Šta ste jeli, nedavno

• Začetnik teme Začetnik teme Tol
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
За сада се осећам добро, једино што немам воље да излазим, у депресији сам што то пијем.

..sto si u depresiji, ako ti je bolje znaci da ti je bilo potrebno, ozdravices i sve ce biti ok...kakva depresija, pa sta sam ja onda trebala da radim da se obesim, m?

..nemoj da me razocaravas bar si ti razumna zena...

..sto si u depresiji, ako ti je bolje znaci da ti je bilo potrebno, ozdravices i sve ce biti ok...kakva depresija, pa sta sam ja onda trebala da radim da se obesim, m?

..nemoj da me razocaravas bar si ti razumna zena...

Верујем да треба да прочитам упутство за лек и онда се шлогирам шта све може да ми се деси.

Верујем да треба да прочитам упутство за лек и онда се шлогирам шта све може да ми се деси.

...pa sto citas uopste :)

...ja sam to prestala da radim, oni moraju da napisu i ono najcrnje sto se moze desiti ali 1:1.000.000.000 jer ih na to zakon primorava...a to ne znaci da ce iko
ikad imati takve nuspojave...samo iskuliraj...

...pa sto citas uopste :)

...ja sam to prestala da radim, oni moraju da napisu i ono najcrnje sto se moze desiti ali 1:1.000.000.000 jer ih na to zakon primorava...a to ne znaci da ce iko
ikad imati takve nuspojave...samo iskuliraj...

Ето, да не би било после да нисам била обавештена о нечему а требало је да будем.

Ето, да не би било после да нисам била обавештена о нечему а требало је да будем.

mamu sam pre neko vece odvela u urgentni i tamo su je hospitalizovali zbog upaljenog pankreasa
pre dva dana sam bila u poseti kad je imala zakazani skener..spustim se sa njom 4 sprata nize i ostanem u cekaonici da sacekam da zavrse snimanje
cekaonica prepuna urgentinh slucajeva
na jednim pokretnim nosilima sedi mlada zena..tridesete godine..trudna..5 ili 6 mesec
vidi se da joj je jako lose
posle nekog vremena izlazi med sestra i proziva - ko je trudnica koja ceka skener?
pored nje je njena komsinica i kaze - evo ona
sestra joj prinosi papir i kaze trudnici - potpisite
ona izgovara jedva razumljivo - sta to da potpisem
pa da idete na skener na sopstvenu odgovornost, posto ste trudni..jel vam je doktorka objasnila moguce posledice?
nije mi nista objasnila - i pocinj eda kaslje do tacke povracanja..
ubacuje se komsinica - njoj je jako lose, kad lezi povrati, izgubila je razuman govor, ne kontrolise svoj jezik kao da joj je odebljao, ima visoku temperaturu i pritisak..
na to sestra kaze - ajde ajde potpisite samo, mi cemo da vas zastitimo koliko mozemo, sta da se radi..ja moram da imam taj potpisan papir
i zena potpise
daj boze da njoj pomognu i daj boze da rodi neosteceno dete

Back