Šta ste pazarili danas?

Пијачне зеленише, чарапе једне, чарапе друге, пиво, хумус, Нела кекс, конзерву туне.

- - - - - - - - - -

Где је та радња? За овај мој дисконт знам.
...

...kod mene u naselju, mala prodavnica, a sve na meru i komad, cak i pecene krofne sa dzemom i kremom, kaze samo se odlede i mogu da se jedu..:)
...nisam se skoro obradovala tako, volim sto mogu da kupim koliko mi treba, ovako mi skupo ono pakovanje, za 2x mi malo, za jednom mi mnogo...

...

...kod mene u naselju, mala prodavnica, a sve na meru i komad, cak i pecene krofne sa dzemom i kremom, kaze samo se odlede i mogu da se jedu..:)
...nisam se skoro obradovala tako, volim sto mogu da kupim koliko mi treba, ovako mi skupo ono pakovanje, za 2x mi malo, za jednom mi mnogo...

Па фино, сад имаш на меру шта год хоћеш.

Па фино, сад имаш на меру шта год хоћеш.

...da, milina, i kaze devojka koja radi tu, da ni ona nije znala sta sve ima kod njih smrznuto....ovo mi je bas osvezilo dan, pa koliko para kupis i divota, ovako mi se vuce
po zamrzivacu, pa se nekad prospe koliko god pazila...a i puno puta nesto ne mogu da kupim jer mi je skupa ta kesa....ovako sve odvojeno i sve mesavine pa izvoli...

juce kupil baletNke presrecna prvi put naisla na vise udobnih pari a da su moj br(41) a ne da moram da pesacim km da bi naisla na moj br koji jos i lose pase:super:ono mislim se da skupim pare i pokupujem sve 41XD
a danas kupila farbu plavu,dodala sestr neki toner ispala ja roze,pa se ispralo pa sam drzali sodu+feri+sampon+...par sati na glavi i sad mi je skoro ok nisam zorica brunclik:lol:
znaci ako neko zensko zeli da zna ta smesa super skida sve sto zaserete sa kosom...u sustini glavna je soda bikarbona sa samponom,al na jutubu imate i dr dodatke tipa sve ono navedeno plus aspirin mleven.....:lol:

brstila po maksiju pilece batake ribu povrce

nego deco svake srede i subote stize sveza riba u maxiu u g jovanovoj, eto ako nekoga zanima
sad mi rekla prodavacica da su im to dani
uzela pastrmku sija se i cakle joj se okice koliko je sveza, uzimam vec cele zime kod njih ribu, svezija nego na pijaci

juce kupil baletNke presrecna prvi put naisla na vise udobnih pari a da su moj br(41) a ne da moram da pesacim km da bi naisla na moj br koji jos i lose pase:super:ono mislim se da skupim pare i pokupujem sve 41XD
a danas kupila farbu plavu,dodala sestr neki toner ispala ja roze,pa se ispralo pa sam drzali sodu+feri+sampon+...par sati na glavi i sad mi je skoro ok nisam zorica brunclik:lol:
znaci ako neko zensko zeli da zna ta smesa super skida sve sto zaserete sa kosom...u sustini glavna je soda bikarbona sa samponom,al na jutubu imate i dr dodatke tipa sve ono navedeno plus aspirin mleven.....:lol:

koliko si ti cicka visoka?

Kakve baletanke? Gde? Daj sliku da vidimo :)

...isli do nekog mola...i od mog "nista mi ne treba" sam dosla do stare - sve mi treba! :lol:

...nista nisam kupila jer nisam mogla da odlucim i napravim uzi izbor da se stvari nekako sloze...dugo sam trazila cokoladno braon sandale sa kaisicima i zidanom, visokom, cvrstom petom od nekih 9cm...videla sam i belicaste sa sitnim presijavanjem visoke platforme Koje su uradjene kao od konopca...i tesnu haljinu do kolena na tanke bretele od ugodne trikotaze sa kasmir sarom, koja bi legla kao kecap na pomfrit uz one braon sandale...

...videla sam bikini belicasto zlatkast, malo lamiran i jednodelni beli kostim sa golim ledjima visoko usecen na bokovima..kao Retro, podseca na one popularne '80-ih...

...svidela su mi se tri Skagen sata, taj Skagen dodje veliko iznenadjenje, dopada mi se i njihov nakit...a onda sam njusnula novi Dolce parfem...i tu sam resila, izlazi napolje dok je vreme!

