..vocnu salatu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

..vocnu salatu...
juče sam se pre posla naždrao time i nisam ni večerao i aj što nisam večerao nego sam teo da puknem

Upravo sam pojela salatu od paradajza, krastavaca i feta sira.
Navukla sam se na to, žderem u neograničenim količinama u sva moguća doba dana i noći.
Крекере, чај од нане.
...jel ti bolje od tih novih lekova?
За сада се осећам добро, једино што немам воље да излазим, у депресији сам што то пијем.
..sto si u depresiji, ako ti je bolje znaci da ti je bilo potrebno, ozdravices i sve ce biti ok...kakva depresija, pa sta sam ja onda trebala da radim da se obesim, m?
..nemoj da me razocaravas bar si ti razumna zena...
Верујем да треба да прочитам упутство за лек и онда се шлогирам шта све може да ми се деси.

...pa sto citas uopste
...ja sam to prestala da radim, oni moraju da napisu i ono najcrnje sto se moze desiti ali 1:1.000.000.000 jer ih na to zakon primorava...a to ne znaci da ce iko
ikad imati takve nuspojave...samo iskuliraj...
Ето, да не би било после да нисам била обавештена о нечему а требало је да будем.
..ne moras ni ti sve bas da znas....lekar ti je to dao sa razlogom, a on zna sta i kako to deluje, tako da pij i opusti se pre ces da ozdravis ...
Стараћу се да се разведрим, обећавам. Ионако то пијем само 7 дана.
Ето, да не би било после да нисам била обавештена о нечему а требало је да будем.