...jer da se ne lazemo sampon od koprive koprivu nije video, ne postizes mnogo sa par min trljanja
ad kapi, kopriva extrat (vodeni ima u apoteci 30ml), pantenol tecni, ricinusovo ulje....to smesas i namackas na kosu par puta pre pranja.... oporavlja i hrani kosu i folikul
za farbane plavuse umesto koprive se preporucuje neven, a ne mora...
djavolski dobro pakovanje :ok:

mojoj metli je, zbog godinu dana unistavanja sa vezivanjem repa, trebao spas, prvo sam je osisala a onda to pakovanje mackala par puta....super je :worth:

...bila sam srecne ruke...tamo nekad novembra sam videla haljinu za 70 evra...obilazila oko nje kao mace oko dzigerice, hocu, necu, hocu, necu...bilo mi je zao da na Benetonov poliester dam 8000dinara...nisam ni naisla na tu radnju vise, nikada je nisam videla, zimska kolekcija, oprostila sam se zauvek kada juce u uglu radnje sa nekim snizenjima ONA i to moj broj! Manje od 20 evrica...ustedela sam vise od 50, to se zove solidna kupovina...

Back