Šta ste pazarili danas?

ja bih po sebi limun nacedila da mogu :lol:
dok pravim limunadu ja se inhaliram...svi citrusi
takodje volim i ukus i miris mente
a ovo je ona marka dezodoransa za ljudi koji ne mogu ove klasicne, ali tako lepo mirisu da ja to prskam po odeci i po telu/kosi, nema bojazni od fleka na odeci jer je bez tih hemikalija i ulja...a nisam ljubitelj parfema, vecina ima tesku notu, ovo mi super lagano

ja bih po sebi limun nacedila da mogu :lol:
dok pravim limunadu ja se inhaliram...svi citrusi
takodje volim i ukus i miris mente
a ovo je ona marka dezodoransa za ljudi koji ne mogu ove klasicne, ali tako lepo mirisu da ja to prskam po odeci i po telu/kosi, nema bojazni od fleka na odeci jer je bez tih hemikalija i ulja...a nisam ljubitelj parfema, vecina ima tesku notu, ovo mi super lagano

..isto bas obozavam citruse, ima jedan Lankom parfem i to medju prvim njihvoim sav je tako miris citrusa divan, nekad sam samo njega koristila, to nekad kad
sam sto bi mojja majka rekla"ja bila ja" sad nista od toga..

Imam kožnu jaknu vrlo slične roze boje
super će da se uklopi

a već neko vreme odlučujem da mi treba manja torba i da ne treba da vučem pola kuće gde god da krenem :)

moje su sve takve vrecaste, samo jos opustenije, svidja mi se model
boja je meni bljak, ali vidim ti se davis u tim tonovima, ko ja u zelenim :lol: a to pozdravljam
nikad mi nisu bili jasni ljudi koji nemaju omiljenu boju...pa majku mu valjda ima nesto da ti oku i dusi prija vise od ostalih

- - - - - - - - - -

a tema - termine u teretani
a nisam jos nista konkretno al cu posle da brstim po dm-u

moje su sve takve vrecaste, samo jos opustenije, svidja mi se model
boja je meni bljak, ali vidim ti se davis u tim tonovima, ko ja u zelenim :lol: a to pozdravljam
nikad mi nisu bili jasni ljudi koji nemaju omiljenu boju...pa majku mu valjda ima nesto da ti oku i dusi prija vise od ostalih

- - - - - - - - - -

a tema - termine u teretani
a nisam jos nista konkretno al cu posle da brstim po dm-u

ja sam dugo nosila samo crno i braon u svim nijansama
i teget u kombinaciji sa belom.

od pre par godina se tu ubacuju i roze,crvena i pomalo ljubicasta
cisto da razbijemo monotoniju ;)

Back