- Poruka
- 98.702
Добисмо и вина "Владика" и "Луча", то је збиља квалитет.
nisam ih pila, posto mi se generalno crnogorska vina ne dopadaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добисмо и вина "Владика" и "Луча", то је збиља квалитет.
Ми смо јесенас добили пакетиће димљеног крапа. У вакуумираном паковању. Јбг, тога код нас нема.
...eee pa nema ovde krapa, a nema ni ukljeve....a to je tek specijalitet....mada je nekad moglo da se nadje na pijaci na bloku 44....sad ne verujem da ima...
paketic se i salje zbog prsute, sir je dodatak...ali maslina nema

nisam ih pila, posto mi se generalno crnogorska vina ne dopadaju
...meni ovde drugaricin sin doturi kad zatreba nekom, imaju svoju prsutaru na ct, a on ovde studira i sa tim finansira skolovanje...ja izbegavam
da kupujem mnogo mi to soli, narocito sad ne smem ni da gledam u to, a voooliiim![]()
Укљева је било једино у конзерви (некада) "Ријека Црнојевића" производила.
Има на цетињској пијаци свега, само никако да се наканим да одем преко лета. А имала бих зашто, и те како.
Ова су изузетна. Класа више од оних у категорији до 400 динара.
- - - - - - - - - -
Имаш и овде пршутару близу Каленић пијаце, продају њихову робу. Баш се и зове "Пршутара".
...naravno da ima, a i jeftina im je pijaca...ima i sad ukljeve tamo u konzervama da se kupi, to samo ovde kod nas nema, bar ja nisam videla...ali sam ja volela
tamo da kupim domacu susenu ukljevu, i mladi njeguski sir...pa ne znam koji je lepsi mladi ili onaj zreli stari ili onaj iz ulja...jaaaoooo kako cu da spavam nocas....
..idi sto ne ides ja ne razumem stvarno...a prelepo je Cetinje meni jedan od omiljenih CG gradova...
Отац ми је оданде, тамо му родитељи почивају. Немаш шта да ми објашњаваш, све знам.
...znam, kad si bila zadnji put?
Срамота ме је да кажем. Заправо, немам где да будем, они су мењали кућу за стан у Пг и сад тамо немам ништа.
...eto, a ja odem svake godine bar jednom...steta, pa zar nemate niakve rodbine tamo...
Имамо у Посгорици, преко лета су сви у Будви. Звали су летос али мени се нешто није ишло, будала,
...ne znam sta bi ti rekla....steta je, a i tuzno kad se rodbina razrodi...
Пола њих је овде, ми се виђамо. Доле ми се не иде јер имам страх од пута, искрено речено.

...kog puta, put je uradjen nov, lep je....a mozes da ga prespavas u krajnjem slucaju....putuj nocu![]()
Имали смо квар на возу на висини где орлови лете па ми је од онда остала траума.

Руску салату. Најбољи доручак.