...na kraju nisam kupila nista...trebao mi je mir da se konsolidujem kojim tempom cu sta kupovati...a usli smo da nadjemo Kokerovu Marjorine koju smo, jejiiiii, nasli i dobila sam na poklon sljampavu musku majicu sa ispranom slikom starom jedrenjaka kao omaz dragom mi romanu Ostrvo sa blagom...decko je za sebe uzeo kao omaz Gospodaru muva, mnogo su se lepo dosetili da urade takve obicne, muske, baggy pamucne majice...

Deborah rumenilo.

drugstorefavorites19.jpg

I novi friz pre neki dan :ogledalo:

Kakav ti je friz? :D
Hoću da se šišam, to je moj večiti problem.
Sad mi je baš dugačka, onako do pola leđa, ravna i mekana i divna pod rukom al na pogled k'o slinica pa je zato stalno držim smotanu u punđu.
Tako da bih sad želela nešto novo, nešto divlje :rumenko:
Ok, kapiram da bi mi tvoja boja i te kovrdže bile odveć, ali želim nešto sveže za proleće :zaljubljena:

Kakav ti je friz? :D
Hoću da se šišam, to je moj večiti problem.
Sad mi je baš dugačka, onako do pola leđa, ravna i mekana i divna pod rukom al na pogled k'o slinica pa je zato stalno držim smotanu u punđu.
Tako da bih sad želela nešto novo, nešto divlje :rumenko:
Ok, kapiram da bi mi tvoja boja i te kovrdže bile odveć, ali želim nešto sveže za proleće :zaljubljena:
Sad sam čupavo frćkavi dečak sa dužom kosicom :D
Skratila sam, forma je stepenastog paža, šiškaći su najduži, pa ide onako ukoso sa strane... prolećni je friz, lajkam.

A ti... skrati! Go, go go u šišanje, a punđu baci u orman do sledeće zime!
Novost i divljina idu uz tebe :)

koliko si ti cicka visoka?
175.

Kakve baletanke? Gde? Daj sliku da vidimo :)
ove sam kupila na okretnici kod bogoslovije tu sam videla sve to sto istrtljah u poruci,al ih ima i na banovom i kontam da ce ih svi sad dobijati...posto ugpavnom idu isti modeli po celom gradu...
Pogledajte prilog 377593
a ove imas iza okretnice kod vidikovca i videla sam ih jos na par mesta..
Pogledajte prilog 377597
u sv sl oba para su preudobna:)ne mislim da ce nesto dugo trajati al sam happy jer ne moram da se cimam da trazim ove godine:))

i sto mi je bitno ne grebu pozadi:)

- - - - - - - - - -

boze zacrvenecu se:)
al imam stopala ko patkica idu ovako \/ :lol: moja sestra ima super ravna | | meni je to bas lepo kod zene...jedino sto volim na svojim papcima su noktici...
i upravo sam ispisala gluposti koje nikog ne zanimaju:lol:

Mene interesuju, stopalo je jedini deo ljudskog tela prema kom nisam indiferentna :))))))
A to kao patkica misliš da ti se šire kod prstiju (takva ima moja sestra) ili idu u strelicu / sužavaju se na prstima => (takva ima moja kuma).
Ja sam imala II a sad su I I kako sam se udebelila i ja, udebelila mi se i stopala :lol:

Mene interesuju, stopalo je jedini deo ljudskog tela prema kom nisam indiferentna :))))))
A to kao patkica misliš da ti se šire kod prstiju (takva ima moja sestra) ili idu u strelicu / sužavaju se na prstima => (takva ima moja kuma).
Ja sam imala II a sad su I I kako sam se udebelila i ja, udebelila mi se i stopala :lol:

mislila sam u sirinu kod prstiju
:lol:
Pogledajte prilog 377599

- - - - - - - - - -

...imas lepe prste, nokte..dopada mi se i oblik i duzina, a i lak :D

faja:rumenko:

kako lepo mirise, nana alge i oseca se neki citrus u pozadini

1

uz onaj limeta taman da kompletiram Pogledajte prilog 377679

dove kupku, vitamine, spanac i kore za pitu
nigde ne mogu da nadjem dove sampon, sta se desava jel zna neko?? obidjoh radnje drogerije i pijace po centru i nema niko

...ja volim sve sto mirise na citruse od parfema do sapuna :) nisam usla u DM ne pamtim, kod njih je bilo tih proizvoda...

..ja sam koristim Avon sampone pa nemam pojma, ali mogu pogledati kakva je situacija na ovoj strani mozda cak sutra pa da ti javim....

Back