86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Jela mi se baklava ali sam odolela. Popila kafu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Једем воће цео дан, пресецам краставцима укисељеним на сунцу, а 'ладним кИ Жмија... синоћ пачије менструације са шареном сланином, што ћу вероватно и данас увече.
Без панике то је иронија на веганске халуцинације... мада они стварно умишљају да су јаја то што сам навео.tacno mi ogadi jaja jos pre neki dan kad sam procitala ovo
a to najvise volim da jedem za dorucak i sad ne znam sta cu dok me ne prodje, ako prodje
Grilovane biljne snicle sa salatom od luka i paradajza.
https://s32.postimg.org/5dtewgvxh/IMG_20160720_150925.jpg
Ja jedem kokošije menstruacije svakodnevno za doručak, bez ikakvog gađenjatacno mi ogadi jaja jos pre neki dan kad sam procitala ovo
a to najvise volim da jedem za dorucak i sad ne znam sta cu dok me ne prodje, ako prodje

Од свих тих менструација(да речем ,,мензиса", тек да звучи још више у мејнстриму огавности вегишког вокабулараJa jedem kokošije menstruacije svakodnevno za doručak, bez ikakvog gađenja![]()
Soja?
Joj, ko zna cime je sve ona prskana...
Joj, postoji organska soja koja se ne prska.
joj al puna je estrogena
Od tog odvratnog mogu samo sise da porastu....

Sve bih ja te menstruacije jelaОд свих тих менструација(да речем ,,мензиса", тек да звучи још више у мејнстриму огавности вегишког вокабулара) најлепшија ми је пачија менструација, па морчија, после рецимо следећим редоследом менструације кока, гуски и на крају ћурки, али ћурећа менструација се убила за домаћи мајонез од целих јаја(значи жуманце и беланце са неким добрим хладно цеђеним уљем рецимо маслиновим, или Цунцукретовим, мало соли, бибера, тамног винског сирћета, или евентуално јабуковог и црне млевене слачице)

Kamičak je opet nervozan. Da nisu oni dani u mesecu?
Joj, rekao ti net.
Od tog odvratnog mogu samo sise da porastu...
Lubenicu sam jeo, stalno kod istog kupujemo i konstantno su kao med...
nije bre, rekao mi ginekolog